Ufak kehanetler...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Ufak kehanetler...

Post by Lord_Feanor »

Malumunuz yaklaşık 3 yıl kadar bir süre sonra Marduk denen eleman Dünya'mızın yakınlarından geçecek -kimilerine kalırsa gömecek- ve küçük şenliklere mahal verecek -yine aynı "kimileri"ne göre kıyametimizi getirecek- . ben de madem önümüzde 3 yıl kaldı, bari olacakları söyleyip insanları meraktan kurtarayım dedim. kehanetlerimiz ekim 2009 dan başlayıp aralık 2012 de sona eriyor.

2009 (geriye ne kaldıysa artık)
- bu başlığın açılmasından kısa bir süre sonra içinde gergin bir tartışma çıkacak ve takip eden bir-iki saat içinde duruma ayar olan efla veya firble(tam göremiyorum) tarafından kilitlenecek.
- 25 ekim'de oynanacak fb-gs derbisini gs 6-0 kazanacak.
- konami nin üretim birimlerini bombalayacak olan ea fifa yla tekrar bu piyasa da tekel olacak.
- kasım da vizyona girecek olan avatar ı izlerken dünya çapında 316 kişi aşırı heyecandan kaynaklanan kalp krizi nedeniyle sinemalarda can verecek
- aralık ayında AB türkiye yi istemediğini söyleyecek.
- taksim deki yılbaşı kutlamaları sırasın geleneksel taciz olayları nedeniyle 97 türk gözaltına alınacak.
2010
- 1 ocak: yeniyıla nezarette giren hayvanatlar salıverilecek.
- yanlışını anlayan ab türkiye ile ilişkilerine tekrar başlayacak.
- türk milli takımı nın teknik direktörlüğüne sven-göran eriksson getirilecek.
- çektiği ikinci star wars üçlemesinden de kazandığı para tükenmeye yüz tutan george lucas episode 3 le episode 4 arasını anlatan 3 film daha çekeceğini açıklayacak.
- henüz 27. hafta sonunda küme düşmesi kesinleşen beşiktaş ın teknik direktörü mustafa denizli maçtan sonra "kariyerim tartışılmaz" tarzı açıklamalar yaptığı basın toplantısının çıkışında taraftardan feci dayak yiyecek.(tüpçü seçimi kaybedecek korkmayın)
- 24 eylülde Lord Feanor sevgili olmadan geçen bir yılı kulayacak.
- yılın son çeyreğinde World of Warcraft ın yeni expansion ı Cataclysm çıkacak ve beklendiği üzere blizz e tırlar dolusu para kazandıracak. bu arada d&r kapıları açtığı sırada Feanor ezilerek hastanelik olacak.
- taksim yılbaşı kutlamalarına kapatılacak.
2011
- yılın ilk günlerinde nihayet warcraft ın çekimlerine başlandığı duyurulacak.
- britney spears yeni çıkan albümünün uğrayacağı fiyasko yüzünden intihar teşebbüsünde bulunacak fakat bu olay kevin federline çocuklarını ziyarete geldiği sırada gerçekleşeceği için abimiz hernekadar istemese de britney i kurtaracak.
-the hobbit vizyona girecek.
- japonlar surrogates filmini gerçeğe dönüştürecek.
- avrupalıların sabrı taşacak ve tüm türkler paketlenip türkiye ye postalanacak(iskandinavlar gereksiz hümanistlikleri yüzünden bu işi yapmayacak ve türklere katlanmaya devam edecek).
- ağustos ayında yapılacak blizzcon 2011 de WoW un yeni expansion ı Emerald Dream açıklanacak.
- çinliler anlaşılmaz bir şekilde ölmeye başlayacak.
- yılbaşını taksimde kutlamak isteyenlerle polis arasında çatışma çıkacak. polisin basınçlı su ve gaz bombası kullanarak dağıtacağı kutlamacılar ara sokaklarda izlerini kaybettirecek.
2012
- türkiye nin 2013 te AB ye alınacağı açıklanacak.
- warcraft the movie vizyona girecek.
- şubat ayında çin nüfusunun 500 milyona düştüğü açıklanacak.
- mart ayında çin nüfusunun 400 milyona düştüğü açıklanacak.
- mayıs ayında çin nüfusunun 1 milyonda sabitlendiği açıklanacak.
- hintliler anlaşılmaz şekilde ölmeye başlayacak.
- bekledikleri gezegenin ufukta görünmemesi nedeniyle hafiften tırsmaya başlayan mardukçular yanılmış olabileceklerini düşünmeye başlayacak.
- doğan holding frpworld ü satın alacak.
- bakanlık frpworld e 10 milyar $(oha) vergi cezası kesecek.
- tartışma çıkmadan başlığın kilitlenmemesi için ismini vermeyeceğim kişi mehdi olduğunu açıklayacak.
- ekim ayında hintlilerin "soyu tükenme tehlikesi altında olan türler" arasına alındığı açıklanacak.
- 1 yılda üzerindeki nüfus 2 milyar azalan dünya yörüngesinden sapacak.
- warcraft ın yeni expansion ı emerald dream çıkacak. marduk muhabbetine kulak asmayan WoWcular oyunu kapış kapış alacak. bu arada WoW oyuncularının sayısı 30 milyonu bulmuş olacak.
- marduk un hala ortalarda gözükmemesi üzerine mardukçular 21 aralık günü bir mucize olmasını beklemeye başlayacak.
- 21 aralık günü borsa açılacak, hisse senetleri alınıp satılacak, okulunu uzatacak olan Lord Feanor finalleri sallamayıp raid ini yapacak, mardukçular birbirine girecek, millet işine okuluna gidecek, TSL nin 17. haftası istanbul bşb-gs maçıyla başlayacak ve usain bolt 5.15 ile kendisinin 1316. 100m rekorunu kıracak, yelena isinbayeva 15m atlayacak.
- ve 22 aralık sabahı hala herşeyin yerinde olduğunu gören üstteki satırların sahibi, hala vergi cezasını taksitlendirmeye çalışan bu siteye girip marduk gazına gelen tüm insan evlatlarının zekasıyla ağır bir şekilde dalga geçecek ve banlenecek.

hadi bakalım.. :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

- doğan holding frpworld ü satın alacak.

Puhahaha bu güzeldi gerçekten :clap: :clap: :clap:

Ama bence birkaç yeri unutmuşsun.

"2010'un ilk çeyreği Assassin's Creed 2'nin PC için yine ertelendiği için yazacak ve Ubisoft'a yapılan baskında 3 kişinin kelleleri taksim'e ibret niyetine sallandırılacak. Oyun ertesi gün çıkacak."

"2010'un son çeyreği Diablo 3'ün hâlâ ertelenmekte olduğu haberi çıkacak ve Blizzard'ın müdürü yatağında yatarken bir anda yatağının yanından fırlayan dev kollarla sarılıp yerin altına çekilecek, Diablo ortaya çıkacak."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hayırlısı :D
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Güzel ve doğru tahminler. Ancak bizim o kadar vergi borcumuz olacağını sanmıyorum. Efla kesin günügününe vergilerimizi ödüyordur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bu konuyu asiri ciddiye alanlar oldugu icin yazmaya cekiniyorum biraz...

Ama belki Marduk erken gelir. 2011'de gelir.

Neyse bu arada ben de bir kehanet ekleyeyim. 2009 araliginda, 2012 ismindeki film gosterime girecek... Fragmaninda Himalaya Daginda bir tapinakta bir rahip can calip kiyametin geldigini haber veriyordu. Sonra dalgalar Himalaya Daglarini ve Tapinagi yutuyordu. Ki bu da dalgalarin 8000 metre gibi bir yukseklige ciktigini gosterir. Aslinda Hindistani asip Himalayalara varana kadar ki surtunme etkisi ile bu yuksekligi de asmasi gerekiyor, en azindan Hindistan'a ilk ulastigi sirada...

Neyse ilk Kehanetin yanlis cikti, kapanmadi baslik.

Belki ikincisi de yanlsi cikar Fenerbahce kazanir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Darkgnome wrote:Güzel ve doğru tahminler. Ancak bizim o kadar vergi borcumuz olacağını sanmıyorum. Efla kesin günügününe vergilerimizi ödüyordur.
Evet ama bişeyi atlamışın. Doğan Holding aldıktan sonra vergi borcumuz çıkıyor. Yani şimdi olmaz ama o zaman kibilir :D

Ama şimdi ilk kehanet tutmadı sanırım napcaz?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

İkincisi geri teper bence :D
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Efla wrote:Ama şimdi ilk kehanet tutmadı sanırım napcaz?
Kahrolası Efla! Admin olacak bir de! Mesajı düzgün oku be pis admin bozuntusu! 2009'un sonu diyor arkadaş!

şakaydı :D Kehanet gerçekleşsin bari diye yaptım yani. Suçsuzum ben! :P
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

şu ilk kehanet olayına bir açıklık getirelim;

millet "hemen" demedim "kısa bir süre sonra" dedim!!

yok kıvırmıyorum :mrgreen:
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Lydronk wrote:
Efla wrote:Ama şimdi ilk kehanet tutmadı sanırım napcaz?
Kahrolası Efla! Admin olacak bir de! Mesajı düzgün oku be pis admin bozuntusu! 2009'un sonu diyor arkadaş!

şakaydı :D Kehanet gerçekleşsin bari diye yaptım yani. Suçsuzum ben! :P
kısa bir süre sonra demiş ama neyse :D

Bu arada Lydronku banladım tartışmaya hiç gerek kalmadı böylece :p
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

ALTadminlerin banleme hakları var mı?

Aaaaa... Sen site admin olmuşsun :P

Yalnız, Lord Feanor bu yazdıklarında ciddi. şaka yapıyor olsaydı "cilveli keçi hanı"na açardı başlığı. Ancak tartışacak FRP ile ilgili olamlayn bir konu olduğundan buraya açmış. Bir sonraki mesajında da Kuran'ın gizli şifresini verecek herhalde :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

japonlar surrogates filmini gerçeğe dönüştürecek.

ürkünç...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Simdi arkadaslar kehanetler tutmayinca onlari tutmus gosterme yollari vardir. Mesela benim ve Eflanin bu basliga mesaj yazmasini da bir tur basligi kitleme yontemi olarak gorebiliriz belki...

Bu arada 2012 filmi gelince de izlerim. Yorumlarimi yazarim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

- 25 ekim'de oynanacak fb-gs derbisini gs 6-0 kazanacak.

(Kehanetler mi? Umutlar mı bunlar? İnsan her zaman öngördüğünü değil, istediğini söylüyor galiba)

(Ya da gs'nin fb'yi yenmesini kıyamet alameti olarak mı düşündün bilmiyorum)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

Edmond wrote:- 25 ekim'de oynanacak fb-gs derbisini gs 6-0 kazanacak.

(Kehanetler mi? Umutlar mı bunlar? İnsan her zaman öngördüğünü değil, istediğini söylüyor galiba)

(Ya da gs'nin fb'yi yenmesini kıyamet alameti olarak mı düşündün bilmiyorum)
valla öyle gördüm :D
kıyamet alameti mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama umut olamaz çünkü ben beşiktaşlıyım 8)
Post Reply