Powerplay: Macera1: şeytan kuyusu

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Biz kayagnomlarıyız. Hani şu sizin gruptaki ozan olma potansiyeli yüksek olan gibi. Hem deringnomları olsak ne yazar? Sen de hayaletgnomsun ama bakıyorum diğerlerinden çok kouşuyorsun. Oyuncu karakter misin, nesin?"

Edmond ve Tikel ise oldukça etkilenmiş olsalar gerek alkışlıyorlardı karşıdakileri. Sanki iradelerinde biz zayıflama meydana gelmişti.

"Başka tüm girişleri kapattık ve geriye tek çıkış geldiğimiz yol kalıyor. Sizin geldiğiniz tarafı da kontrol ettikten sonra artık burada başka hiç bir namevt (DM: undead) kalmadığını anlayacağız. O zaman sizi çıkışa da götürebiliriz."

"Hey patron. Bunlar da undead olması!"

"Ozan olduğunda ne yazık ki bazılarımız için atık hüner (DM: dump stat) karizmadan, zekaya dönüşüyor? Tamam sizi buradan çıkartması için aradan rastgele seçtiğim 2 adamımı size vereceğim."

En arkalara doğru elini uzattı ve arkadaki iki goblin boyuna göre çok uzun boylu olan adamı gösterdi.

"Bunlar bize oldukça yardımı olan kişiler. Set fikrimizden haberleri yoktu, olsa yardım etmezlerdi, ama çıkış yolunu da biliyorlar. Onlarla birlikte giderseniz size de sözü verilen paranızı alırsınız şu aptal kasabanızdan."

Gnom lideri Edmond ve CLİCK's 'in yeni karakterlerini göstermekteydi. Bakışlarındaki benzerlik artık yeni PC'lerin bunlar olduklarını anlmanızı sağladı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Tanıyamadım hangisi hangisi. Bunlardan birisi öbür hayatında druid öbürü de alevli kırbaçlı bir şeydi." dedi Bela.

Karanlıkta bir ses yankılanır:
"Oyuncu bilgisiyle karakter bilgisini karıştırmayalım lütfen."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Thorkil:
"Maşallah, maşallah; pek de güzel dans ediyorlar!" diye beğenisini dile getirir. Bir yandan da "düşünüyorum öyleyse varım! düşünüyorum öyleyse varım!" diye düşünüyordu.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Maraba, ben Maho Ağa. "

Dedi Common'canın Half-Orc şivesiyle.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Selam size eyy.... işte grup!"dedi. "Daha adım belli değil. İnşallah yakın zamanda bütün olarak yanınızda olacam." dedi.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Thorkil:
"Güzel, güzel ilginçliğimizden hiçbir şey kaybetmemekte ısrarlıyız. Hadi çıkalım şuradan, ya da çıkış diye söylenen yere doğru ilerleyelim. Tam olarak ne olduğunu anlamadım; ben o köylüler tünelleri yıktı zannetmiştim ama demek ki bu oynak şarkıcı dansçı arkadaşlar yıkmış tünelleri... Heey, biz de bir sürü gölge yaratığı öldürdük burada!"

Tazelenmiş enerjisiyle yaptığı Mage Armor büyüsünün üzerine bir de eline ufak bir taş parçası alarak bu taşa Light büyüsü okur; böylece ışıklı taşı el feneri gibi kullanabilecektir. (el feneri mi; o da ne?)

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bir tüneller ağından ilerleyerek sonunda bir cücenin koruduğu pekte gösterişli olmayan bir kapıya vardınız. yerde ise yeni yapılmaya başlanmış olan bir ray sistemi vardı. Ancak bellik şu anda yapımı durdurulmuştu.

kapıdaki cücelerin lideri sizi bir süzdükten sonra boğuk sesiyle ortak lisanda konuşmaya başladı. Pekte şaşırmışa benzemiyordu. Herhalde daha çnceden de bu başlarına gelmişti.

"Geliş sebebiniz nedir?"
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Geçiyorduk uğradık bakalım çokoprens güzel mi? Ehehe ehe"
"şey... Yani Jölenin teki köye saldırdı ben de kahraman arkadaşlarıma önderlik ederek onu öldürdüm ve kuyunun içine girdik. Sonra gölge yaratıklarla boğuşurken arkamızdaki tünel yıkıldı. Kapalı kaldık bu tünellerde çıkmak istiyoruz artık. Bu arada gölge yaratıklarla dövüşürken sağ kılıcımla dört sol kılıcımla ise üç tanesini parçaladığımı anlatmış mıydım?"
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç (mi?) Half-Orc elindeki Mighty Cleaving GreatAxe +1'i omzuna selama hazır bir askerin tüfeğini dayaması gibi dayamış, tehditkâr gözlerle etrafa bakıyordu.Ama bu olanlara bir anlam verebildini zannedemezdiniz.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bluff(17+7=24), Sense motive (17+..)

Pek inandırıcı gelmemişti cücelere.

"Ahahahahah. Bu kısacık boyunla mı?"

Sonra sustular. Boyları hakkında konuşmaya pek hakları yoktu. Ama bu küçümenin konuşmaları da hoşlarına gitmemişti. Büyük ihtimalle Lawfull olan bu arkadalar daha başında bu adama pek güvenmemeye başlamışlardı.

"O kadar set kurduk, oradan da geçtiniz demek. Sanırım şimdi de burada kısılı kaldınız. Cüce şehiri sadece cücelere ve davet edilenlere açıktır. Bu kağpılar size açılmaz. Ama eğer şu tünelden düz devam eder ve ilk sağdan saparsanız, 333.33 foot kadar ilerlediğinizde çıkışa varabilirsiniz."

(Knowledge local!a bir sonraki seviyelerinde vermeyenler bu yolları unutacaklar ona göre :D )

"Lanetli şehrin zenginlik ve paralarına aldanıpta buaralarda fazla durmayın. CR'si çok yüksek yaratıklar etrafta dolaşıyor."
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Ne işim olur canım lanetli şehirle filan!" diye kafasını çevirip eliyle işim olmaz işareti yaparken duraladı.
"Ne zenginliği ne parası? Ne var ki buralarda?"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Thorkil:
"Lanetli şehir mi! Bize lanetli şehirden bahset cüce efendi; kaşıntımız tuttu! :-P pardon yani kaşıntılı bir meraktır benimkisi tarih, architecture, mühendislik vs, yoksa oralarda magic itemler, hazineler filan bulurum diye değil bu kişisel merakım he he"

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bela(Diplomacy: 4+1 (ıııh))
Torkil(Bluff: 18+12)

"Demek merakın sadece tarihsel. O zaman senin oralara inmen değil ama bizim tarihcçilerimiz ile konuşman gerekir. Tarihçilerimiz ise şehirde çalışmalar yürütmekteler. Tüm canavarsal kitaplar ve yan kaynaklardan araştırma yapmaları gerekiyor. Daha önce varlığını dahi bilmediğimiz yaratıklar ile karşılaşabiliyoruz. Bazıları bu şehirin AD&D zamanında kalma bir ehir olduğunu bile söylüyor."
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Thorkil:
"Cüce efendi bu lanetli şehir ne tarafta demiştin?"

Arkadaşı Bela'ya dönerek sırıtır ve göz kırpar; "voliyi vurduk" gibisinden.

.
Post Reply