Baya baya bir konu konuşuldu fark ettiğiniz gibi neyse ki olaylar yaşanırken hem içip hem okuyordum. Erkenden yatsam sabah kalktığımda öyküye yazılan mesaj sayısı beni oldukça derinden etkilerdi
İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo
Biraz derin bilgilere girdi üstatlar 
Baya baya bir konu konuşuldu fark ettiğiniz gibi neyse ki olaylar yaşanırken hem içip hem okuyordum. Erkenden yatsam sabah kalktığımda öyküye yazılan mesaj sayısı beni oldukça derinden etkilerdi
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Ã?yküde belirtmiştim tartışma başlarında, büyücünün karşısında ayıp diye ama sonra aynı ayıba herkes dahil oldu :evillaugh:catboy wrote:Siz bekleyin hele, Gandalf neler diyecek size!!!WeS_DeX wrote:Biraz derin bilgilere girdi üstatlar
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Ã?ılgın alkol kafası tripleri :evillaugh:catboy wrote:Wes_Dex de Ali Rıza Bey edasıyla "Yeter" demiş... "Yeter, duymak istemiyorum...!"
Ali Rıza bey de şu sıkış dizideki her bölümde dünyası yıkılan adammıydı :evillaugh:
Gandalf babayı da sinirlendirdik olcak iş mi?
Catboy benim gözümden uyku akmaya başladı, saatte 3'e geliyor, yarın sabah ve akşamüstü arası yazarım hikayeye, akşama da yazarım tabi orası ayrı
Neyse sağlıcakla kalın iyi geceler diliyorum bütün diyara, (aman kan çıkmasın herkes ayrıldı baş başa kaldık bütün ekiple, ben uyurken karakterime bir saldırı düzenlenmez umarım insan ve cüce dostlarım tarafından :evillaugh: )
Catboy benim gözümden uyku akmaya başladı, saatte 3'e geliyor, yarın sabah ve akşamüstü arası yazarım hikayeye, akşama da yazarım tabi orası ayrı
Neyse sağlıcakla kalın iyi geceler diliyorum bütün diyara, (aman kan çıkmasın herkes ayrıldı baş başa kaldık bütün ekiple, ben uyurken karakterime bir saldırı düzenlenmez umarım insan ve cüce dostlarım tarafından :evillaugh: )
Bu akşam çok büyük ihtimalle yazamayacağım. Bu durum için özür dilerim. Elimden gelen bir şey yok.
Karakterim yelkenleri suya indirmiş vaziyette ve ev sahibi olmanın gereklerini yerine getirecek. Eğer ortam ılımanlaşırsa söyledikleri için cücelerden ve insanlardan özür dileyecek. Genel olarak herkese saygılı olmaya çalışacak ancak yine bir hakaretle celallenebilir.
Elimden gelirse arada telefonla siteye bakmaya çalışırım. Sorular olursa kısaca cevap da verebilirim. Belki bir şey de yazarım ama sanmıyorum.
İyi yazmalar
Karakterim yelkenleri suya indirmiş vaziyette ve ev sahibi olmanın gereklerini yerine getirecek. Eğer ortam ılımanlaşırsa söyledikleri için cücelerden ve insanlardan özür dileyecek. Genel olarak herkese saygılı olmaya çalışacak ancak yine bir hakaretle celallenebilir.
Elimden gelirse arada telefonla siteye bakmaya çalışırım. Sorular olursa kısaca cevap da verebilirim. Belki bir şey de yazarım ama sanmıyorum.
İyi yazmalar
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Possessed
- Site Çizeri
Evet ben de bir gün girmedim acayip tartışma yürümüş. Sonuna yetişebildim, çok karışmadım artık. Herkes de amma muhafazakarmış, ittifak olmaz bunlardanDura wrote:ama gandalf çok erken gitmiş..
dün gece girmedim diye muhabbetten ayrı kalmak zorundayım sanırım şimdi..
nasıl toparlasam acaba..?
Gandalf az bile konuşmuş, hatta tartışma büyümeden araya girebilir, hiddetlenleri daha çok konuşamadan susturabilirdi.
Bogus da tüm hazırlıkları yapmış, armut piş ağzıma düş oldu bize
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
İnternetim arızalandı siteye de komşunun kablosuz internetini sinsice kullananrak girebiliyorum, ama internetin kesilmesi an meselesi. bu yüzden akşam yazamayabilirim, hem ne güzel bu fırsatı değerlendirin. Macera öncesi son kez Ayrıkvadi'yi turlayın, hem Dura'ya da yazması için daha çok zaman kalır. Kısa bir şey yazmamasını temenni ediyorum...