İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Ne kadar güzel... Frpworld'ün farkı bu işte.. Ben yazana kadar herkes kısaca altını çizmeye çalıştığım noktaları yazmış bile.

Çok mu konuşuyorum ben yahu? Ya da yavaş mı yazıyorum?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

catboy wrote:
Mark wrote:Herhangi bir eleştiride de bulunamazsam! Bundan sıkılıyorsan! Bunu laf yemek olarak herkese lanse ediyorsan!!
Diyecek birşeyim yok. Destek aramana gerek yok. Bırakıyorum.
İyi Mark, ilk ortak öyküde de yaptığını yaptın. Başka arkadaşların karakterleri, senin karaktere şaka yaptı diye bırakmıştın o zamanda hatırlatmak istemiyordum ama demek zorunda kaldım, kusura bakma. Özgünüm ama şimdi senin yazılarını ve diğer yazılarda senin karakterinin bahsinin geçtiği kısımları ortak öykünün bütünlüğünü bozmamak açısından silmek zorundayım. Tekrar kusurumuza bakma...
Ne kadar saçma. şimdi bunu neden gündeme getiriyorsun. Ordaki ortak öyküde adam benim başıma su bidonu gibi birşey geçirip, denize atıp öldürdüğünü yazmıştı, -ben müdahale etmeden. Güzel, sevindim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bence uzatmadan "load last saved" yapalım bitsin gitsin.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Tamam yahu. Catboy gündeme getirdi, daha önceki bir davranışını örneklemek adına, sen de sonra niye gündeme getirdin diyip, daha da derine iniyorsun bir de.

O kadar sinirlenecek bir şey yok, zaten sen ve bu ortak hikaye birbiriniz için yaratılmamışsınız Mark, belli :P şimdi tadını kaçırmaya gerek yok herkesin. İstemeyen kalmak zorunda değil ya? Ha "ben dururum, sesimi çıkarmam, Catboy'un otoritesine, ve benim eğlenmem için çabaladığına güvenim tam" diyorsan, buyur. Ama yok "bu ne biçim bir Orta Dünya böyle" gibi bir tepkin varsa, zorla tutmuyoruz :P
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bende Bogus'un yazısını okurken bir çok yazı yazılmış başlığa. Bogus yavaş yazdığını düşünmüyorum ben, eğer ben o uzunlukta bir yazı yazsaydım... abartısız yarım saati bulurdu (yavaş yazdığımdan değil, yazıp yazıp sildiğimden, yada gereğinden fazla düşünüp gereği kadar güzel yazamadığımdan). Cünkü yazdıklarımı 2 kere gözden geçiriyorum ekliyorum, siliyorum ve garip triplere giriyorum bazen :D

Arkadaşlar şunu da belirtmek isterim. Uzun zamandır bir elf karakteri oynatmıyorum ve uzun zamandır Lotr la ilgili bir çok konu silinmiş aklımdan. Bogus'un öyküye girmesini canı gönülden istiyorum çünkü aradan geçen süre içerisinde kendimi tam olarak bir elf gibi hissedemiyorum ve tam olarak bir elf gibi yazamıyorum. Üstadlardan bir kaç ufak tüyo almanın ve yazımlarda bir kaç ufak kopya çekmenin kötü bir şey olacağını sanmıyorum :) İlerleyen günlerde daha verimli yazacağımdan da adım gibi eminim biraz ısınmam lazım sadece.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

WeS_DeX wrote: Arkadaşlar şunu da belirtmek isterim. Uzun zamandır bir elf karakteri oynatmıyorum ve uzun zamandır Lotr la ilgili bir çok konu silinmiş aklımdan. Bogus'un öyküye girmesini canı gönülden istiyorum çünkü aradan geçen süre içerisinde kendimi tam olarak bir elf gibi hissedemiyorum ve tam olarak bir elf gibi yazamıyorum. Üstadlardan bir kaç ufak tüyo almanın ve yazımlarda bir kaç ufak kopya çekmenin kötü bir şey olacağını sanmıyorum :) İlerleyen günlerde daha verimli yazacağımdan da adım gibi eminim biraz ısınmam lazım sadece.
Sen ki bir dryad (doğru yazmamış olabilirim artık neyse) karakter yazmış birisin Wes_Dex ilk ortak öykü maceramızda, senin elf karakterini yazarken dikkat edeceğine inanıyorum yani zaten herkes birbirinin yazısını okuyup düzeltilmesi gereken şey varsa söylüyor.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

WeS_DeX wrote:Bende Bogus'un yazısını okurken bir çok yazı yazılmış başlığa. Bogus yavaş yazdığını düşünmüyorum ben, eğer ben o uzunlukta bir yazı yazsaydım... abartısız yarım saati bulurdu (yavaş yazdığımdan değil, yazıp yazıp sildiğimden, yada gereğinden fazla düşünüp gereği kadar güzel yazamadığımdan).
Benim o yazıyı yazmam 45 dk'mi aldı :.(
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ben bu gece eklemiş olurum yeni bölümü, herkes de yarın okur herhalde. Ayrıkvadi'den ayrılma sahnesine varana kadar hala yazmamış arkadaşlar varsa, onsuz devam ederiz uyarmadı demeyin. Ã?ünkü maceraya çıkıyoruz, onun fikrini almadan maceraya çıkmayı kabul etmiş gibi olacak sonra ve yine benim karakter bunu yapmaz yorumları gelecek... :-P
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

catboy wrote:
WeS_DeX wrote: Arkadaşlar şunu da belirtmek isterim. Uzun zamandır bir elf karakteri oynatmıyorum ve uzun zamandır Lotr la ilgili bir çok konu silinmiş aklımdan. Bogus'un öyküye girmesini canı gönülden istiyorum çünkü aradan geçen süre içerisinde kendimi tam olarak bir elf gibi hissedemiyorum ve tam olarak bir elf gibi yazamıyorum. Üstadlardan bir kaç ufak tüyo almanın ve yazımlarda bir kaç ufak kopya çekmenin kötü bir şey olacağını sanmıyorum :) İlerleyen günlerde daha verimli yazacağımdan da adım gibi eminim biraz ısınmam lazım sadece.
Sen ki bir dryad (doğru yazmamış olabilirim artık neyse) karakter yazmış birisin Wes_Dex ilk ortak öykü maceramızda, senin elf karakterini yazarken dikkat edeceğine inanıyorum yani zaten herkes birbirinin yazısını okuyup düzeltilmesi gereken şey varsa söylüyor.
Ahh ahh Yeşeren Umutlar'ı taşınmamız nedeniyle yarım bırakmak zorunda kalmış ve sanırım hiç bir şekilde haber verememiştim. Halbuki Deru isimli dryad karakterimle o kadar bütünleşmiştim ki =/ belki bir gün tekrar bir dryad oynatabileceğim zaman gelir. Hatta google'a Yeşeren Umutlar zamanında dryad yazınca 2. yada 3. sırada benim tanıtımım çıkıyordu çok mutlu olmuştum :D işte o taşınma döneminden sonra uzun bir süre internetle ilişkim kesilmişti diyardan göç etmek zorunda kalmıştım. Kimsenin başına diyardan uzak kalma olayı gelmez umarım.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Hikaye yeterince ilerlerse bu gece yarısı bir şeyler yazabilirim catboy.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bogus wrote:
WeS_DeX wrote:Bende Bogus'un yazısını okurken bir çok yazı yazılmış başlığa. Bogus yavaş yazdığını düşünmüyorum ben, eğer ben o uzunlukta bir yazı yazsaydım... abartısız yarım saati bulurdu (yavaş yazdığımdan değil, yazıp yazıp sildiğimden, yada gereğinden fazla düşünüp gereği kadar güzel yazamadığımdan).
Benim o yazıyı yazmam 45 dk'mi aldı :.(
Aslına bakarsan bende abartısız 1 saat diyecektim de emin olamadım, çok fazla uçmak istemedim "abartısız" kelimesine birebir uyabilmek için. Buradan çıkaracağım sonuç sanırım bu uzunlukta bir yazı yazarsam abartısız 1 buçuk saati bulabileceği :P Gerçekten de abartısız 1 saati bulurmuş demek ki :D bu yazdıklarım bile 5 dakika sürdü... "Abartısız"
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

WeS_DeX wrote:
Ahh ahh Yeşeren Umutlar'ı taşınmamız nedeniyle yarım bırakmak zorunda kalmış ve sanırım hiç bir şekilde haber verememiştim. Halbuki Deru isimli dryad karakterimle o kadar bütünleşmiştim ki =/ belki bir gün tekrar bir dryad oynatabileceğim zaman gelir. Hatta google'a Yeşeren Umutlar zamanında dryad yazınca 2. yada 3. sırada benim tanıtımım çıkıyordu çok mutlu olmuştum :D işte o taşınma döneminden sonra uzun bir süre internetle ilişkim kesilmişti diyardan göç etmek zorunda kalmıştım. Kimsenin başına diyardan uzak kalma olayı gelmez umarım.
Benim de Ölüm Labirentinde Kiba diye bir karakterim vardı... Sevmiştim de keratayı.. Aah ah..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

daha uzatabilirdim ama gereğinden çok beklediğimiz için hafif kısa yazdığım hissedilebilir. Aragorn en güzel tasviri yazana ödülünü yemek vaktinde getirecektir merak etmeyin, unutmadım onu... :)

evet yeni bölüm için yorumlar sonra da yazılarınızı bekliyorum... :)

Edit: Bogus uyardı neyseki belirtmek isterim, en güzel yazan değil ben en güzel savaş tasviri yapana demek istemiştim bu da oluyor ki aslında en güzel dövüşen. Yani Aragorn en iyi dövüşen karaktere öykü içinde bir ödül verecek kısaca bu, yoksa herkes düzgün ve güzel yazdı zaten... :)
Last edited by catboy on Sun Jan 10, 2010 6:51 am, edited 2 times in total.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Güzel olmuş, biraz kısa olduğu doğru, ama benim şikayetim yok. Kısa mısa, sonuçta iyi, doyorucu yine :D
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Kısa olmuş ama öz olmuş. Kısa derken, pek de kısa sayılmaz en azından orta düzeyin altında değil. şu ödülü almaktan çok ödülün ne olduğunu merak ettim ben Catboy :D şöyle esprili bir şeyler mi olacak?, ciddi bir şey mi? nasıl bir ödül olacağına dair kafamda bir şey canlanamayınca daha da büyüdü merakım. Neyse az kaldı zaten öğrenmemize, leziz Ayrıkvadi yemeklerinden yiyelim de gücümüzü toplayalım. Gerçekten koşturmacalı günler yaşadık divan haberini aldıktan sonra hepimiz. :D
Post Reply