Ansiklopediciler
Evet arkadaşlar böylece bir 20 maddeyi daha tamamladım. Dolayısı ile yeni 20 madde listesini açıklama zamanı geldi. Listeyi açıklıyorum. Ama her ne kadar bir aylık ara verme lüksüm yoksa da.... Daha sağlıklı devam edebilmek için bir hafta için ara vereceğim ansiklopediye sonra devam... : : ) ) )
1)Ã?ocuklar ve Ã?ocukluk
2)Aşk
3)Devler
4)Güneş
5)Korku
6)Göçler
7)Tarzan
8)Bitkiler
9)Gökyüzü
10)Oteller ve Hanlar
11)Canavarlar
12)Ölümsüzlük
13)Kehanetler
14)Yer Altı
15)Görünmezlik
16)Yağmur
17)Teknoloji
18)Kıyafetker
19)şakalar
20)Tiyatrolar
1)Ã?ocuklar ve Ã?ocukluk
2)Aşk
3)Devler
4)Güneş
5)Korku
6)Göçler
7)Tarzan
8)Bitkiler
9)Gökyüzü
10)Oteller ve Hanlar
11)Canavarlar
12)Ölümsüzlük
13)Kehanetler
14)Yer Altı
15)Görünmezlik
16)Yağmur
17)Teknoloji
18)Kıyafetker
19)şakalar
20)Tiyatrolar
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Arkadaşlar çok mutluyum neden derseniz, artık ansiklopedimiz 4 mesaja sığmayacak kadar büyüdü. Beşinci mesajımızı da oluşturmak durumunda kaldık... : ) ) ) ) ) )
Bunun dışında Korku maddesinde Casper bazılarımızın tepkisini çekebilir. Ã?ocukluğumun ve İlkgençliğimin neredeyse tamamında Casper'ın kendisinden korkan her çeşit insan, hayvan bitki ve hatta eşyayı izleyerek ama ben sadece arkadaş olmak istiyorum demesi, her ne kadar hayalet görsem muhtemelen korkacak olsam da beni sinir etmiştir.
Ama bir anda Casperın hakkaten aslında güçlü bir tema olduğunu fark ettim. : ) ) ) ) İnsanları korkutmak istemediği halde kurtulamadığı bir korkutma gücü olan bir varlık sonuçta Casper... Ama işte bu temayı yaratan onu izleyenleri sinir etme amacı ile kullanmayı seçmiş.
Bunun dışında Korku maddesinde Casper bazılarımızın tepkisini çekebilir. Ã?ocukluğumun ve İlkgençliğimin neredeyse tamamında Casper'ın kendisinden korkan her çeşit insan, hayvan bitki ve hatta eşyayı izleyerek ama ben sadece arkadaş olmak istiyorum demesi, her ne kadar hayalet görsem muhtemelen korkacak olsam da beni sinir etmiştir.
Ama bir anda Casperın hakkaten aslında güçlü bir tema olduğunu fark ettim. : ) ) ) ) İnsanları korkutmak istemediği halde kurtulamadığı bir korkutma gücü olan bir varlık sonuçta Casper... Ama işte bu temayı yaratan onu izleyenleri sinir etme amacı ile kullanmayı seçmiş.
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Artık bende bi el atayım ya sürekli aynı şeyi söylüyor gibi gözüküyorum ama birilerinin itelemesiyle olmayacak bizim birşeyler yapmamız lazım sanırım bu hafta yazabileceğim baslıklara biraz daha bakacagım ve çalışmalara devam edeceğim. Daha sonra eğer biraz daha maddeler artarsa resimli bir PDF işine de girelim derim artık. Ufak bi dergi şeklinde bastırılabilir bile ama tabi bu detay..
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Arkadaşlar biliyorsunuz halihazırda bir Ansiklopedi modülümüz var.http://www.frpworld.com/modules.php?name=Encyclopedia
Bu modül pek alımlı çalımlı değil ama üzerinde düzenlemeler yapılabilir diye düşünüyorum. Ve bu modüle eklenen her içeriği de anasayfada yayınlamayı düşünüyoruz. Aynen forumlarda olduğu gibi. Hatta belki biraz daha büyük bir şekilde.
Sizce bu modül kullanılabilir mi?
Konular forumdan daha derli toplu durabilir diye düşünüyorum orada. Ne dersiniz?
Bu modül pek alımlı çalımlı değil ama üzerinde düzenlemeler yapılabilir diye düşünüyorum. Ve bu modüle eklenen her içeriği de anasayfada yayınlamayı düşünüyoruz. Aynen forumlarda olduğu gibi. Hatta belki biraz daha büyük bir şekilde.
Sizce bu modül kullanılabilir mi?
Konular forumdan daha derli toplu durabilir diye düşünüyorum orada. Ne dersiniz?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Aslinda benim aklimin bir kosesinde ansiklopediyi bu module yerlestirme dusuncesi vardi Yeminer kardes. Sadece eger resimli olursa module resim konabilir mi diye dusunmustum. Ama ansiklopediyi resimlendirmek ileriki mesele...
Aegron, daha once de dedigim gibi, yapacagim her katki beni cok mutlu eder, ama ne kadar katki yapabilecegini en iyi sen bilebilirsin. Senin bulundugun yaslar da zaten insanin bir yandan obur yana savruldugu yaslar. O nedenle her an aklindaki onceliklerin degismesi kadar dogal bir sey yok... Dedigim gibi eger kendini oturup bir seyler yazabilecek durumda hissedip bir seyler cikarabilirsen ben sevinirim. Ancak mevcud maddelerden biri olmamasina dikkat edersen yazdigin maddenin ansiklopedimize yeni bir madde eklemis oluruz.
Aegron, daha once de dedigim gibi, yapacagim her katki beni cok mutlu eder, ama ne kadar katki yapabilecegini en iyi sen bilebilirsin. Senin bulundugun yaslar da zaten insanin bir yandan obur yana savruldugu yaslar. O nedenle her an aklindaki onceliklerin degismesi kadar dogal bir sey yok... Dedigim gibi eger kendini oturup bir seyler yazabilecek durumda hissedip bir seyler cikarabilirsen ben sevinirim. Ancak mevcud maddelerden biri olmamasina dikkat edersen yazdigin maddenin ansiklopedimize yeni bir madde eklemis oluruz.
HARBE GİDEN
Arkadaşlar teknik bir aksaklıktan dolayı bu defa dört madde ekleyebildim. Oteller maddesini yani şu anda eklenmiş olması gereken beşinci maddeyi gözden geçirip bir sonraki beş madde ile birlikte ekleyeceğim. Bu durumda şu an itibari ile ansiklopedimizin 73 maddesi bulunuyor. Bir sonraki sefere 79 a çıkacak eğer bir terslik olmazsa. Ne diyelim yeni dört maddemiz hayırlı olsun hepimize. : ) )
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Tamamen sen belirle Aegron. İstersen bir genel madde yapıp sonra tek tek de yazabilirsin. Ama işte genel kıstas, bir maddenin 12 font tek satır aralığı ile wordde yarım A4 sayfasını geçmesi, yani tabii bir sayfayı aşarsan daha da iyi olur.
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

http://www.frpworld.com/frp_ansiklopedi ... k_oner.php
bu adresten yeni içerik önerilerini girebilirsiniz arkadaşlar. Ansiklopedinin başında da var bu adrese link
Basit istatistikler de yayınlıyoruz.
bu adresten yeni içerik önerilerini girebilirsiniz arkadaşlar. Ansiklopedinin başında da var bu adrese link
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Arkadaşlar, ansiklopedinin 6 maddesini daha ansiklopedi maddeleri bölümüne koydum. Bu maddelerle birlikte 79 maddemiz oldu. Bir de Aegonun maddesi var. Etti 80. Ama bunları henüz yerleştiremedim. Buradaki Word bir tuhaf. Kopyalamak ve yapıştırmak sorun oluyor. Eee benim de bol bol kopyalayıp yapıştırmam gerektiği için İstanbula dönünce yapamam daha doğru olacak.
HARBE GİDEN