İkili Oyun (Yorum)
ikinci bölümde yine ortalık almış başını gitmiş, meydan savaşı gibi, gürhan ile umut biribrne girişmiş. bak sen şu anıl'a! mevki istersen umut tarafından ihanete uğamış, gerçi bu hikayede ihanete uğramayan kimse var mı emin değilim. gürhan yine dirilecek mi merak ediyorum, bence intikamını almak için crow olarak geri dönmeli. tabii ki üçüncü bölümde 

Aslında genel temadan çıktığımdan yazdıktan ve siteye ekledikten bir süre sonra pek beğenmediğimi fark ettim. ilk yazdığım iki bölümün ortak yönü hep sonlarına doğru milletin birbirlerine ihanet ettiğinin anlaşılmasıyla bitmesiydi. ama son yazdığımda zaten pek ihanet edecek adam da kalmadığından olsa gerek ismiyle pek bir alakasız olmuş gibi geldi. siz ne düşünüyorsunuz bilmem tabi, önemli karakterleri ilk bölümde harcansan böyle olur diyebilirsiniz mesela... 
-
Possessed
- Site Çizeri
şimdi okudum öykünü. Benden önce davranmışsın, aynısını diyecektim
İlk bölümde (ve ikincide de devam ediyor) herkesi birbirine öldürttün, sonra karakter kalmadı
Böyle çatır çatır adam harcayacaksan daha çok karakter yaratacaksın.
Tabii karakterleri öldürmeden biraz işleseydin, öyküyü sürdürseydin. İlk yorumumda da bunu belirtmiştim. Paldır küldür ilerliyor konu.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
yorum için sağol possessed zaten bu öyküm geyik tamamen, ciddi bir amacım yok yazarken. siteden tanıdığım insanları kullanarak yazdığım geyik bir öykü, bir ara yazdığım hatırlarsan xworld gibi.
efla'yı ve firble'yi rakip çete liderleri, starfell'i firble'nin bodyguardı, ıllyra ve catboy (ben!) iki kardeş olarak efla'nın çetesinin iki adamı, clicks de aynı şekilde efla'nın çetesine yeni katılan bir adam olarak yazdım. şahsen herkesin birbirlerine ihanet etmesi üzerine kurgulayacaktım, ama iki bölümde harcadım herkesi. aslında en azından efla ölmeseydi de çete savaşları olarak devam etseydim...
neyse efla ile firble'nin yorumlarını bekliyorum hala ve son bölümde büyük lider olarak katılan edmond'un da yorumlarını bekliyorum...
efla'yı ve firble'yi rakip çete liderleri, starfell'i firble'nin bodyguardı, ıllyra ve catboy (ben!) iki kardeş olarak efla'nın çetesinin iki adamı, clicks de aynı şekilde efla'nın çetesine yeni katılan bir adam olarak yazdım. şahsen herkesin birbirlerine ihanet etmesi üzerine kurgulayacaktım, ama iki bölümde harcadım herkesi. aslında en azından efla ölmeseydi de çete savaşları olarak devam etseydim...
neyse efla ile firble'nin yorumlarını bekliyorum hala ve son bölümde büyük lider olarak katılan edmond'un da yorumlarını bekliyorum...
Vallahi özellikle Ozanlar çetesi fikri güzel olmuş... Ama açıkçası ben birkaç şiir de bekliyorum. : ) ) )) ) )
Genel olarak akıcı bir öykü olmuş. Ama özellikle başlarında olayların tıpkı Ölüm Zamanının başlarında olduğu gibi biraz hızlı ilerlediğini hissettim. Bu hızlı ilerleme zaman olarak hızlı ilerleme değil.... Daha çok sanki karakterlerin hepsi yapmaları gereken işleri yapmak için aşırı acele ediyorlar.
Bilmiyorum. Belki ben öyle hissettim.
Genel olarak akıcı bir öykü olmuş. Ama özellikle başlarında olayların tıpkı Ölüm Zamanının başlarında olduğu gibi biraz hızlı ilerlediğini hissettim. Bu hızlı ilerleme zaman olarak hızlı ilerleme değil.... Daha çok sanki karakterlerin hepsi yapmaları gereken işleri yapmak için aşırı acele ediyorlar.
Bilmiyorum. Belki ben öyle hissettim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
ya firble bu öyküm daha çok aslında direk amacı geyik olan bir öykü idi, yani diyaloglara önem verdim sadece. ne kurguya ne de tasvire sadece güldürmeye çalıştım, bu konuda başarılı olduysam ne mutlu bana! bir de ozan çetesinin lideri kerem bey ile ilgili bir yorumda bulunmanı bekliyordum aslında... 
Eh iste Catboy, bir karakter bana bu kadar benzeyince yorum yapmaya cekiniyorum. E karakter oldukca degisik bir karakter olmus bence, oykunun en ilginc karakterlerinden biri ( simdi dolayli yoldan ayni seyi kendim icinde mi soylemis oldum ? )
Hikayenin hizli akmasina gelince... Yav aslinda bunu catboy cok oykude goruyorum. Ama ne olursa olsun, bir hikayede buna rastlayinca, sanki bir filmi biri hizla ileri sariyormus gibi izliyormus hissinden kurtulamiyorum. Bazen her zaman okudugumdan biraz yavas okumak ise yarayabiliyor. Neyse bunu benim sahip oldugum biraz asiri hassaslik olarak da gorebilirsin.
Hikayenin hizli akmasina gelince... Yav aslinda bunu catboy cok oykude goruyorum. Ama ne olursa olsun, bir hikayede buna rastlayinca, sanki bir filmi biri hizla ileri sariyormus gibi izliyormus hissinden kurtulamiyorum. Bazen her zaman okudugumdan biraz yavas okumak ise yarayabiliyor. Neyse bunu benim sahip oldugum biraz asiri hassaslik olarak da gorebilirsin.
HARBE GİDEN