Hastalıklar
Hastalıklar
ER geç hepimiz hasta olmuşuzdur.Ama bu hastalıklar ne kadar ciddi oluyor.Ben şu an çok kötü hastayım.Dün başladı.Hastalığın başlamadan önceki gece, rüyamda zatürre olduğumu görmüştüm.Hatta doktorlar falan *Biz grip bekliyorduk, zatürre çıktı.* demişlerdi.şimdi ailem falan grip deyince kendimi çoook kötü hissettim.Tırsıyorum açıkçası.
7. sınıftayken sinuzitim azmıştı.Kusup kusup duruyordum.Ã?mrümde geçirdiğim en vahim hastalık oydu herhalde.Çok acı bir şey.Tüm yılımı kaplamıştı.Ders mers kalmamıştı ortada.8. sınıfta zor düzelttim.
Sizin de var mı hiç böyle biraz vahim hastalıklarınız?
7. sınıftayken sinuzitim azmıştı.Kusup kusup duruyordum.Ã?mrümde geçirdiğim en vahim hastalık oydu herhalde.Çok acı bir şey.Tüm yılımı kaplamıştı.Ders mers kalmamıştı ortada.8. sınıfta zor düzelttim.
Sizin de var mı hiç böyle biraz vahim hastalıklarınız?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Eğer sayılırsa ayağımı kırıp ameliyat oldum. Ancak onun dışında da bir defa birkaç saatliğine de olsa hastanede yattığım bir hastalığım vardı.... Ayağımı kırdığımda üç gün yattım. Asıl hastane yaşamının tadını o zaman çıkarmıştım.... : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Grip ve benzeri durumda sağolsun annem küçükken fitille hallettiği için hastahane anım pek olamadı.Bir kere yattığımı hatırlıyorum o da okul yemekhanesinden zehirlendiğim zamandı.
Ben de ayağımı kırmıştım zamanında ama ayağımın tarak kemiğini kırdığımdan şanslı olsam gerek ki 2-3 hafta sonra hafif bir ağrıdan dolayı doktora gittiğimde zaten kaynamış alçıya gerek yok demişti.
Ben de ayağımı kırmıştım zamanında ama ayağımın tarak kemiğini kırdığımdan şanslı olsam gerek ki 2-3 hafta sonra hafif bir ağrıdan dolayı doktora gittiğimde zaten kaynamış alçıya gerek yok demişti.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Migrenim var. Başım durup duruken çok ağrıyor.
Hafif bir bahar alerjim var. Bahar geldimi nezle başlıyor. Ayrıca toza karşıda çok hassasım.
Kaza geçirmiştim beyin kanaması geçirdim. Başka bir sebepten de ameliyat olmam gerekti. Hatalı tedaviden de köprücük kemiğim yanlış kaynamış durumda.
Zayıf bir bünyem var zaten. Biri hapşursa ben hastalanıyorum.
Birde çok fazla bilgisayar başında durmaktan da bir şey gelecek başıma ama hadi hayırlsı
Hafif bir bahar alerjim var. Bahar geldimi nezle başlıyor. Ayrıca toza karşıda çok hassasım.
Kaza geçirmiştim beyin kanaması geçirdim. Başka bir sebepten de ameliyat olmam gerekti. Hatalı tedaviden de köprücük kemiğim yanlış kaynamış durumda.
Zayıf bir bünyem var zaten. Biri hapşursa ben hastalanıyorum.
Birde çok fazla bilgisayar başında durmaktan da bir şey gelecek başıma ama hadi hayırlsı
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
lightflarer
- Kullanıcı

hiç ciddi ve uzun süren bir hastalığım olmadı benim ya. en uzun hastalığım 5 gün falan sürer o da grip, onuda 2 senede bir falan oluyorum. Migrenim var sadece ama zaten onu direkt hastalık olarak saymak istemiyorum. Hatta bu sene anneme hastayım deyipte okula gitmediğim zamanların hepsinde sağlıklıydım
zaten 2-3 kere oldu o da
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Re: Hastalıklar
Bu durumu bu sitede benden iyi kimse anlayamazEdmond wrote:7. sınıftayken sinuzitim azmıştı.Kusup kusup duruyordum.Ã?mrümde geçirdiğim en vahim hastalık oydu herhalde.Çok acı bir şey.Tüm yılımı kaplamıştı.Ders mers kalmamıştı ortada.8. sınıfta zor düzelttim.