Artık eskisi kadar sık görmüyoruz sitede, özl
Acil işler çıkmasa bile arada biraz tüymek gerekiyor, özlenmek gerekiyor
Ehem, konu o değildi.
Starfell'i özlemiştik, geldi
Ehem, konu o değildi.
Starfell'i özlemiştik, geldi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Kimler mi vuhuuuu bu soru çok uzun aslında.
Bunların başında Anarchist, EddardStark( O kendine biliyor
, Celerean, Illyra, Yeminer, sonra sonra bir fizik canavarı biri vardı bir bayan.Artık o kadar zaman geçiyor ki aradan özlem duygusunu siz tahmin edin
. Aslında bu tiplerin Anarchist hariç hepsi ara ara görünen ama bir türlü buluşamadığımız insanlar.Evet özlüyoruz 
Bunların başında Anarchist, EddardStark( O kendine biliyor
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Fizikçi dediğin galiba WizardOfQuarks'tı
Celerean ve Ompuspider ikilisi birlikte girip birlikte çıkıyorlardı zaten biri kaybolunca diğeri de kayboldu.
Illyra bir gelip bir gidiyor hâlâ.
Sen de pek farklı değilsin ama, pek görünmüyorsun sitede
Illyra bir gelip bir gidiyor hâlâ.
Sen de pek farklı değilsin ama, pek görünmüyorsun sitede
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Vallahi ne diyelim haklısın Aegron... Ama sen de yoksun son zamandır. Sitenin neye ihtiyacı var dersen... Gençlere ihtiyacı var. Biz eski gençler yaşlandık artık. : ) ) ) ) Kaç sene oldu yav... Benim ilkokul arkadaşlarımın 5-6 yaşlarında çocukları var artık... Bakma ben evlenemiyorum. : ) ))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Hea evet Wizardofquarks idi sanırım.Hatta herkes üşenipte wizard diye yazıp bırakınca kızıyordu bol bol
Hepsini ara ara görüyorum ama siteye bakıp çıkıyorlar.Nitekim ben de öyleyim.Bakıyorum ilginç bir başlık var mı yok mu ? Zaten 2-3 başlığa yeni birşeyler yazılmış bakıyorum ilgini çeken yazabileceğim birşey var mı, yoksa çıkıyorum.Sitede nöbet tutma devri nerde kalmış ? Aslında ara ara buluşsak görüşsek siteye giriş çıkışlarda muhabbet olur geyik olur.Ama o konuda bizi(frpworld ahalisi) kimse geçemez.Organize olamama konusunda 1 numarayız.Ben hatırlıyorum ilk buluşma olmuştu Illyra,ombus,clearaen(ya da böyle birşey), Yeminer, Anarchist gelmişti.Çok hoş olmuştu.Gerçi ilk buluşma olmasından dolayı herkes birbiriyle konuşamadı ama olsun
şimdi hiçbir şansımız yok 
Açıkçası sizin yine buluşma şansınız var. Fakat ben ıssız diyarlarda sürgüne mahkum edilmiş yalnız bir keşiş gibiyim (çanakkale'deyim, kimse yok burada) . Eskiden iş ortağım ve yol arkadaşım Aegron vardı fakat o affedildi ve Orta Dünya'da Elf diyarına göç etti (Bursa'ya gitti) Ah ben de gelebilsem ne gizli tarikat toplantıları ayarlarım aah ah.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Vallahi edmondcuğum keşke durum dediğin gibi olsa.Ama ne yazık ki öyle olmuyor.Yaz geliyor sıcak oluyor kış geliyor soğuk oluyor bu frpworldteEdmond wrote:Açıkçası sizin yine buluşma şansınız var. Fakat ben ıssız diyarlarda sürgüne mahkum edilmiş yalnız bir keşiş gibiyim (çanakkale'deyim, kimse yok burada) . Eskiden iş ortağım ve yol arkadaşım Aegron vardı fakat o affedildi ve Orta Dünya'da Elf diyarına göç etti (Bursa'ya gitti) Ah ben de gelebilsem ne gizli tarikat toplantıları ayarlarım aah ah.
Siteye girilmiyor.Girilmez tabi tek başlıkla ne kadar girilebilir yapacağım 1-2 dakika bakarım sonra belki cevpa yazarım belki yazmam ve çıkarım.Toplamda 5 dakikayı bulmaz.