Oyun
Beyond Good & Evil, diyorum muhteşem bir oyundur ve ingilizceni geliştirmen içinde gayet uygun bir oyun. Daha çok macera, aksiyon oyunu diyebileceğimiz bir oyuna girse de rp öğeleri de içermekte, tabi bir KOTOR kadar olmasa da. Ama kesin oynamalı herkes bu güzide oyunu, hayatta pişman olmazsınız...Darktimes wrote:İyi hoş çok güzel fikirler çıkıyor ama bunlara ulaşabilmek bayağı sorun olacakmış gibi gelmeye başladı, özellikle de eski oyunlar.Hoş yeni oyunlar da 6-10 GB olduğu için onlarda kasacak gibi görünüyor
-
Possessed
- Site Çizeri
Açıkçası ben de yeni oyunları almayı bıraktım çoktan, bilgisayarım kaldırmıyor, eski oyunları bulup oynuyorum.Darktimes wrote:İyi hoş çok güzel fikirler çıkıyor ama bunlara ulaşabilmek bayağı sorun olacakmış gibi gelmeye başladı, özellikle de eski oyunlar.Hoş yeni oyunlar da 6-10 GB olduğu için onlarda kasacak gibi görünüyor
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Aslında Prince of Persia (Sands of Time ile başlayan üçleme) serisi ile Tomb Raider'ın son oyunlarını önerebilirim. Ama bunlar tabi ki macera kategorisinde oyunlar, ama altyazı seçeneğini koyup aradaki dlyalogları takip edebilirsen ingilizceni geliştirmek açısından faydalı olacaktır. Ama pek rp ile alakası olmayan oyunlar yine de... 
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Kimsenin Neverwinter Nights serisini söylememesi şaşırttı beni. özellikle birinci oyun hem ingilizce hemde senaryo açısından tatmin edecektir. Özellikle ek paketleri ile prestige classların ve parti elemanlarının eşyalarını kontrol edebilme seçenekleri oyunu daha da güzelleştiriyor.
2. oyun neden bilmiyorum beni birincisi kadar tatmin etmedi. Bir şeyler eksik geliyor ama tam olarak çözemedim
2. oyun neden bilmiyorum beni birincisi kadar tatmin etmedi. Bir şeyler eksik geliyor ama tam olarak çözemedim
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
İzometrik kamera olmayışı, zayıf hikaye (gerçi diplomasisi yüksek olan karakterim için ikinci oyundaki mahkeme kısmı çok eğlenceliydi), gore olmaması, ölenlerin düşüp küçük paketlere dönüşmesi (tüm cesetlerin olduğu yerde kalma yanlısıyımdır da, mesela Call of Duty yüklediğimde ilk işim haritada kalan ceset sayısını "insane"e çıkartmak olur) ve sayısız bug bunlardan bir kaçı olabilirDragon_Knight wrote:Kimsenin Neverwinter Nights serisini söylememesi şaşırttı beni. özellikle birinci oyun hem ingilizce hemde senaryo açısından tatmin edecektir. Özellikle ek paketleri ile prestige classların ve parti elemanlarının eşyalarını kontrol edebilme seçenekleri oyunu daha da güzelleştiriyor.
Bir de istediğin kişiyi öldüremiyorsun. Mesela güzelim Baldur's Gate'te önüne gelen herkesi öldürebilirsin, sokaktaki bir adamı, yatakta uyuyan birisini falan...
Ben The Elder Scrolls serisine bir bak derim. Morrowind ve öncesi değil belki de; bilhassa Oblivion. Kendisi çıkalı çok oldu gerçi, ama berbat grafikleri yok. Sıra tabanlı değil, RPG, modlarla sürekli yeni görevler, büyüler, onlar bunlar geliyor ve oyunun içinde tonla kitap, bolca diyalog var.
Dediğim gibi çok yeni bir oyun değil, ama dediğin kriterlere uyuyor.
Kirasözleşmeleri sen Baldur's Gate indirdiğin için ona taktın galiba. İki lafından biri Baldur's Gate
Dediğim gibi çok yeni bir oyun değil, ama dediğin kriterlere uyuyor.
Kirasözleşmeleri sen Baldur's Gate indirdiğin için ona taktın galiba. İki lafından biri Baldur's Gate
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Baldur's Gate'i hiç silmedim ki indireyimLydronk wrote:Kirasözleşmeleri sen Baldur's Gate indirdiğin için ona taktın galiba. İki lafından biri Baldur's Gate
Ama cidden, şu dünyada gelmiş geçmiş en iyi RPG Baldur's Gate değildir de nedir?
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Haklısın galiba. NW2'ye devam etmemi sağlayan tek şey cüceyle olan küçük sohbetlerdiAlenthasLeasess wrote:İzometrik kamera olmayışı, zayıf hikaye (gerçi diplomasisi yüksek olan karakterim için ikinci oyundaki mahkeme kısmı çok eğlenceliydi), gore olmaması, ölenlerin düşüp küçük paketlere dönüşmesi (tüm cesetlerin olduğu yerde kalma yanlısıyımdır da, mesela Call of Duty yüklediğimde ilk işim haritada kalan ceset sayısını "insane"e çıkartmak olur) ve sayısız bug bunlardan bir kaçı olabilirDragon_Knight wrote:Kimsenin Neverwinter Nights serisini söylememesi şaşırttı beni. özellikle birinci oyun hem ingilizce hemde senaryo açısından tatmin edecektir. Özellikle ek paketleri ile prestige classların ve parti elemanlarının eşyalarını kontrol edebilme seçenekleri oyunu daha da güzelleştiriyor.
2. oyun neden bilmiyorum beni birincisi kadar tatmin etmedi. Bir şeyler eksik geliyor ama tam olarak çözemedimSırf salak bir bug yüzünden oyunu bitiremedim ve bir daha asla oynamadım.
Bir de istediğin kişiyi öldüremiyorsun. Mesela güzelim Baldur's Gate'te önüne gelen herkesi öldürebilirsin, sokaktaki bir adamı, yatakta uyuyan birisini falan...
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
-
lightflarer
- Kullanıcı