Bogus ve Illyra bu zamana kadar demedim ama artık belirteyim, Kuytu Orman deyip durmayın "Kuyutorman"dır o...Bogus wrote:Eşya taşımak için at da mı alamıyoruz? Sırtımıza mı alcaz bunları yoksa kuşlar mı geliyor
İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo
http://en.wikipedia.org/wiki/Sauron#The_Rings_of_Power
Buradan da kontrol edebilirsin Walter, orada da belirtildiği gibi Sauron'un öğretileriyle elfler güç yüzüklerini yapmışlardır...
Buradan da kontrol edebilirsin Walter, orada da belirtildiği gibi Sauron'un öğretileriyle elfler güç yüzüklerini yapmışlardır...
Bilmiyorum, şu ana kadar ben öyle biliyordum, tanıtım yazılarını okudum ama zaman çizelgesinin ilk kısımlarına bakmadım, Orta dünya hakkında bilgim köhneleşmişse affola...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
bendeki eski haritada da kasvetormanı diye geçiyo. çık işin içinden çıkabilirsen...catboy wrote:Bogus ve Illyra bu zamana kadar demedim ama artık belirteyim, Kuytu Orman deyip durmayın "Kuyutorman"dır o...Bogus wrote:Eşya taşımak için at da mı alamıyoruz? Sırtımıza mı alcaz bunları yoksa kuşlar mı geliyor
hem karf kayması filan olamaz mı

Ayrıkvadi de eski kitaplarda Yarmavadi olarak çevrilmişti, ama yeni çevirileri bence kulağa daha doğru geliyor. Yani Yarmavadi, Kasvetormanı ne bileyim yeni çevirileri olan Ayrıkvadi ve Kuyutorman ile karşılaştırıldığında iyi ki değiştirilmiş diye düşünüyorum ben...Illyra wrote:bendeki eski haritada da kasvetormanı diye geçiyo. çık işin içinden çıkabilirsen...catboy wrote:Bogus ve Illyra bu zamana kadar demedim ama artık belirteyim, Kuytu Orman deyip durmayın "Kuyutorman"dır o...Bogus wrote:Eşya taşımak için at da mı alamıyoruz? Sırtımıza mı alcaz bunları yoksa kuşlar mı geliyor
hem karf kayması filan olamaz mı
kusura bakmayın tam arzu ettiğim bir şekilde yazamadım gerçekten de. final dönemindeyim, ama size söz de verdim ortak öyküyü eksik edemezdim. neyse artık böyle sade bir şekilde ilk bölümü bitirmek zorunda kaldım. ama devamında daha doyurucu yazmaya dikkat edeceğim...
(Wes_Dex ve Illyra'ya da yazmıştım ama toptan buraya da yazayım dedim.)
(Wes_Dex ve Illyra'ya da yazmıştım ama toptan buraya da yazayım dedim.)
-
Possessed
- Site Çizeri
Hah! Tam bizim rotamızı haritada çizip buraya ekleyebilir misin diyecektim. Telepati mi diyelim, tam istediğimi dedincatboy wrote:Yeni tanıtım bölümü 20 Ocak 2010'da siteye eklenecektir. Bu tanıtım bölümünde malum orta dünya haritası eşliğinde size rotamızı göstereceğim ve önemli yerlerden bahsedeceğim. Böylece yazarken kimse coğrafik yönden bir hata yapmamış olur...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Umarım yeterli olmuştur, basit ama önemli olan işinize yarayıp yaramaması...Possessed wrote:Hah! Tam bizim rotamızı haritada çizip buraya ekleyebilir misin diyecektim. Telepati mi diyelim, tam istediğimi dedincatboy wrote:Yeni tanıtım bölümü 20 Ocak 2010'da siteye eklenecektir. Bu tanıtım bölümünde malum orta dünya haritası eşliğinde size rotamızı göstereceğim ve önemli yerlerden bahsedeceğim. Böylece yazarken kimse coğrafik yönden bir hata yapmamış olur...Ya da aklın yolu bir demiş atalarımız.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Bu arada kısa bir bilgi: Ben gerçekten elflerden nefret ediyorum ve Rohanlıları seviyorum 
Hatta Oxhorn'un "Anti-Elf Anthem" diye bir şarkısı vardı, muhteşemdir:
http://www.youtube.com/watch?v=YVwYKtgFYCc

Hatta Oxhorn'un "Anti-Elf Anthem" diye bir şarkısı vardı, muhteşemdir:
http://www.youtube.com/watch?v=YVwYKtgFYCc
-
Moonwhisper
- Kullanıcı

Çok özür dilerim arkadaşlar yazacaktım ama sitede bir problem oldu sanırım.Msnden catboyu da denk getiremedim haliyle soramadım ne yapmam gerektiğini daha sonra sınavlar falan girdi araya yazamadım hiçbir şey.En kısa zamanda yazıcam ama:)
Last edited by Moonwhisper on Wed Jan 20, 2010 9:38 pm, edited 1 time in total.