Tabikii de saklayamaz. Saklıyor demedim zaten marduğu. Bu marduk gezegeinin dünya için bir tehdit oluşturmaduğını sadece gaz bulutu olduğunu söylüyorlar. O verdiğimlinkte de sanırım yanlış yazmışlar. 127000 falan olması gerekir. Ã?ünkü adamlar kendileri söylediler (nasadan bahsediyorum) sistemin biraz dışında devasa bir gezegen bulduk diye.senin yolladığın ntvmsnbc linkinde 2001 kx76 nın 1270 km çapında olduğu yazıyor. jüpiterin çapı 140000 km civarıdır, gördüğün gibi biraz büyük. bunun yanında plüton un çapı da 2500 km gibi bişeydir. hacimlerine bakarsak 4 katından daha büyük. bu arada oralarda jüpiter kadar büyük bir gezegen olsaydı nasa falan saklayamazdı hem o büyüklükte hemde kayaç bir gezegen hem de yaratacağı problemler amatör astronomlar tarafından bile rahatlıkla gözlenebilirdi. ayrıca 2001 den bugüne kadar hala 6-7 milyar km uzaklarda gezinen bir gezegen üç yılda hangi amaçla birden buralara atlasın ki??
Ama üstat zaten açıklanamayan şeylere mistik demez miyiz? Tamam belki bu paragrafın burada yeri yok ve bilimsel olmak zorunda AMA her olasılığı göz önünde bulundurmamız lazım.hocam işte burda hattı kopardın sen.zaten ayrı kulvarlarda gidiyorduk, şimdi tam ters yöne girdik. bu saatten sonra ben ne yazsam boş. hiçbir şekilde bilimsel bulgularla açıklanamayacak METAFİZİKSEL birşeyden bahsetmiş sonra da mantıklı demişsin. artık yapabileceğim tek şey sana hayatta başarılar dilemek olabilir.
Mesela biri nibiru diyor diğeri marduk diyor diğeri de geçiş gezegeni vs. diyor. Mısır ve babilde de bunlar var ve tabletlere işlenmiştir. Ben bunları gördüm. Hatta hatırladığmı kadarıyla asıl babilliler marduk ismini vermiştir.öncelikle mısır ve bildiğim kadarıyla babil de marduk diye bir geyik yok. mayaların da sadece takvimi 2012 de bitiyor, herhangi bir gezegenden bahsetmemişler. nibiru bir sümer tanrısı ve onun gelişine inanmış adamlar olay bu. yani pek bir paralellik yok..
Ek bilgi : Satabnistler de marduk ''GEYİğİ' ne inanıyorlarmış.
iyi günler..

