FRPWORLD'ün daha ileri gitmesi için neler yapılabil
Ya bu soru de bizi ruslardan kurtaramadı
Nasıl birşeydir bu yahu? Anlaşmalı bir türk mü var? İnsan mı yapıyo bu kayıtları anlamadım.
Acaba yeni kullanıcı kaydında admin onaylamalı sisteme mi geçsek? Gelmek isteyen kişi zaten her halükarda bir gün bir saat bekler? Mi acaba
Acaba yeni kullanıcı kaydında admin onaylamalı sisteme mi geçsek? Gelmek isteyen kişi zaten her halükarda bir gün bir saat bekler? Mi acaba
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
www.frpworld.com/blog diye ayrı bir yerde şu anda. Ama anasayfaya blog lara eklenen yazılarla ilgili bir blok koyacağız sanırım rahat takip edilebilsin diye.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Bütünleşik olursa içerik yönetimi mevzusu yılan hikayesine dönüyor.
Ana sayfadaki haberler blogdaki kadar okunabilir değil. Bloga içerik eklemek de çok daha rahat. Daha esnek bir ortam sağlıyor. Birçok bakımdan avantajlı. Ancak blog yazılarını sitede de duyurmak bir yöntem olabilir tabi.
Ama ana sayfaya bu blogu gömmek çok oüyük teknik ve grafik iş gerektirebilir. Sonucun tatmin edici olacağının da bir garantisi yok malesef.
O yüzden bu yöntem iyi gibi geldi.
Blogda yazmak isteyenler bana özel mesajla ulaşsınlar.
Yazılar Frpworld, frp, edebiyat, fantezi temalarını içerdiği sürece sorun yok. Sadece yazı bile olmak zorunda değil. çizilen bir resim ve resmin ortaya çıkış hikayesi bile bir blog girdisi olabilir. Blogda yazmaktan korkmayın zevkli bir şeydir =) Sadece ne yazacağınız aklınızda olsun.
Ana sayfadaki haberler blogdaki kadar okunabilir değil. Bloga içerik eklemek de çok daha rahat. Daha esnek bir ortam sağlıyor. Birçok bakımdan avantajlı. Ancak blog yazılarını sitede de duyurmak bir yöntem olabilir tabi.
Ama ana sayfaya bu blogu gömmek çok oüyük teknik ve grafik iş gerektirebilir. Sonucun tatmin edici olacağının da bir garantisi yok malesef.
O yüzden bu yöntem iyi gibi geldi.
Blogda yazmak isteyenler bana özel mesajla ulaşsınlar.
Yazılar Frpworld, frp, edebiyat, fantezi temalarını içerdiği sürece sorun yok. Sadece yazı bile olmak zorunda değil. çizilen bir resim ve resmin ortaya çıkış hikayesi bile bir blog girdisi olabilir. Blogda yazmaktan korkmayın zevkli bir şeydir =) Sadece ne yazacağınız aklınızda olsun.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

En mantıklısı öyle bencede zaten siteyi üye olmadan da takip edebilir.. Admin onaylı sistem gayet hoş olur..yeminer wrote:Ya bu soru de bizi ruslardan kurtaramadıNasıl birşeydir bu yahu? Anlaşmalı bir türk mü var? İnsan mı yapıyo bu kayıtları anlamadım.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Bence admin onaylı sisteme geçmeyelim. Ã?ünkü admin meşgul olduğunda site işlemeye devam etmeli =)
Bakalım bu son önlem işe yaramazsa yeni şeylere bakarız. Ben yarayacağını tahmin ediyorum. Ã?ünkü bence botlar sistemlerin standart olmasına göre çalışıyor. Artık üyelik formu klasik phpnuke formundan farklı.
anket olayına gelince. Yeni anketler ekleyelim bence de. Ama eski anketleri de sitenin tarihinin bir parçası olarak görüyorum. Ayıklayalım ama toptan silmeyelim derim.
Bakalım bu son önlem işe yaramazsa yeni şeylere bakarız. Ben yarayacağını tahmin ediyorum. Ã?ünkü bence botlar sistemlerin standart olmasına göre çalışıyor. Artık üyelik formu klasik phpnuke formundan farklı.
anket olayına gelince. Yeni anketler ekleyelim bence de. Ama eski anketleri de sitenin tarihinin bir parçası olarak görüyorum. Ayıklayalım ama toptan silmeyelim derim.
Chaos is the law of nature,
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

O zaman başka bir çözüm bulmak lazım şu ruslaraEfla wrote:Bence admin onaylı sisteme geçmeyelim. Ã?ünkü admin meşgul olduğunda site işlemeye devam etmeli =)
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı