Warcraft çılgınlığı beyazperdede!
O IMDB'deki garanti netleşecek olan yıldır, çıkacak olan değilPossessed wrote:Aynen... Bir söyletilerdir gidiyor; ama ortada bir şey yok. IMDb'ye göre 2011 deniyor. Baya var yani, hala bir taslak aşamasındaEdmond wrote:Yıllardır beyazperdede, perde eskidi haber eskimedi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

filmi yapan blizzard değil o kadar korkmayınEdmond wrote:O IMDB'deki garanti netleşecek olan yıldır, çıkacak olan değilPossessed wrote:Aynen... Bir söyletilerdir gidiyor; ama ortada bir şey yok. IMDb'ye göre 2011 deniyor. Baya var yani, hala bir taslak aşamasındaEdmond wrote:Yıllardır beyazperdede, perde eskidi haber eskimedi.
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

filmin adı warcraft: the rise of the lich king (bir yerden tanıdık geliyor ama..) olarak değiştirilmiş. demek ki var bir hareketlilik..
http://www.imdb.com/title/tt0803096/
http://www.imdb.com/title/tt0803096/
film warcraft evreninin bir adaptasyonu değil de evreni geliştirmeye yönelik olacağı, Warcraft 3: Frozen Throne ile World of Warcraft oyunlarına bir köprü görevi göreceği ve son olarak da bir görev (quest) değil bir savaş filmi olarak adlandırılacağı belirtilmişti. Yani Yüzüklerin Efendisi gibi bir grup belli bir amaç için bir şeyler yapmaya çalışacak tarzdan bir konusu yokmuş, son olarak da alliance tarafından işlenecekmiş film. Başrolde de bir human paladin olacakmış. Filmin adı da Lord Feanor'un belirttiği gibi belli olduğuna göre artık beklemekten başka çare yok... 
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

yalnız arthas abimiz anlatılacaksa filmde ister istemez quest filmi olmak zorundacatboy wrote:film warcraft evreninin bir adaptasyonu değil de evreni geliştirmeye yönelik olacağı, Warcraft 3: Frozen Throne ile World of Warcraft oyunlarına bir köprü görevi göreceği ve son olarak da bir görev (quest) değil bir savaş filmi olarak adlandırılacağı belirtilmişti. Yani Yüzüklerin Efendisi gibi bir grup belli bir amaç için bir şeyler yapmaya çalışacak tarzdan bir konusu yokmuş, son olarak da alliance tarafından işlenecekmiş film. Başrolde de bir human paladin olacakmış. Filmin adı da Lord Feanor'un belirttiği gibi belli olduğuna göre artık beklemekten başka çare yok...
Blizzcon da film hakkında denilen lafa göre diyorum ben, kesin kaynaklara göre yazdım ve hepsi de bliizzard görevlilerin ağzından çıkan sözler...
"It’s not so much a quest movie. It’s more of a war movie." denilmişti blizzcon'da.
At Blizzcon that year Metzen and Producers from Legendary Pictures stated the story would revolve around a "Kick Ass Human Character"
bu da diğer söylenen şey yani human bir karakterin baş karakter olacağı. yanlış filan öğrenmedim anlayacağın...
"It’s not so much a quest movie. It’s more of a war movie." denilmişti blizzcon'da.
At Blizzcon that year Metzen and Producers from Legendary Pictures stated the story would revolve around a "Kick Ass Human Character"
bu da diğer söylenen şey yani human bir karakterin baş karakter olacağı. yanlış filan öğrenmedim anlayacağın...
-
blindguardian
- Kullanıcı

sadece Warcraft 3
WOW
WOW : Burning Crusade
WOW : Wrath of the Lich King
oyunlarının cinematic'lerini birleştirsek bile bir film oluyor. Animasyon olmasını dilerim ben. Ama LOTR gibi teknikle cekilecek olursa, yani okadar kaliteli olursada - ki LOTR nin 2001 de cıktıgını yani 1999-2000 arası cekimlere baslandıgını dusunursek ona ragmen on uzerinden on alan bi film oldu, aradan 8 yıl geçmişse teknikler programlar bi okadar ilerlemiştir , LOTRnin rekorunu iptal edecek bir film cıkar . Umuyorum ki yanılmayız.
- bide filmin konusu tartışılmış , yine umuyorum ki Arthas anlatılır , kurgunun buyuk bolumu Arthası ilgilendiriyor. Ozellikle 'WOW : Wrath of the lich king' . Dusunsenize şehzade Arthasın Lich King olana kadar olan yolculugunu anlatırlar. Belki 2-3 serilik bir film bile olabilir.
WOW
WOW : Burning Crusade
WOW : Wrath of the Lich King
oyunlarının cinematic'lerini birleştirsek bile bir film oluyor. Animasyon olmasını dilerim ben. Ama LOTR gibi teknikle cekilecek olursa, yani okadar kaliteli olursada - ki LOTR nin 2001 de cıktıgını yani 1999-2000 arası cekimlere baslandıgını dusunursek ona ragmen on uzerinden on alan bi film oldu, aradan 8 yıl geçmişse teknikler programlar bi okadar ilerlemiştir , LOTRnin rekorunu iptal edecek bir film cıkar . Umuyorum ki yanılmayız.
- bide filmin konusu tartışılmış , yine umuyorum ki Arthas anlatılır , kurgunun buyuk bolumu Arthası ilgilendiriyor. Ozellikle 'WOW : Wrath of the lich king' . Dusunsenize şehzade Arthasın Lich King olana kadar olan yolculugunu anlatırlar. Belki 2-3 serilik bir film bile olabilir.
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

film LOTR gibi değil sky captain ve 300 filmlerinde kullanılan teknikle çekilecek diye biliyorum. yani film gerçek ortamlar yerine stüdyoda çekilecek ve mekanlar daha sonra bilgisayarla arka plana eklenecek..
WoW çıkmadan önce, hatta Warcraft3 çıkmadan önce, bir animasyon filmi de çekilecekti. Tanıtım videosu bile yapılmıştı. Sonunda ise vaz geçtiklerini yazmışlardı. Bu da bu şekilde iptal olursa, bize de göbek atmak düşer.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

filmin adı tekrar warcraft olarak değişmiş. sanırım imdb deki elemanlar biz garibanlarla dalga geçiyor. yapmayın lan ayıp
ama hala 2011 yazıyor bak o iyi..