Oyun
Oyun
Ya aklımda biraz ingilizceyi geliştirmek adına böyle sağlam paragrafları çevirerek oynanılabilecek grafik, özellik ve senaryo bakımından beni tatmin edilebilecek RPG ilerlemeli, sıra tabanlı olmayan bir oyun arıyorum.Bana böyle birşey önerebilecek olan var mı ?
Eklemen gereken en önemli şeyi söylemeyi unutmuşum sanırım.Oyunun mümkünse online olmaması gerekiyor.
Edit:Ekleme
Eklemen gereken en önemli şeyi söylemeyi unutmuşum sanırım.Oyunun mümkünse online olmaması gerekiyor.
Edit:Ekleme
Last edited by Darktimes on Tue Jan 12, 2010 6:30 am, edited 1 time in total.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Star Wars Knights of the old rebuplic ingilizce açısından aşırı güzel bir oyun, yine RPG.Grafikleri mükemmel olmasa da senaryosu mükemmeldir 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Özellikle online demişsin, World of Warcraft'ı tavsiye edeceğim ama muhtemelen biliyorsundur. Onun dışında Edmond'ın bahsettiği Knights of the Old Republic'in 2012'de online'ı geliyor. "Old Republic" adı altında. RP olarak çok zengin olacak ve oyundaki tüm karakterler seslendirilecekmiş. Yani oyun multiplayer olacak ama singleplayer özelliklerini barındıracak çoğunlukla.
Tüm bunların dışında amatörce yapılan, RP'e sadık kalan, hatta oyuna üyelik için RP testi sunan oyunlar da mevcut (başka bir başlıkta bahsetmiştim).
Tüm bunların dışında amatörce yapılan, RP'e sadık kalan, hatta oyuna üyelik için RP testi sunan oyunlar da mevcut (başka bir başlıkta bahsetmiştim).
Online olmasın mümkünse demişAlenthasLeasess wrote:Özellikle online demişsin, World of Warcraft'ı tavsiye edeceğim ama muhtemelen biliyorsundur. Onun dışında Edmond'ın bahsettiği Knights of the Old Republic'in 2012'de online'ı geliyor. "Old Republic" adı altında. RP olarak çok zengin olacak ve oyundaki tüm karakterler seslendirilecekmiş. Yani oyun multiplayer olacak ama singleplayer özelliklerini barındıracak çoğunlukla.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Nasıl unuturum bu seriyi, hele Gothic 2 muhteşemdir. Gothic 3'ü ise yükledim, eski havayı bulamadım ve hayal kırıklığı içinde sildim ertesi günü...Artemis Entreri wrote:Henüz oynamadıysan Gothic serisini öneririm. Biraz geçmişte kaldı ancak oynadığım en zevkli, çok da sağlam bir hikayesi olan oyundur Gothic. Altyazıları açarsan zaten çok fazla konuşma olduğu için ingilizceni de geliştireceğine inanıyorum.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
Ooo! Kotor II oynamıştım, tek kelimeyle müthişti! (Tabii SW hayranı olmamın katkısı da varEdmond wrote:Star Wars Knights of the old rebuplic ingilizce açısından aşırı güzel bir oyun, yine RPG.Grafikleri mükemmel olmasa da senaryosu mükemmeldir
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
KOTOR I'i iki defa bitirmiştim, muhteşem bir kurgusu vardı ama KOTOR II'yi kaç kere pcden kaldırıp sildikten sonra bir gazla anca zar zor bir defa bitirebildim. Kurgusu fena değildi, ama ilk oyundan sonra daha şaşırtıcı bir final bekliyordum. Oldukça sönüktü kurgusu ilk oyuna göre yani, ama tabi rpg öğeleri bakımından çok tatmin edici idi.Possessed wrote:Ooo! Kotor II oynamıştım, tek kelimeyle müthişti! (Tabii SW hayranı olmamın katkısı da varEdmond wrote:Star Wars Knights of the old rebuplic ingilizce açısından aşırı güzel bir oyun, yine RPG.Grafikleri mükemmel olmasa da senaryosu mükemmeldir) Kotor I'i de bir ara oynamak istiyorum, aslında I için daha iyi diyorlar.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Aaa, ben onu nasıl yanlış okudum ya. Bileydim daha neler neler sayardım 
Fallout 3'ü bilirsin zaten? Baldur's Gate, Icewind Dale diyeceğim ama onları da biliyorsundur. Zaten RPG'nin babasıdır bunlar. Oblivion desem onda da pek RP yoktu yahu. Ne dediğini bile anlamıyordun bazen falan...
KotOR'un ilkini şiddetle tavsiye ederim. Hikaye bakımından falan çok daha iyidir. Aa, bir de Mass Effect var tabii ki! 3rd Person Shooter tarzında, fakat BioWare yapımı ve haliyle bol bol RP ögesi bulunuyor. Tüm karakterler seslendirilmiş falan...
Fallout 3'ü bilirsin zaten? Baldur's Gate, Icewind Dale diyeceğim ama onları da biliyorsundur. Zaten RPG'nin babasıdır bunlar. Oblivion desem onda da pek RP yoktu yahu. Ne dediğini bile anlamıyordun bazen falan...
KotOR'un ilkini şiddetle tavsiye ederim. Hikaye bakımından falan çok daha iyidir. Aa, bir de Mass Effect var tabii ki! 3rd Person Shooter tarzında, fakat BioWare yapımı ve haliyle bol bol RP ögesi bulunuyor. Tüm karakterler seslendirilmiş falan...
Bilgisayarlarda en iyi RP oyunlşarı bana göre Adventure oyunlarıdır. İngilizce geliştirmek için de birebirdir bu oyunar. Tavsiye edebileceklerim
Curse of monkey island harikadır ve sonradan gelenler de oldukça güzeldir.
Leasure suit larry (Sapık Larry'i yönetmek hem eğlenceli hem de farklı ingilizce kelimeleri anlama konusunda eğitici.)
Sanitarium adındaki oyun zamanında çok ses getirmişti.
Lands of lore 2: Guardians of destiny
Dark city
Hepsinin ortak özelliği, .ok eski olmaları ve her sistemin bunları kaldırabilecek olması.
Ayrıca pek bilinmese de bence en güzel RPG oyunlarından biri olan "Arcanum" şimdiye kadar gördüğüm en serbest RPG oyunu olma onurunu taşımakta. İçeriğinde durumlara göre değişen diyaloglar ve karakterine göre farklı çözümler içeren maceralar mevcut.
Curse of monkey island harikadır ve sonradan gelenler de oldukça güzeldir.
Leasure suit larry (Sapık Larry'i yönetmek hem eğlenceli hem de farklı ingilizce kelimeleri anlama konusunda eğitici.)
Sanitarium adındaki oyun zamanında çok ses getirmişti.
Lands of lore 2: Guardians of destiny
Dark city
Hepsinin ortak özelliği, .ok eski olmaları ve her sistemin bunları kaldırabilecek olması.
Ayrıca pek bilinmese de bence en güzel RPG oyunlarından biri olan "Arcanum" şimdiye kadar gördüğüm en serbest RPG oyunu olma onurunu taşımakta. İçeriğinde durumlara göre değişen diyaloglar ve karakterine göre farklı çözümler içeren maceralar mevcut.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka