Ocakbaşı Hikayeleri Kış Teması 2009

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

catboy wrote:kim acaba ölümsüzlük dedi? hım, neyse ben efla'nın da tam görüşünü almak istiyorum önce. Pazartesi günü temamız belirlenecektir... :)
Anket sonuçları açık bence. Ezici bir çoğunluk var gibi.

Aslında sanırım ben kendim şu anda hikaye yazıcak olsam 3 temadan birini seçecek olsam, ölümsüzlüğü seçerdim Vampirlerden yunan tanrılarına kadar dayanan geniş fantastik bir çerçevesi olabilir. Bilim kurgusal bişeyler de çıkabilir.

Ama bu sadece benim o an aklıma gelenlerle ilgili bu kadar kişi buzul demişse aslında buzul temasını da kış geçmeden kullanmalıyız. Yani İlkbaharda su altı şehirleri teması uygun olabilir belki ama kış.. buzul... başka mevsimde buzul olmaz :p

Buzulların altında kalmış eritilen dünyaya tekrar gelen antik yaratıklardan tutun küresel ısınmayla, denizcilikle ilgili bir sürü hikaye olabilir.

Kış teması olduğu için buzul neden olmasın diyorum ben de.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ölümsüzlüğü ben dedim, fantastik olmayan yalnızca Ölümsüzlük konusunda bir şeyler yapabilirim diye düşündüm :) En azından az fantastik :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Edmond wrote:Ölümsüzlüğü ben dedim, fantastik olmayan yalnızca Ölümsüzlük konusunda bir şeyler yapabilirim diye düşündüm :) En azından az fantastik :D
Ã?h, ölümsüzlük az fantastik? :D Burada en az fantastik bir konu varsa o da buzullar yav, ben mi yanlış biliyorum :P Yoksa buzullar sadece bir mit mi :-o :P

edit: Aa, ben yanlış anlamışım ama :D Diğer konularda aklına hep fantastik şeyler gelirken ölümsüzlükte daha az fantastik şeyler geliyor sanırım, doğru mu? Yetenek :P
Last edited by Alenthas on Sun Dec 13, 2009 8:32 pm, edited 2 times in total.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bence fantastiklik sırası söyle;

En fantastik: Ölümsüzlük
Orta fantastik: Su Altı Sehirleri
Fantastik olmayan: Buzullar :D

Edmond ölümsüzlük nasıl az fantastik :D ölümsüzlük baslı basına fantezi iceren bir konu
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya şimdi ölümsüzlük konusunda yalnızca ölümsüz biri vardır, sebebi yoktur, ölmez, onun hikayesidir, diğer her şey normaldir, çok fantastik olmaz yani.

Ama su altı şehirlerinde bir kişi orada yaşıyor diğerleri yaşamıyor gibi bir şey olamayacağı için konsept tümüyle fantastiktir :D

Buzullara gelince ben buzullarda bir hikaye yazarsam fantastik olmak zorunda xD
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Temamız belirlenmiştir. Ölümsüzlük bu kışın teması olamadı, ona vedamızı ediyoruz. Edin bakayım! Sualtı şehirleri (ben,m seçtiğim şıktı, itiraf edeyim) ona bir sarılıyoruz ve bu sezonun temasına yer açıyoruz: Buzulllar! :D
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Edmond'un ilginç bir bakış açısı varmış, bana göre de en fantastik ölümsüzlük :D

Neyse, yeni temamız hayırlı olsun arkadaşlar! (Seçtiğim şık kazandı nihi nihi :evillaugh: )
Oylamaya katıldığıma ve seçtiğim kazandığına göre bir şeyler yapmazsam ayıp kaçar, bu hafta veya haftaya bir şeyler göndermeye çalışacağım.

Yalnız catboy, buzullar başlığını açmışsın ama koyduğun resim görünmüyor, onun yerine bir sitenin adı yazıyor. Bir bakabilir misin diyecektim.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ben bir şeyler yazma sürecine girdim. Bir şeyler yazmaya devam etme sürecine de girmem lazım. Sonra bir şeyler yazmayı bitirme süreci var. Hadi bakalım.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

başka bir resim koydum ben de ama bu da biraz büyük mü oldu ne? :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:başka bir resim koydum ben de ama bu da biraz büyük mü oldu ne? :)
Boyutu küçük. Bir de çok daha iyi fotoğraflar varken bu biraz zayıf kaçmış sanki.

Bu arada buyrun, belki bir fikir verir: http://www.guncel.net/kultur-sanat/serg ... -cikti.htm
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

AlenthasLeasess wrote:Bu arada buyrun, belki bir fikir verir: http://www.guncel.net/kultur-sanat/serg ... -cikti.htm
Bağlantının sonunda "buzullar-eridi-tarih-cikti" cümlesinden buzulların eriyip bir antik kentin ortaya çıktığı yargısına varmıştım. Gördüğüm resim şaşırttı bir an :D Neyse şimdi ne olduğunu söyleyip benim gibi düşünerek bağlantıya basanlar için sürprizi bozmayayım.

Bir ara bunlarla ilgili çok belgesel vardı Discovery Channel'da falan, az izlemedim onları :) Paylaşım için teşekkürler Alenthas :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Possessed wrote:Paylaşım için teşekkürler Alenthas :D
Evet Alenthas +rep :P
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Alenthas has repultation beyond limit :P

Rica ederim, ilgimi çekti paylaşayım dedim.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Lydronk wrote:
Possessed wrote:Paylaşım için teşekkürler Alenthas :D
Evet Alenthas +rep :P
xD çok iyi yaaa... Valla güzel dedin :D Hiç şu rep olayını da anlayamadım gitti; neden var, neye veriliyor, verilince noluyor falan... Hiç o repli forumlara üye olmadım. FRPworld'e rep sistemi mi getirsek :-P
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

aman replere uzak! :D
Post Reply