En iyi yaptığınız şey...
Ben çok iyi... can sıkarım. Konuşurken çok rahat yapıyorum bunu. Aynı kelimeyi beş kere kullandığım inanılmaz bir kompleks cümle kurup, sonra hemen eşit karmaşıklığa sahip daha uzun bir cümleyi hızla arksından yapıştırıp, bol bol yan bilgi verdiğim uzunca bir cümle sarf edince millet bayılıyor (hayran kalıyor yani
). O sırada ben kaçmış oluyorum. Ama harbi çok yetenekli dikkat dağıtırım, konu değiştiririm, çaktırmadan ikna ederim, yalan söylemeden gerçeği saklarım, can sıkarım, iğnelerim ve inat ederim. karakter kağıdımda diplomasi, blöf falan tavanda. Ama karizma yüksek değil, o ayrı 
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
*uykuya dalar*Lydronk wrote:Ben çok iyi... can sıkarım. Konuşurken çok rahat yapıyorum bunu. Aynı kelimeyi beş kere kullandığım inanılmaz bir kompleks cümle kurup, sonra hemen eşit karmaşıklığa sahip daha uzun bir cümleyi hızla arksından yapıştırıp, bol bol yan bilgi verdiğim uzunca bir cümle sarf edince millet bayılıyor (hayran kalıyor yani). O sırada ben kaçmış oluyorum. Ama harbi çok yetenekli dikkat dağıtırım, konu değiştiririm, çaktırmadan ikna ederim, yalan söylemeden gerçeği saklarım, can sıkarım, iğnelerim ve inat ederim. karakter kağıdımda diplomasi, blöf falan tavanda. Ama karizma yüksek değil, o ayrı
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ben gördüm, aynada
Aegron belki hatırlıyordur benim ne kadar yediğimi. Hoş yemek yemeği tekvando hocamın tavsiyeleri üzerine azalttım ama yine de hâlen öküz gibi yiyebiliyorum maalesef
Artık en iyi yaptığım şeyin abartmak ve sallamak olduğunu keşfettim. O kadar güzel abartıyorum ki günlük hayatta bazı şeyleri (bir keresinde bir dağdan aşağı saatlerce kayılabildiğini söylemiştim) artık ben bile farkına varmıyorum. Amacım abartmak olmuyor, yani söyledikten sonra biraz fazla söylemiş olduğumu farkediyorum, olmayan bir şeyi söylemiyorum ama olanları olduğundan fazla söylüyorum
Sallamaya gelince genelde bilmediğim bir şeyi aklıma yatkın gelirse doğruymuş gibi söylerim ve bunu da güzelce yuttururum, hoş genelde doğru çıkar, hatta doğru çıkmazsa karşımdakine "Hacı bu yalanmış" da derim, ama Ölü Ozanlar Derneği'ndeki Keating'in dediği gibi "Carpe Diem!" yani anı yaşa. O an uyduruveririm aklıma estiği gibi
Artık en iyi yaptığım şeyin abartmak ve sallamak olduğunu keşfettim. O kadar güzel abartıyorum ki günlük hayatta bazı şeyleri (bir keresinde bir dağdan aşağı saatlerce kayılabildiğini söylemiştim) artık ben bile farkına varmıyorum. Amacım abartmak olmuyor, yani söyledikten sonra biraz fazla söylemiş olduğumu farkediyorum, olmayan bir şeyi söylemiyorum ama olanları olduğundan fazla söylüyorum
Sallamaya gelince genelde bilmediğim bir şeyi aklıma yatkın gelirse doğruymuş gibi söylerim ve bunu da güzelce yuttururum, hoş genelde doğru çıkar, hatta doğru çıkmazsa karşımdakine "Hacı bu yalanmış" da derim, ama Ölü Ozanlar Derneği'ndeki Keating'in dediği gibi "Carpe Diem!" yani anı yaşa. O an uyduruveririm aklıma estiği gibi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
İşTE! Klasik Türk insanıEdmond wrote:Ben gördüm, aynadaAegron belki hatırlıyordur benim ne kadar yediğimi. Hoş yemek yemeği tekvando hocamın tavsiyeleri üzerine azalttım ama yine de hâlen öküz gibi yiyebiliyorum maalesef
![]()
Artık en iyi yaptığım şeyin abartmak ve sallamak olduğunu keşfettim. O kadar güzel abartıyorum ki günlük hayatta bazı şeyleri (bir keresinde bir dağdan aşağı saatlerce kayılabildiğini söylemiştim) artık ben bile farkına varmıyorum. Amacım abartmak olmuyor, yani söyledikten sonra biraz fazla söylemiş olduğumu farkediyorum, olmayan bir şeyi söylemiyorum ama olanları olduğundan fazla söylüyorum![]()