Middle Earth Hakkında
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
şöyle bir düşündüm de: İkinci Ã?ağ oynamaya baya elverişli gibime geldi. Hatta aklıma senaryo bile geldi, gerçi bırakın DM'liği tecrübeli bir oyuncu bile değilim, fakat Tolkien dünyası üzerine birşeyler bildiğimi söyleyebilirim... İkinci Ã?ağ'da Sauron yüzüğü yaptıktan sonra Gil-Galad(orta dünyadaki noldor kralı)bir grup elfe ve onlara yardımcı olacak Numenorean'a Sauron'un yüzüğü vediği insanlardan birinden yüzüğü almasını buyuruyor... Bundan sonrası DM'e kalmış yoldaki maceraları ayarlar mekana ulaşınca olan maceraları ayarlar. İki alternatif son mecvut, grup başarısız olur ve ölür, eğer yüzğü almayı başarırsa Numenorean'lardan biri yüzüğü sahiplenir ve diğerlerini bertaraf eder ve yeni tayf olur. DM'lik yapan ark.lar fikirlerini belirtebilir mi?
Ben açıkcası 4. çağdan sonraki savaşların güzel olabileceğini düşünüyorum. mesela zaten orkların hepsi yok olmadı, güneyde ve keşfedilip, unutulan yerlerde pek çok insan ve yaratık yaşıyordur...kim bilir belki Cadı Kral'dan daha güçlü bir yaratık Melkor ile Sauron'u tekrar dünyaya getirmek için planlar yapıyordur ve yeni bağımsız krallıklarda huzur varken, daha önceden görülmemiş yaratıklar çıkıp gelirler güneyden, doğudan ve denizden binlerce yıl sonra. aragorn tuz buz olmuş, elfler ve cüceler sadece uzakta birer efsane olarak kalmış. sadece insanlar ve hobbitler...
belkide bu savaş belirler dünyanın sonunu ve böylece 5. çağ yani son çağ başlar.
kim bilir...
nasıl olur sizce?
belkide bu savaş belirler dünyanın sonunu ve böylece 5. çağ yani son çağ başlar.
kim bilir...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Aslında ben de dünyanın sonunu düşünürüm... Bir yerde Yüzük Savaşı'ndan sonra son bir savaş olacağını ondan sonra dünyanın sona ereceğini okmuştum sanki... Melkor'un serbest bırakılması zor bir ihtimal bence... Aklınızda çeşitli senaryolar var mı? Sizinkileri duyduktan sonra kendi tahminimi yazabilirim (biraz absürd de ondan)
Evet son bi,r savaş var dünyanın kaderini belirleyecek; bunula ilgili sadece ıluvatar bilgi sahibi. tek bilinen ilkdoğanların ortadünyada zayıflayacağı ve takipçilerin güçlendikten sonra olacağı.
Birde silmarillerin çıkması imkansız denilebilir...biri erendilde, diğeri işte sularda, diğeri ise yeraltında ve dünya yarılana kadar orada kalacaklar...
İşte bana göre güneyde unutulan bölgelerde yeni yeni yaratıklar olabilir. bunların başında ise Sauron kadar güçlü bir efendi gizlice bekliyor olabilir. ama tabii yüzük savaşından bilmem kaç binyıl sonra...böylece dünyanın sonu gelebilir...falan filan...
Birde silmarillerin çıkması imkansız denilebilir...biri erendilde, diğeri işte sularda, diğeri ise yeraltında ve dünya yarılana kadar orada kalacaklar...
İşte bana göre güneyde unutulan bölgelerde yeni yeni yaratıklar olabilir. bunların başında ise Sauron kadar güçlü bir efendi gizlice bekliyor olabilir. ama tabii yüzük savaşından bilmem kaç binyıl sonra...böylece dünyanın sonu gelebilir...falan filan...
evet ya nedir bu suya atılınca bulunmaz davası. su akışkan eninde sonunda kıyıya vurur yav. bence ilk bulunacak silmaril sudakidir. bu arada silmarillion da feanor hakkında ne düşünüyorsunuz. bence yüzüklerin efendisinde sıralama
1 feanor
2 sauron
3 aragorn dur.
1 feanor
2 sauron
3 aragorn dur.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
yüzük direk eridi lavlara karıştı
abi ne kadar kolay söylemişsin suya vuru işte
o kadar kolay mı yahu o iş...direk okyanusun dibine çökmüştür yani bu deniz kabuğu falan değil ki...yani okyanustaki bir taşın diyelim kıyıya vurma ihtimali nedir ki...
bu arada yemire diğeri belki silmarilion başlığı için daha uygun olur...hani feanor falan yazmışsın ya...
abi ne kadar kolay söylemişsin suya vuru işte
bu arada yemire diğeri belki silmarilion başlığı için daha uygun olur...hani feanor falan yazmışsın ya...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü