İstanbul 2012 olimpiyatları için...
bu başlıkta daa önce dediim gibi, türkiye hazır diil, dedikleri gibi yayınlar bile daa düzgün diil, ayrıca yanlış bilmiosam bi Bakan da açıklama yaptı, hazır diiliz 2012'e die, elimize gözümüze bulaştırcaımıza hiç yapmıyalım daa iyi..
saygılarımla...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
İyi hoş soyluyosunuz da bole korkarak aman şunu yapmayalım aman bunu yapmalım diyerek nası gelişecez. bakın beyler gelişmekte olan bir ülkenin önünü tıkayan en büyük etkendir korku. rezil mi olacaz bırak olalım ya savaş mı çıkacak yoksa sözüm ona itibarımız mı sarsılacak ya da ne biliyim kıçıkırık avrupa dan amerikadan mı korkuyosun. korkma çünkü herkes kendini biliyor. bizim misafirperverliğimiz dünyanın hiç bi yerinde yok. abi şu rezillik meselesini hiç deilse "bir tecrube olur" mantıgıyla gorelim lütfen.
Only God can Judge me!
abicim bunun korkmakla ne alakası var söyleyebilir misin?
olimpiyat yapamayız diyorum çünkü olimpiyatla alakamız yok
4altını zar zor bulduk şurada
Türkiye'de Türkiye Birinci Beyzbol Ligi yok Kriket Ligi yok.. Neden?
çünkü belki iki üç ytakım anca çıkar seyreden oı kadar bile olmaz
olimpiyatların da bundan farkı yok
yok abicim olimpiyatla falan akakamız yok
senin dediğin "reklamın kötüsü olmaz" a girer
olimpiyat yapamayız diyorum çünkü olimpiyatla alakamız yok
4altını zar zor bulduk şurada
Türkiye'de Türkiye Birinci Beyzbol Ligi yok Kriket Ligi yok.. Neden?
çünkü belki iki üç ytakım anca çıkar seyreden oı kadar bile olmaz
olimpiyatların da bundan farkı yok
yok abicim olimpiyatla falan akakamız yok
senin dediğin "reklamın kötüsü olmaz" a girer
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Belki şartlar o kadar uygun değil tamam bu organizasyon için hazır olmadığımızı da kabul ediyorum ama tekrar soluyorum rezil kelimesini kullanmayalım lütfen.
abi şimdi ben derimki geçmiş yılların oliyatlarına bakalım hangi ülke de olimpiyat oldugunda yerli halkı geldi ki . devletler arası bir organizasyon oldugu için tum dunyadan geliyorlar. senin değin gibi o stadlar o parkurlar boş kalırsa gel yüzüme tükür
şaka bi yana da sana bu konuda cidden katılmıyorum. söylediklerin arasında katıldıgım tek şey yapı eksikliği.
abi şimdi ben derimki geçmiş yılların oliyatlarına bakalım hangi ülke de olimpiyat oldugunda yerli halkı geldi ki . devletler arası bir organizasyon oldugu için tum dunyadan geliyorlar. senin değin gibi o stadlar o parkurlar boş kalırsa gel yüzüme tükür
Only God can Judge me!
- hayaletxxx
- Kullanıcı

sewgili noticus sen kafana takma bizim halkımız 2012 de düğüne gelir gibi gelir ve düğün seyreder gibi seyrederNorticus wrote:daha doğru dürüst olimpiyat YAYINI yapamıyoruz
yapılan yayınların aldıkları reyting ise sıfıra yakın
arkadaşlar hangimiz gidip olimpiyat seyrettik belki bir kaç müsabaka haricinde
ben seyretmedim
türkiye de olimpiyat yaptırırlar mı sanıyorsunuz?
yapılsa kim gidecek seyretmeye?
nasıl dolacak o tribünler?
daha şurda her evde olan trt yi kimse seyretmiyorken kim kalkıp stada parkura gidecek karşılaşma seyretmek için?
yapalım edelim heyo demek kolay
ama korkarım bu organizasyon bizi dünyaya REZİL etmekten başka işe yaramaz
boş umutları bırakalım, gerçeklere bakalım...
Saygılar...
İşin gerçekçilik kısmına ben de katılıyorum.Belki altyapı yok, belki de başka şeyler eksik.Yine de ben olması gerektiğinden yanayım.Yani ekonomik bir gelir kaynağıdır diye düşünüyorum basit olarak.
şimdi bir de bu konunun açılmasından ve bilmemkaçıncı sayfalara düşmesinden bu yana baya bir zaman geçmiş aradan ve Pekin'i görmüşüz.Buna dayanaraktan Pekin'de bir kısmı sahte yapılmış olan havai fişek gösterisini de gördük.Yani herşey ona bakmıyor görüşündeyim.Türkiyede bunun altından kalkar.
Aynı zamanda biraz bilinçlendirilmeyle bence parkur dolar, taşar."Türkiyem içini kendi ülken için" falan dedin miydi orası Ali Sami Yen gibi olur
Maksat eski konular canlansın.Hem bana da meşgale oluyor
şimdi bir de bu konunun açılmasından ve bilmemkaçıncı sayfalara düşmesinden bu yana baya bir zaman geçmiş aradan ve Pekin'i görmüşüz.Buna dayanaraktan Pekin'de bir kısmı sahte yapılmış olan havai fişek gösterisini de gördük.Yani herşey ona bakmıyor görüşündeyim.Türkiyede bunun altından kalkar.
Aynı zamanda biraz bilinçlendirilmeyle bence parkur dolar, taşar."Türkiyem içini kendi ülken için" falan dedin miydi orası Ali Sami Yen gibi olur
Maksat eski konular canlansın.Hem bana da meşgale oluyor
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Possessed
- Site Çizeri
Nerden buldun bu başlığı
Amma eski, ileti atmış olanların hiçbirini tanımıyorum! xD
Neyse konuya dönelim, Türkiye çok rahat kalkar böyle işlerden merak etmeyiniz. Ufacık Atina bile kalktıysa bu işin altından, bizim için hiçbir zorluğu yoktur demektir. Ufacık derken küçümsemiyorum yanlış anlamayın; ama bütün Yunanistan sadece İstanbul'dan küçük. Atina'nın altyapısı olimpiyatları kaldıracak güçte değildi, en basitinden otel sayısı yetmiyordu. Ama iyi hazırlandılar ve hiçbir sorun olmadı, Pekin olimpiyatlarında daha çok skandal oldu
Seyirci sayısından da ben pek şüphe duymuyorum. Kaç milyarlık Ã?in bile dolduramadı koltukları, seyirci olsun diye devletin parayla adam tuttuğu ortaya çıktı. Hem eğer birkaç başarı olursa bizim millet en saçma şeyi bile izler. Ama orada Türk varsa izler, bunun için de bizim devletin bu işi devlet politikasına çevirip bunlara önem verilmesi gerekir. Orada madalya kazananlar insan değil mi, bir Türk sporcudan ne üstünlükleri var? Ayrıca benim teorime göre Türkiye Asya'ya da Avrupa'ya da aynı mesafede; yani çevre ülkelerden gelenin kolay olacağını düşünüyorum. Ã?rneğin bir Fransızın kalkıp Ã?in'e gitmesi, Türkiye'ye gitmesinden daha zor. Hele bir Bulgar için Türkiye'ye gidiş en kolay. Gibi.
Neyse konuya dönelim, Türkiye çok rahat kalkar böyle işlerden merak etmeyiniz. Ufacık Atina bile kalktıysa bu işin altından, bizim için hiçbir zorluğu yoktur demektir. Ufacık derken küçümsemiyorum yanlış anlamayın; ama bütün Yunanistan sadece İstanbul'dan küçük. Atina'nın altyapısı olimpiyatları kaldıracak güçte değildi, en basitinden otel sayısı yetmiyordu. Ama iyi hazırlandılar ve hiçbir sorun olmadı, Pekin olimpiyatlarında daha çok skandal oldu
Seyirci sayısından da ben pek şüphe duymuyorum. Kaç milyarlık Ã?in bile dolduramadı koltukları, seyirci olsun diye devletin parayla adam tuttuğu ortaya çıktı. Hem eğer birkaç başarı olursa bizim millet en saçma şeyi bile izler. Ama orada Türk varsa izler, bunun için de bizim devletin bu işi devlet politikasına çevirip bunlara önem verilmesi gerekir. Orada madalya kazananlar insan değil mi, bir Türk sporcudan ne üstünlükleri var? Ayrıca benim teorime göre Türkiye Asya'ya da Avrupa'ya da aynı mesafede; yani çevre ülkelerden gelenin kolay olacağını düşünüyorum. Ã?rneğin bir Fransızın kalkıp Ã?in'e gitmesi, Türkiye'ye gitmesinden daha zor. Hele bir Bulgar için Türkiye'ye gidiş en kolay. Gibi.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Sanırım 8 ya da 9. muydu yoksa 3 veya 4. sayfalarda mıydı tam hatırlamıyorum ama öylesine bakınırken dedim tamamNerden buldun bu başlığı Very Happy Amma eski, ileti atmış olanların hiçbirini tanımıyorum! xD
HaklısınNeyse konuya dönelim
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Avrupa'dan Ã?in'e koşan barış koşucuları vardı bir ara, 5-6 kadın mıydı neydi hatırlamıyorum.
İstanbul'dan geçerken tecavüze uğrayıp öldürüldüler.
Sanırıım bu o kadar kişiyi kaldıramayacağı anlamına geliyor İstanbul'un.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
lightflarer
- Kullanıcı

her ne kadar ekonomik yönden bir sömürge olsakta, bir kaç milyar dolarlık faturayı türkiye gayet güzel karşılayabilir. Atom bombaları için hiç gerek yokken o kadar çok para harcandı, rantlardan ve kaçaklardan bahsetmiyorum bile onlardan sonra bile hala ekonomiden birileri birşeyler kazanabiliyorsa birşey olmaz. Zimbabve falan iflas eder ancak.chosen wrote:bencede istanbul bu organizasyonu kaldırabilirmi die düşünmemek elde deil, çünkü böyle etkinliklerde alt yapı çok büyük önem taşıyo , yoksa astarı yüzünden pahalıya gelebilio, bildiim -isimlerini hatırlamıyorum-2 tane ülke büük organizsyn yüzünden iflasın eşiine gelmiş zamanında
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

mesele sportif yönden kaldırıp kaldıramama meselesiyse, istanbul işin altından kalkar. gereken kaynak da sağlanır, iyi tesisler de yapılır(mevcut olimpiyat köyü sayılmaz o bir facia), güvenlik işi de problem çıkarmaz. tabi işin başında akıllı adamlar olursa...
çin de parayla seyirci tutuldu falan denmiş. çinliler en gereksiz spor dalında bile sporcularını destekleyen adamlar. zaten pekin de tribünlerin çoğunu yurtdışından gelenler doldurdu. hem havuz hem de stadyum tribünleri oyunlar boyunca doluydu. eğer işin reklam bölümü iyi yapılırsa, bizimkiler de boş kalmaz.
sportif açıdan yunanlardan biraz daha başarılı gözüksek de, spor kültürümüz onların çok gerisinde (spordan sorumlu bakan önce adalet bakanı olmuştu, şimdi de meclis başkanı.. işte böyle bir ülkede yaşıyoruz). seyirciyi(bizim milleti) oyunlara gelmeye teşvik edecek birşey olmalı. bu da tabii ki başarı beklentisi olacaktır. bunun için de sporculara iyi hazırlanma imkanları verilmeli ve bu sporcular disipline sokulmalı. şimdiye kadar bunları sağlayamadığımız için zaman zaman birilerinin yetenekleri ve şansla geçici başarılar elde ettiğimiz oluyor ama asla bir ekol oluşturamıyor ve istikrar yakalayamıyoruz.
yine sağa sola para akıtır, tam anlamıyla olimpiyatların altından kalkarız. ama olimpiyatı "düzenlemek" farklı birşey, olimpiyat ruhuna sahip olacak millet lazım. işşizlik, eğitimsizlik gibi en büyük sorunlarımızın altında aşırı nüfus artışı var. daha karnını doyuramayan millete hangi olimpiyat ruhundan bahsedeceksin ki. olimpiyattan önce altından kalkmamız gereken başka şeyler var. birileri hala "en az üç çocuk" desin bakalım.. gereken seviyeye ülke olarak ulaştığımızda olimpiyatları da alırız zaten..
çin de parayla seyirci tutuldu falan denmiş. çinliler en gereksiz spor dalında bile sporcularını destekleyen adamlar. zaten pekin de tribünlerin çoğunu yurtdışından gelenler doldurdu. hem havuz hem de stadyum tribünleri oyunlar boyunca doluydu. eğer işin reklam bölümü iyi yapılırsa, bizimkiler de boş kalmaz.
sportif açıdan yunanlardan biraz daha başarılı gözüksek de, spor kültürümüz onların çok gerisinde (spordan sorumlu bakan önce adalet bakanı olmuştu, şimdi de meclis başkanı.. işte böyle bir ülkede yaşıyoruz). seyirciyi(bizim milleti) oyunlara gelmeye teşvik edecek birşey olmalı. bu da tabii ki başarı beklentisi olacaktır. bunun için de sporculara iyi hazırlanma imkanları verilmeli ve bu sporcular disipline sokulmalı. şimdiye kadar bunları sağlayamadığımız için zaman zaman birilerinin yetenekleri ve şansla geçici başarılar elde ettiğimiz oluyor ama asla bir ekol oluşturamıyor ve istikrar yakalayamıyoruz.
yine sağa sola para akıtır, tam anlamıyla olimpiyatların altından kalkarız. ama olimpiyatı "düzenlemek" farklı birşey, olimpiyat ruhuna sahip olacak millet lazım. işşizlik, eğitimsizlik gibi en büyük sorunlarımızın altında aşırı nüfus artışı var. daha karnını doyuramayan millete hangi olimpiyat ruhundan bahsedeceksin ki. olimpiyattan önce altından kalkmamız gereken başka şeyler var. birileri hala "en az üç çocuk" desin bakalım.. gereken seviyeye ülke olarak ulaştığımızda olimpiyatları da alırız zaten..
bundan haberim yoktu, eğer doğruysa korkunçAvrupa'dan Ã?in'e koşan barış koşucuları vardı bir ara, 5-6 kadın mıydı neydi hatırlamıyorum.
Last edited by Lord_Feanor on Sat Oct 17, 2009 12:13 am, edited 1 time in total.
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
O olay dünya turuna çıkmış yeni bir gelinin başına gelmişti diye hatırlıyorum. İsrail ve Amerikayı protesto için gelinliği üstünde, otostopla filistine giden İtalya bir kadındı. O kadar acaip ve vahim bir olaydı ki, aklıma İsrail ve Amerika odaklı komplo teorileri bile gelmişti. Hala da gelir.
Olimpiyatlaran bir tek Amerikanın kar ettiğini düşünecek olursak, çokta mühim değil. Çok güzel bir reklam kaynağı belki ama başka şekillerde de rekalm yapılabilir bence. Ya da reklam yapacaklarına, sanatsal ve bilimsel başka alanlara yatırım yapsalar da, Türkiye için en kötü reklam kaynağı olan Suudi Arabistan kadınlarının aslında Türkiye'de olmadığını (İstisnalar kaideyi bozmaz) anlasınlar. Kafa yapısı olarak düşündüklerinden ne kadar farklı olduğumuzu görsünler.
Olimpiyatlaran bir tek Amerikanın kar ettiğini düşünecek olursak, çokta mühim değil. Çok güzel bir reklam kaynağı belki ama başka şekillerde de rekalm yapılabilir bence. Ya da reklam yapacaklarına, sanatsal ve bilimsel başka alanlara yatırım yapsalar da, Türkiye için en kötü reklam kaynağı olan Suudi Arabistan kadınlarının aslında Türkiye'de olmadığını (İstisnalar kaideyi bozmaz) anlasınlar. Kafa yapısı olarak düşündüklerinden ne kadar farklı olduğumuzu görsünler.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Possessed
- Site Çizeri
Darkgnome gibi ben de bunu okurken aklıma İtalyan gelin geldi. İki sanatçı yola çıktılar İtalya'dan da, İstanbul'da mı ne ayrıldılar, tekrar buluşacaklardı bir yerde. Tel Aviv'e gidiyorlardı. Gebze'de ölü bulundu biri. O kadar korkunç bir olay ki haberi tam okuyamamıştım. Ona rağmen ana hatları kafama kazındı. Bu kadar insanlıkdışı bir olay olamaz. Arap ülkelerinden geçerken böyle bir olay olsaydı, "al işte, Arap değil mi, al birini vur ötekine" derdim. Bir İtalyan bu olayı bana hatırlatırsa söyleyebileceğim hiçbir şey yok. Suçlu herifi kazığa oturtmalı ve öyle bırakılmalı ki naptığını anlasın.Edmond wrote:Avrupa'dan Ã?in'e koşan barış koşucuları vardı bir ara, 5-6 kadın mıydı neydi hatırlamıyorum.
Darkgnome, bu komplo değil merak etme. Her gün böyle şeyler oluyor maalesef. Sonra dinden içkiden konuşuyorlar. İnsanlar içki içmeden böyle şeyler yapabiliyorlarsa sorun içkide değil. En son domuz gribi aşısı caiz mi diye duydum. Bu kadar cahillik olamaz! Kuran'ı biraz okumuş olsalar sormazlar bunu. Din değil bu heriflerin inandığı.
Neyse konuyu saptırmayalım, olimpiyatlara dönelim. Genel olarak da Lord_Feanor'un son iletisine katılıyorum. Doğru şeyler demiş.
Bu arada Edmond, İstanbul'a her gelene tecavüz mü edeceğiz, çok olumsuz düşünmüşsün. Dünyada neler oluyor, kendi öz kızını bodruma kapatıp onlarca yıl ona tecavüz ediyor, olan çocukları kazanlara atıp yakıyor. Hatta birkaç ülkede oldu bu olay, tek kişiyle sınırlı değil. Ama tüm insanlık bu sapkınlar yüzünden yargılanamaz.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..