İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Wes_dex sen konuşurken ben patlamış olayım. Edit'lenmez bu yakarış. ;)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Ortalık gerçekten kızıştı sanki. Hafif alkolün etkisi olmasa biraz daha derinden yazabilirdim sanıyorum. Urithviel bunu zaten bana atılan lafa benim verdiğim cevaptan 10 kat daha yüksek tepki vererek karşıladı. :D

Reiwen kızıl saçlı elfin bu yanını hiç görmemişti. Ardarda yazmakta istemiyorum şaşkınlığımı sonraya saklayabilirim.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Editlenmesin benim için hiç sorun değil :)
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Uzasın mı yoksa devam mı edelim diyordunuz ya hani... İşte böyle devam edelim derim ben... Yok mu söze karışacak birileri?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Ben şimdi biralarımın sonuna geldim ve yazılarınızı gercekten büyük bir keyifle okudum. Yazmak için gayret göstereceğim. Heyecanlandırdınız beni !
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Ben de ikinci şarabın sonuna geldim -şişe-. Wes_dex bira ateş pahası oldu, şarapta ise devlet baba vergiyi azalttı.

Alkol tüm kötülüklerin anası ve sadece zayıf karakterli, ipe sapa gelmeyecek insanların kullanacağı, çocuklardan uzak tutmamız gereken çok kötü bir şey ve içen herkes de içtiğine bin pişman, bunu sakın unutmayın!

Ama biraya da 2.65 verilmez bea! Zaten hiç sevmiyoruz bari ocağımızı söndürmesin.

Bkz. ekli link:

http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/IcerikG ... a6184c605f

Bu yetmez, editlemek zorunda hissettim kendimi:

''Bu düzenlemeler karşısında, alkollü içki tüketiminin diğer gıda maddeleri ve coğrafi, tarihi, kültürel, sanatsal ve benzeri ortak değerlerle ilişkilendirilmesinin, bu düzenlemede öngörülen alkollü içki tüketiminden kaynaklanan kamusal, toplumsal ve tıbbi zarar doğuracak nitelikte olduğu kabul edilemeyeceği gibi, bu ürünlerin ve anılan ortak değerlerin kullanılmasıyla yapılacak reklamın alkollü içkilerin kullanılmasını teşvik ve özendirici kampanya ya da gençleri hedef alan ve sportif faaliyetlerle alkol kullanımını teşvik eden reklam olarak kabul edilmesi de mümkün değildir. Bu nedenle, alkollü içki reklamlarının diğer gıda maddeleriyle, coğrafi, tarihi, kültürel, sanatsal ve benzeri ortak değerlerle ilişkilendirilmesinin yasaklanmasına ilişkin kuralların, kanun koyucunun amacına ve anılan düzenlemelere uygun olmadığı sonucuna varılmıştır.''

Bu kanun maddesi sanırım açılan davalar yüzünden yürürlükten kalktı. Ama mesela bu kanun yüzünden şu reklam yasak olacak:

http://www.youtube.com/watch?v=EYtROn11NAc (Open DNS)
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

2.60 lira olmuş efesler =/ neyseki üşenmedim gittim gitmişken almamakta olmazki Bogus kardeş, evden o hevesle çıkmak ve eve eli boş dönmek var birde işin ucunda. Neyseki kırdı kafamı inceden :) Herşeye zam geliyor birde utanmadan 6 lira verdim Camel Soft'a sabah =/ Sanırım sigarayı bırakacağım... Devletinde istediği bu olsa gerek.

Yazdım hikayeye biraz umarım cümlelerimde mantık hatası yapmamışımdır :D

Edit: Reklamı izledikten sonra gerçekten canım rakı çekti itiraf etmem lazım. İnleyen nağmeler deyişi bile bayanın rakı kokuyor :D Bu zamlar gittikçe artacak tahminimce. (Alkolden yana bir sorun yok bence fakat sigara konusunda devlet ne yapsa haklı, bir içici olarak söylüyorum bunları.)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Rakı sevmem ama izleyince insanın canı rakı çekiyor yav :D
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

AlenthasLeasess wrote:Rakı sevmem ama izleyince insanın canı rakı çekiyor yav :D
Benim de canım çekiyor kardeşim ve üstelik ben hiiiiç mi hiç sevmem rakıyı... Canının çekmesi bu zıkkımın zaten bin küsür yıldır bu kültürün bir parçası olmasından kaynaklanıyor. Rakı içmesen de İstanbullu'nun boğazda, rumeli hisarına, usta çırak ilişkisine, boğaza bakan yalılarda "rakı balık sefasına" karşı koyamazsın. El oğlu gelir, senin rakını alır özelleştirir ve öyle bir reklam yapar ki şaşırıp kalır, senin kültürünle alkolü ilişkilendirmeni yasaklayan Rtük'e ancak yabancı sermayenin sahip olduğu milli içkinin yasaklanmış reklamı ile isyan edersin.

Not: Bu cümle değil, aslında düzen karışık. Düzen düzelsin, zaten cümle de kendiliğinden düzelir.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Aaa neden sevmezsiniz rakıyı? Rakı güzeldir aslında ama her zaman değil... şöyle adam akıllı günlerde, eğlencede, yemekte güzel gidebiliyor ama dediğim gibi her zaman değil. Geçen yılbaşında bolca rakı içmiştim güzel mezelerle, sağlam tadlarla beraber fakat o gün rakının tadı bir başkaydı. Ballı süt içiyordum sanki, o kadar güzeldi! Sonrasında bütün bir yıl boyunca içtiğim hiç bir rakı aynı tadı vermedi bana, oda Yeni Rakı buda Yeni Rakı ama dilin damağın zevkine göre sanırım birazda.

Birde Rakı içtikten sonraki gün yediğiniz ne varsa tat alamıyor insan, dilin ayarını bozuyor resmen. (benim için böyle yani)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

artık Gandalf konuşsun mu? :D
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

catboy wrote:artık Gandalf konuşsun mu? :D
Konuşmalı ! yoksa harp çıkacak, kanla boyanacak bahçe. :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

WeS_DeX wrote:
catboy wrote:artık Gandalf konuşsun mu? :D
Konuşmalı ! yoksa harp çıkacak, kanla boyanacak bahçe. :)
Vallahi :D Ã?abuk konuşsun hem de :P
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Bu ne ya ölüler atalar ırklar karşılaştırılıp durulmuş. şehitler üzerinden siyaset yapmayın! :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yalnız Gandalf kızacaktır bayağı bir haberiniz ola! :evil:
Post Reply