---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben yapayım Illyra, gerçi benimki Darkgnome kadar komik olmaz ama :P

Yere bakıyorsun ama arkadan ışık geliyor, demek ki yere bakan yürek yakan birisin :D

Olmadı, üzgünsün ama arkandaki ışığı göremediğin için mutlu olamıyorsun.

Mesela :D
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

hmm enteresanmış..

benim de avatar falıma bakın bakalım.. karakterimdeki gizli gerçekler nelermiş merak ettim..

bu arada avatarın alamet-i farikası olan sevgili yaban koçuna ait portre çizimi bana ait.. karakalem üzeri mürekkeplenmiştir.. üzerindeki efektler (fon rengi, parazit, sepya tonu..vs) dijital olarak sonradan eklendi..

ordan da gidilebilir belki karakterimdeki saklı başka sırlara.. ;)
Aurë entuluva...!!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image

Site içinde bir adımız çıkmış. darkgnome avatarlara inatla kötü şeyler yazıyor diye. Sırf buna inat bu avatarı sevdim. İlk bakışta sanki dellenmiş bir savaşçı gibi duruyor. Daha sonra dişlere bakarak vahşi bir şekilde değişime uğrayan bir canavar olabileceği akla geliyor. Daha dikkatli bakıldığında ise aslında sanki karşısındaki rakibinden yumruk yemişte çenesi çıkacak gibi açılmış bir zavallı görünümü var. En sonunda ise, göz bebeklerinin kaybolmasına bakarak, aslında en mantıklsının iki bacağı arasına tekmeyi yemiş bir canavar olduğunu düşündürüyor.

(Bilimsel) Psikolojik tahlil ile vardığım sonuç, WeS_DeX'in dışarıdan göründüğü kadar korkunç olmadığını ve hatta hayatın sillesini yediğini düşünen biri olduğudur. Kendisi pek çok kişi taradından kullanılmış ve paçavra gibi atılmış, yalnızlıktan cinleri tepesine .ıkmış biri.

ILLYRA; Ben o avatara sanırım yorum yapmıştım. Olmuyor ama. İşin grafikle ilgili ama senelerdir aynı avatar. (Cık Cık Cık! (Dedi avatarını değiiştirmesi ile ünlü adam :-P ))
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Darkgnome wrote: Ilyra: Eski avatarın bence de daha güzeldi. Bu çok sönük kalmış. Sana güzel bir hava veriyordu diğeri. Ağır bir hava. BUrada ise böyle ay ışığında saf kızımız felan bildik konu. Neden profile bu kadar taktığını da anlayabilmiş değilim.
---
ILLYRA; Ben o avatara sanırım yorum yapmıştım. Olmuyor ama. İşin grafikle ilgili ama senelerdir aynı avatar. (Cık Cık Cık! (Dedi avatarını değiiştirmesi ile ünlü adam :-P ))
buldum eskisini unutmuşum gitmiş...
seviyom ben avatarımı ya, grafiker olmakla avatar değiştirmenin ne alakası varmış hem :-P kolay değil insanın seveceği avatar bulması...
ama bak içime yer etti. şimdi başlıyorum yeni avatar aramaya...
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Darkgnome wrote:Image

Site içinde bir adımız çıkmış. darkgnome avatarlara inatla kötü şeyler yazıyor diye. Sırf buna inat bu avatarı sevdim. İlk bakışta sanki dellenmiş bir savaşçı gibi duruyor. Daha sonra dişlere bakarak vahşi bir şekilde değişime uğrayan bir canavar olabileceği akla geliyor. Daha dikkatli bakıldığında ise aslında sanki karşısındaki rakibinden yumruk yemişte çenesi çıkacak gibi açılmış bir zavallı görünümü var. En sonunda ise, göz bebeklerinin kaybolmasına bakarak, aslında en mantıklsının iki bacağı arasına tekmeyi yemiş bir canavar olduğunu düşündürüyor.

(Bilimsel) Psikolojik tahlil ile vardığım sonuç, WeS_DeX'in dışarıdan göründüğü kadar korkunç olmadığını ve hatta hayatın sillesini yediğini düşünen biri olduğudur. Kendisi pek çok kişi taradından kullanılmış ve paçavra gibi atılmış, yalnızlıktan cinleri tepesine çıkmış biri.
Üstat Darkgnome avatarımı yoruma değer bulup döktürmüş daha ne isterim bu başlıktan :D bu eğlenceli yorumu gördükten sonra "Eski mesleğine geri dön Darkgnome eleştir avatarlarımızı!" diyorum, dikkate alınmasını öneriyorum :D
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

bir ara benim yeni "Frodo" avatarıma da yorum yap Karagnom... :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

4E ile avatar tahlili gücümü sadece haftada bir kullanabilmeye başladım. O bakımdan hafiften işlerim düzelsin kendime bile yorum yaparım. Oysa kimse bana yorum yapmıyor...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Darkgnome wrote:4E ile avatar tahlili gücümü sadece haftada bir kullanabilmeye başladım. O bakımdan hafiften işlerim düzelsin kendime bile yorum yaparım. Oysa kimse bana yorum yapmıyor...
Pastel arka plan renklerine dayanarak, duygusal bir kişiliğin olduğunu görüyorum. Ayrıca bronz ejderhanın yüzündeki ifade de bu tezimi doğrular gibi. Bronz ejderhayı avatarın olarak seçme sebebin, parlak şeylere duyduğun sevgiden olabilir. Aynı zamanda büyüklüğe önem veriyorsun. Gözlüklere gelince, çok kitap okuyor ya da bilgisayara bakıyorsun. Yazık günah biraz dinlen istersen. Hem bak 4th avatar tahlili güçlerini de düşürmüş...
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Eveet? :P
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

korkunş aletnhas o dil o dişler allahıımm :| joker diycem değil... aklıma da bir tek korku filmlerindeki palyançolar geldi zaten... sanırım kendi çizimin, onun için eline sağlık diyorum :)

benim yeni avatarıma tahlil yokmu?
Last edited by Illyra on Sat Apr 17, 2010 6:31 am, edited 1 time in total.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

anlaşılan şubatta cnbcede yayınlanan star wars filmlerini izlemişsin Illyra, avatarını anakin olarak değiştirmenin açıklaması bu olmalı ... :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

tam olarak değil ama :D eh hadi bakalım...
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben yapacaktım :mad: Darth Revan :clap:
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:"Ailecek severiz... de avatarını hiç beğenmedim (birinin söylemesi lazımdı artık).
:-P Vay canına öyle mi? Neden yahu?

İki kişi daha böyle düşünüyorsa değiştireyim. Aslında ilk zamanlar çok kullandığım sakallı Jedi resmine mi döneyim, nostalji köşesine konarak bana hatırlatma yapılmış sanki. :mrgreen:

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

dwaxer wrote:
AlenthasLeasess wrote:"Ailecek severiz... de avatarını hiç beğenmedim (birinin söylemesi lazımdı artık).
:-P Vay canına öyle mi? Neden yahu?

İki kişi daha böyle düşünüyorsa değiştireyim. Aslında ilk zamanlar çok kullandığım sakallı Jedi resmine mi döneyim, nostalji köşesine konarak bana hatırlatma yapılmış sanki. :mrgreen:

.
Bilmem. Ã?yle geldi :D

Kenobi değil miydi o sakallı eleman dediğin? O iyiydi bak :P
Image
Post Reply