Kara Toprak
Korsan hancının bir şeyi olmadığına sevinmişti. Archi ile beraber alt kata indi ve tezgahın başındaki her zamanki köşesine geçti. Baltasına kolunu dayadı ve duvara yaslandı. İştahı zaman geçtikçe kaçmıştı. "Bu korsanı korkuttun hancı başı. Beni korkutmanın bedelini bir bardak soğuk bira ısmarlayarak ödeyebilirsin" dedi neşeli bir ses tonuyla, hancının bira ısmarlama konusundan keyif almayacağını düşünüyordu. Zaten korsanda pek ciddi sayılmazdı bu konuda.
"Bu seferlik ödeme yapıyım hancı başı, hem gözlerinin açılmasına yardımcı olur." dedi ve kahkahasıyla birlikte masaya altını bıraktı "Bir tane de kendine hazırla Archi kardeş."
"Bu seferlik ödeme yapıyım hancı başı, hem gözlerinin açılmasına yardımcı olur." dedi ve kahkahasıyla birlikte masaya altını bıraktı "Bir tane de kendine hazırla Archi kardeş."
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Yeni gelen büyücüye suyunu verdi. "Hoşgeldin patron, hanıma.. yeniden..
" dedi genç büyücüye. Nasıl buldun çevreyi?
Bu arada kendisine ve korsana birer bira dolduruyordu.
"Bu altın gözümü açtı oldukça patron" dedi yüzünde geniş bir gülümseme ile ama moral bozukluğu ile ekledi.
"Ama korkarım ki bir iki güne kalmaz bu altınları hak edecek kadar erzağım kalmayacak. " dedi canı sıkkın bir şekilde...
"Erzak alması için 2 kişi göndermiştim ama gelmediler, ya paranın üzerine yattılar ya da yolda birşey oldu."
Bu arada kendisine ve korsana birer bira dolduruyordu.
"Bu altın gözümü açtı oldukça patron" dedi yüzünde geniş bir gülümseme ile ama moral bozukluğu ile ekledi.
"Ama korkarım ki bir iki güne kalmaz bu altınları hak edecek kadar erzağım kalmayacak. " dedi canı sıkkın bir şekilde...
"Erzak alması için 2 kişi göndermiştim ama gelmediler, ya paranın üzerine yattılar ya da yolda birşey oldu."
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k