Herkes yazdı diye kabul ediyorum artık, Walter da yazabilir belki ama artık büyük salonda verilen yemek kısmında biraz daha durursak patlayacağım ben...
Legolas'ın Arwen'i güzellik sıralamasında ikinci sıraya sokacağı için Elrond tarafından Kuyutorman'dan ayrılmaması için babası Thranduil'e rüşvet verilmiş olan kız kardeşi de katıldı aramıza, hoş geldiler sefalar getirdiler...
catboy wrote:
Legolas'ın Arwen'i güzellik sıralamasında ikinci sıraya sokacağı için Elrond tarafından Kuyutorman'dan ayrılmaması için babası Thranduil'e rüşvet verilmiş olan kız kardeşi de katıldı aramıza, hoş geldiler sefalar getirdiler...
ben bu olayı bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim.
neyse şimdi ayrıkvadi deyiz, ortalıkta fazla görünmek ayıp olur madem rüşvet vermişler.
değil mi ama
hoşbulduk bu arada...
bende ne yalan söyleyeyim, gmoen le iligili yazmak için sabırsızlanıyorum...
Akşam yemeğinin (muhtemelen) son yazısını yazmak bana düştü. Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım ama hikayenin akışına göre karakterlerinize müdahale etmek zorunda kaldım. Eğer karakterlerinle örtüşmeyecek birşey yazdıysam beni uyarın düzelteyim.
sabah kahvaltısı yazınızı bekliyoruz artık, ardından da görevimizi öğreneceğiz... Herkesin yazması önemle rica olunur. Özellikle Wes_Dex, Possessed, Dura ve Walter. Illyra, Moonwhisper ve Bogus, sabah kahvaltısı kısmını yazabilirler elbette ama onlar Erestor tarafından bahçeye çağrılmıyorlar tabi ki de. Onların nasıl maceraya katılacağını da ben biliyorum, o daha sürpriz olsun...
düşündüm de en iyisi Bogus ve Illyra'nın da karakterinin Erestor tarafından çağrılması, Moonwhisper ve benim karakterim biraz daha değişik katılacaklar ama Bogus ve Illyra'da bahçedeye çağrılsınlar...
Dumanlı Dağlar ve Carrock diye düşünmüştüm bende ilk iki sırayı ama emin olamamıştım. Haydi bakalım desene Radagast'ı Isengard'da tutsak olarak bulacağız
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)