Edit: Kısa mesaj kutusuna yazmış gerçi Efla, ama bu Catboy'un söylemesiyle aynı şeye denk geliyor
FRPWORLD'ün daha ileri gitmesi için neler yapılabil
Onu da geçelim, blogu siteye gömmeyelim mesela; ama hani 'forumlarda yeni ne var' kutucuğu gibi bir şey koyalım blog için. Ya da yeni bir şeyler yazıldığında haber veren bir sistem kuralım. Catboy haber veriyor gerçi, sağolsun, ama Catboy'a denk gelmesem kaçırmıştım şiirleri falan. Hem onu da yormayalım bence 
Edit: Kısa mesaj kutusuna yazmış gerçi Efla, ama bu Catboy'un söylemesiyle aynı şeye denk geliyor
Sadece söyleyen Catboy değil Efla 
-
Possessed
- Site Çizeri
Yeminer, kayan blog başlıkları süper olmuş. Demin Internet Explorer 7'de görünmüyordu, şimdi tamam. Ayrıca blogdaki başlıkların altında yazıların ilk birkaç cümlesinin yer alması çok iyi olmuş.
Bir seferde kaç başlık çıkıyor acaba?
Çok ufak bir detay ama;
Blog başlıkları bittikten sonra blogun linki olan yazıda "FRP World © Fantezi Edebiyat ve FRP sitesi" derken en sonda "sitesi" yerine "blogu" mu desek
Ã?ünkü oraya basınca bloga gidiyor. Blog yazmadığı için bloga gidip gitmediğini kestiremedim ilk bakışta. Tıklayınca gördüm.
Bir seferde kaç başlık çıkıyor acaba?
Çok ufak bir detay ama;
Blog başlıkları bittikten sonra blogun linki olan yazıda "FRP World © Fantezi Edebiyat ve FRP sitesi" derken en sonda "sitesi" yerine "blogu" mu desek
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Bu Bloga bizler yazamıyor muyuz? Ben nereden yazacağımı bulamadım da ?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Ana sisteme bağımlı değil edmond, eflaya yazı yazmak isteyenler söylüyorlar o da kullanıcı oluşturuyor sanırım. Ana sisteme bağlamak zor olduğundan ve her önüne gelen yazmasın diye yapıldı(aslında yapmak zor olduğu için de çaktırma sen
)
Sen eflaya söyle, o kullanıcı açsın.
Alttaki yazıyı da düzenledim. Çalışmayan butonlar konusuna bakıcam. Ne oldu bu tuşlara acaba...
Bu arada anasayfa için posessed ın hazırladığı resimleri koydum. Bence çok güzel olmuş. Tebrikler posessed.
Sen eflaya söyle, o kullanıcı açsın.
Alttaki yazıyı da düzenledim. Çalışmayan butonlar konusuna bakıcam. Ne oldu bu tuşlara acaba...
Bu arada anasayfa için posessed ın hazırladığı resimleri koydum. Bence çok güzel olmuş. Tebrikler posessed.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Possessed
- Site Çizeri
Rica ederim efenim. Asıl ben teşekkür ederim, ufak da olsa sitemize faydam dokunuyorsa ne mutlu bana 
Diğer bağlantıların düğmelerini tamamladıkça atarım, koyarsınız anasayfaya. Bitince daha hoş görünür, şimdilik yarım
Bu arada kayan blog başlıklarının sonundaki link güzel olmuş, önerimi dikkate aldığın için sağ ol.
Diğer bağlantıların düğmelerini tamamladıkça atarım, koyarsınız anasayfaya. Bitince daha hoş görünür, şimdilik yarım
Bu arada kayan blog başlıklarının sonundaki link güzel olmuş, önerimi dikkate aldığın için sağ ol.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Ana sayfanın da bir yüzüne kan geliyor. Emeği geçenlerin eline sağlık arkadaşlar. Kayan blog yazıları ve reismler çok güzel duruyor.
Blog için de benimle iletişime geçin arkadaşlar . Sitede yakalayınca beni bir konuşalım. Kısa bir öğretici örnek vermem iyi olabilir. Hem işler standarta göre yürür hem siz rahat edersiniz.
Blog için de benimle iletişime geçin arkadaşlar . Sitede yakalayınca beni bir konuşalım. Kısa bir öğretici örnek vermem iyi olabilir. Hem işler standarta göre yürür hem siz rahat edersiniz.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Arkadaşlar düşünüyorum da, insanları burada tutacak forumdaki günlük muhabbetlerin dışında birşeylere ihtiyacımız var. Artık insanlara daha fazlasını sunmalıyız. (İnsanlar derken tüç çabam kendim için
Yoksa başkasını düşündüğüm yok. Nasıl daha fazla eğlenir ve zaman geçiririm bu sitede diye düşünüyorum.)
Sizin bu konuda fikirleriniz nedir?
Blog işi güzel oldu bence, yavaş yavaş yüzümüzü de güzelleştiriyoruz ama biraz inovasyon ihtiyacı hissediyorum sitede.
Ne olabilir bu acaba? Konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
Ben konu hakkında düşünüyorum ama bir çözüme ulaşabilmiş değilim.
Bu sitede ne olsa güzel olurdu
Open source dünya köpeğimiz olmuş
Ne istersek yapmaya hazırken boş durmayalım
Hazır bi toplantı evimiz var, onu güzelleştirelim değil mi 
Sizin bu konuda fikirleriniz nedir?
Blog işi güzel oldu bence, yavaş yavaş yüzümüzü de güzelleştiriyoruz ama biraz inovasyon ihtiyacı hissediyorum sitede.
Ne olabilir bu acaba? Konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
Ben konu hakkında düşünüyorum ama bir çözüme ulaşabilmiş değilim.
Bu sitede ne olsa güzel olurdu
güç amacın, k
güç amacın, k
Aklıma frpworld video geldi
Acaba video paylaşabileceğimiz bir alan mı yapsak. Mesela insanlar video paylaşım sitelerinden videoları embed ederler. Canı sıkılan gelip izlese, ya da paylaşsa. Nasıl olur acaba?
Mesela benim bir zamanlar izlediğim bi drizzt videosu vardı. Çizgi film. Onu buralarda biryerlerde bulmak hoş olurdu. Hatta belki de o sitelerden alıntı yapmak yerine bazı videoları kendi sunucularımızda tutarız
(Gerçi sanmıyorum ki bizim paylaştığımız videoları silsinler)
Mesela benim bir zamanlar izlediğim bi drizzt videosu vardı. Çizgi film. Onu buralarda biryerlerde bulmak hoş olurdu. Hatta belki de o sitelerden alıntı yapmak yerine bazı videoları kendi sunucularımızda tutarız
güç amacın, k
güç amacın, k