Dura wrote:anasayfada direkt bağlantılar, bu bağlantıların (3ünün) logoları...vs
O bağlantılara logoları ben yapıyorum ve Yeminer'e atıyorum, o da yerleştiriyor. Hatta bir sonraki 3 logoyu da tamamladım ve Yeminer'e gönderdim. Yalnız iki haftadır Yeminer sitede görünmüyor, dolayısıyla da logolar yerleştirilmedi.
Sanırım problem yetkili sayısının azlığı olabilir. Sitede herhangi bir durumda iş seri bir şekilde ilerleyemiyor, zincirdeki bir halka çıksa sistem duruyor. Yeminer yerine anasayfayı değiştirebilen ve bu konuyla ilgilenecek başka bir arkadaşımız varsa ona göndereyim eklenecek 3 logoyu. Onlar eklenince kalan son 3 logoyu da yaparım merak etmeyin, işimi yarım bırakmam. Bir logoyu yapmak birkaç saatimi alıyor, onlar da emek yani, eğer kullanılacaksa uğraşayım.
Blog konusunda da, blog oturunca yeteri kadar aktif olacaktır diye düşünüyorum. şu anda hala yeni ve elimiz alışmadı oraya uğramaya. Bu durumda birkaç kişinin taşın altına elini sokarak orayla uğraşması gerek sanırım.
Kış teması için de gelecekte adımı göreceksiniz orada.
Ortak öyküye de şimdi katkıda bulundum.
Sanırım üstüme düşenleri az çok yapıyorum
Catboy
---
Edit:
Ya da anasayfayı falan değiştirme yetkisini bana da verin, kafama göre oynayayım görsellerle

Nasıl değiştiriyorsunuz, html falan mı?
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..