PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Oyunlar 2 gün tatil; hafta sonu malumunuz. :mrgreen:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Oldukça yüksek (100 ft) bir delikten düştün ve karanlıkta taşa çakıldın; dmg:8d6=-29
Ha... 29 hasar. Bende lavlara ya da kazıkların üstüne düşeceğimi sanmıştım. Ahh pardon. Ahhhhhh! Neyseki bir yerim incinmedi. :-P
Neyse o eski zamnalrdaki masaüstü konuşmaları yapmak istedim.

DM: Dev ejderhanın sıcak nefesini hissettin ve jilet gibi dişlerini bedenine geçirdi
PC: Eeeeeeeeeekh! Hayıııııııııır! O karaktere çok uğraşmıştım.
DM: 3d6+10 hasar, 25 hasar aldın....
PC: Ha. Gerçekten mi? Ölmedim mi yani. Sadce hasar mı aldım... Pardon... "Ahhhhhh. Bunun cezasını çektireceğim sana dev kertenkele." Flurry of blows yapıyorum abi. :D :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sen ne biçim Monk'sun ya :P Slow Fall'un yok mu senin :D Hoş daha any distance almadık di mi :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome adamlar girişe basit bir tuzak koymuşlar; müşteri kaçmasın diye muhahaha :schemes:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sanırım bu tuzağı unutursak asıl işlevini görecek :P

"Kaç abi, kaç! Koooooşşşşşşaaaahhhhhhhhhuh!"
Karakterimiz girişteki tuzağı unutmuş ve yaratıklara akşam yemeği olmuştur bile. Onu bir süre taze kaslın diye canlı tutacaklardır :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Affedersin ama koskoca yaratık, buraya nasıl düşmemeyi başardı? Bir çeşit mekanizması falan olmalı, incelemeliyiz. Bekleyin, bi"
Ellerini iki yana açtı ve gözleri yana bakıyordu. Başı sağa sola sallanırken

"şeyy. Bilemiyorum. Belki de... iki kere geçemen gerekiyordu. Ya da yaratığın gelişini de sayarsan 3. Yani bir grupta 3. adamı hedefleyen bir tuzak. Düşünsene 3 kişilik bir grup geçiyor ve en sondaki bu tuzağa düşüyor. 2 kişi kaldılar ve kaçış yolları da kapandı."

Kaşlar yukarı kalmış gözler kocaman olmuştu.

"Yada gelen yaratık burada tuzak olduğunu biliyordu ve basmamak için köşelerden ilerledi. Large yaratık olduğundan zor asldında. Belki de Jump ile geçti. Str yüksek ve large olduğundan hızı en 40. Bu da demek oluyor ki iyi bir jump miktarına skill point vermese dahi sahip. Ayrıca kanatları da unutmamak lazım. Buda bana bir fikir verdi." Yol ayrımları ve dönemeşlere geldiğimizde ortaya basmak yerine sürekli en köşeden, diğer kşieye geçelim" :D

Bunu yazmasam olmazdı :D
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Peki fazla oyalamayayım sizi; şifreli kelimeyi bilenler bir kere söylese bile bütün tuzaklar o geçerken aktive olmuyorlar. Yani minator'un kanatları olması ve bu sayede iyi sıçrayabilmesinin konuyla alakası yok. :mrgreen: demek ki şifreli kelimeyi biliyormuş.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Benim yaratık öldümü?
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Benim yaratık öldümü?

Valla tam bakmadım senin yaratığın özelliklerine :mrgreen: Asite dayanıklıysa ölmemiş olabilir; yani benim için pek fark etmiyor ama reflex edip kurtulduysa bile sizin taraftadır. Bu tuzak benim uydurduğum bir tuzak olduğundan Ref:20 diyorum (düşük yani) Havuzun derinliği 5 ft ama asitin derinliği 2,5 ft filan.
Havuzdaki asite temas ettiğiniz her round 2d6 ve ardından da 2 round daha 2d6 asit dmg vereceğiz arkadaşlar.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Anladım. Yani 2d6 hasar aldı. 20 HP olduğuna göre ölmedi. Ben de free action olarak uçmasını emrederim. Karşı tarafa uçarak geçer. İyi ya. Sokaktamı buluyoruz PP'lerimizi :D
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Anladım. Yani 2d6 hasar aldı. 20 HP olduğuna göre ölmedi. Ben de free action olarak uçmasını emrederim. Karşı tarafa uçarak geçer. İyi ya. Sokaktamı buluyoruz PP'lerimizi :D
Kanadı yandı uçamaz! :-P 2d6 ama havuzdan çıksa da 2x2d6 daha asit dmg alıyor yani 6d6=20 ölmüş maalesef

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Dwaxer peki biz HP alıyoruz,karşımızdakiler nasıl alıyor bilmiyorum. Summon yaratıkların HP nasıl hesaplanıyor peki? Hep full HP mi olacak?
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Dwaxer peki biz HP alıyoruz,karşımızdakiler nasıl alıyor bilmiyorum. Summon yaratıkların HP nasıl hesaplanıyor peki? Hep full HP mi olacak?
Full hp olayı sadece siz oyuncular için geçerli; kolayca mefta olmayın diye hauz rulz yaptım onu.

Bu arada en son Devrimk sen herkesin hasarlarını yaralarını iyileştirdin sanırım?

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Evet, harcanacak pp iyileştirme zarına baktığından dolayı yazmadım, iyileştirene kadar harcayacağım ppleri.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Darkgnome, açıklamaların çok hoş :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply