PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar
.
Psionicler kapıdan içeri giriyor musunuz; giriyorsanız tasvir vereceğim ama nasıl giriyorsunuz merak ediyorum, herkes nasıl girdiğini yazsın lütfen.
Bu arada ışıklarınız vardı değil mi; buralar kör karanlık çünkü. Ayrıca en son yol ayrımından bu yana yaklaşık yarım saat filan yürüdünüz, bazı powerleriniz tükenmiştir, unutmayalım.
.
Psionicler kapıdan içeri giriyor musunuz; giriyorsanız tasvir vereceğim ama nasıl giriyorsunuz merak ediyorum, herkes nasıl girdiğini yazsın lütfen.
Bu arada ışıklarınız vardı değil mi; buralar kör karanlık çünkü. Ayrıca en son yol ayrımından bu yana yaklaşık yarım saat filan yürüdünüz, bazı powerleriniz tükenmiştir, unutmayalım.
.
Evet herkesin kendi ppsini bir hesaplamasında fayda var.dwaxer wrote:.
.
Ayıp ayıp.
Dwaxer sen de bizi çok gerdin ama. :S Her adımda ne yapıyorsunuz filanlar. Harcamıyorum PWP.
inat değil mi 
Dwaxer sen de bizi çok gerdin ama. :S Her adımda ne yapıyorsunuz filanlar. Harcamıyorum PWP.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Darkgnome wrote:Ayıp ayıp.![]()
Dwaxer sen de bizi çok gerdin ama. :S Her adımda ne yapıyorsunuz filanlar. Harcamıyorum PWP.inat değil mi
.
James daha girmedi. James daha gimemişti. Ben girdi demedim. Sadece izliyordu ve kemerini taktım. Muhahahahaah (Mızırdayan powerplayci ağlamaları ve "Ben kılıcımı önceden çekmiştim" kavgasının ikiz kardeşi
) 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
Clicks sen niye hamle yazmıyorsun? Kritik bir attın diye mi yoksa? Bir saldırını kaybetsen bile bir turda 2 saldırın var, birini yapabilirsin ya da move aksiyor, withdraw vs yapabilirdin. En azından aksiyon olmasa da rol yapın, bir konuşma yazın ki oyunda atmosfer oluşsun. İki heykelin arasınna kamikaze gibi girmişin zaten.
.
Clicks sen niye hamle yazmıyorsun? Kritik bir attın diye mi yoksa? Bir saldırını kaybetsen bile bir turda 2 saldırın var, birini yapabilirsin ya da move aksiyor, withdraw vs yapabilirdin. En azından aksiyon olmasa da rol yapın, bir konuşma yazın ki oyunda atmosfer oluşsun. İki heykelin arasınna kamikaze gibi girmişin zaten.
.
O değil de bu hayaletlerin Concealment'ına karşı Blind Fight almıştım ben keşke onlara saldırsaydım 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Nasıl etkilemiyor ya
Concealment için değil mi işte
Bu arada eğer etkilemiyorsa etkilemiyor olarak kalsın hocam
Bu arada eğer etkilemiyorsa etkilemiyor olarak kalsın hocam
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Hocam ben şeyi anlamıyorum yalnız, bu omuz çıkması çok doğal bir sakatlık mı da kendi kendine geçiyor?
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury