bu arada heryer kapalıyken bir an normal bir haftasonu buluşmasıymış gibi geldi, içmeye gidiyoruz zaten bizi etkilemez
Bu haftasonu içmeye?
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

iyi bari
bu arada heryer kapalıyken bir an normal bir haftasonu buluşmasıymış gibi geldi, içmeye gidiyoruz zaten bizi etkilemez
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
"İçme" yapacaksanız Pazar olmaz. Ertesi gün iş güç var. Cuma gecesi de aklınızda olsun. Cumalar güzeldir.
Bir de kesin bir plan yapılsın, şu gün şurada şu saat diye.
Mesela 29 Ocak 2010, 19:30 Taksim, Thales Bar. Veya ne bileyim daha önce gittiğimiz Bab-ı Ali. Ucuz alkol, sıfır müzik ve ortam.
Benim gelip gelmemem kesin olmaz, o yüzden bu başlıktan uzak durdum, kesinleşen bir tarih olursa ona göre hareket ederim dedim.
Not: Bence de içme olsun, bira olsun... Gündüz olmaz, büyüdük artık diyecem ama," hşşt, arkadaki genç... Tutuyor mu bakayım senin yaşın? " moduna düşmemek için soruyorum, kaldı mı hala 18 yaşın altında kimse sitede?
Bir de kesin bir plan yapılsın, şu gün şurada şu saat diye.
Mesela 29 Ocak 2010, 19:30 Taksim, Thales Bar. Veya ne bileyim daha önce gittiğimiz Bab-ı Ali. Ucuz alkol, sıfır müzik ve ortam.
Benim gelip gelmemem kesin olmaz, o yüzden bu başlıktan uzak durdum, kesinleşen bir tarih olursa ona göre hareket ederim dedim.
Not: Bence de içme olsun, bira olsun... Gündüz olmaz, büyüdük artık diyecem ama," hşşt, arkadaki genç... Tutuyor mu bakayım senin yaşın? " moduna düşmemek için soruyorum, kaldı mı hala 18 yaşın altında kimse sitede?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Yaşla ilgili benlik bir problem yok. İstanbul'a dair pek bir yer bildiğimi söyleyemem ama Bogus üstadın belirttiği gibi, yer-yön-mekan-saat belirlenirse muhakkak bulurum soruştura soruştura bir şekilde.
Bir iki bira yudumlarız Possessed, zaten amaç içmek üzerine kurulu
İstanbul'a hayırlısıyla ayağımı basıyım da bu gece, gerisi gelir zaten :evillaugh:
Bir iki bira yudumlarız Possessed, zaten amaç içmek üzerine kurulu
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

başlığı açanın kendisi direk "under 18"Bogus wrote:kaldı mı hala 18 yaşın altında kimse sitede?
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ya ben teknik olarak 18'im aslında
92'li olduğum için yıl olarak 18 gözüküyorum
Ama bilmiyorum valla bir kaç kere gitmiştim hiç de sorun olmadı. Gerçi bir keresinde Illyra falan gidelim dedik beni almamışlardı ama...sadece bir kere oldu o da Dorockta olmuştu sanırım.
Bu arada Bogus'a katılıyorum, cuma olması daha iyi olur.
Off ya dinazor olmuşum resmen.. Aramızda 10 yaş var. Aramızdaki yaş farkı bile bara girecek kıvama gelmiş nerdeyse.AlenthasLeasess wrote:Ya ben teknik olarak 18'im aslında92'li olduğum için yıl olarak 18 gözüküyorum
Ama bilmiyorum valla bir kaç kere gitmiştim hiç de sorun olmadı. Gerçi bir keresinde Illyra falan gidelim dedik beni almamışlardı ama...sadece bir kere oldu o da Dorockta olmuştu sanırım.
Teknik olarak 17'sin bu arada maalesef Alenthas
Napças?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

kamu dairelerinde ve askerlik muhabbetinde 18 sayılıyor ama eğer o güne kadar gandalf sakalı bırakamazsa büyük ihtimalle kendisinden kimlik istenecek 
Kamu dairelerinde 18 sayıldığını bilmiyordum valla. Askerliği anlarım, çünkü askerlik dönem dönem. Kanun önünde 17'sin ama. O yüzden de içki içemezsin
Sakal'la olur mu acep? Ben 17 iken sakaldan yana sıkıntım yoktu ama o kapıdakiler insan sarrafı oluyor. Anlayan kirpiğinden bile anlıyor adamın.
Bu arada bıyıkların ucundan çeneye sakalın yürüyüp yürümediğine falan bakıyorlar anlamak için. Sakalın çıksa bile bu bölge baya sonra sakallanıyor.
Sakal'la olur mu acep? Ben 17 iken sakaldan yana sıkıntım yoktu ama o kapıdakiler insan sarrafı oluyor. Anlayan kirpiğinden bile anlıyor adamın.
Bu arada bıyıkların ucundan çeneye sakalın yürüyüp yürümediğine falan bakıyorlar anlamak için. Sakalın çıksa bile bu bölge baya sonra sakallanıyor.
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

mesela bende hala yokBogus wrote: Bu arada bıyıkların ucundan çeneye sakalın yürüyüp yürümediğine falan bakıyorlar anlamak için. Sakalın çıksa bile bu bölge baya sonra sakallanıyor.
-
Possessed
- Site Çizeri
En geç bogus'un dediği yerde sakal çıkıyor, bende de biraz boş oralar, bir saniye ya aynaya bakayım
Ona bakarak 18 yaş tahmini pek yapılmaz sanıyorum. Ama dediği doğru, insan sarrafı olmuşlar, yürüyüşünden yaşını tahmin ederler.
Ya öyle içmeye gidelim demek istemedim zaten, ağzımız tatlansın diye dedim. Sohbet edebileceğimiz bir mekan seçelim, o daha önemli.
Ya yalnız benim işler uzadı, cuma günü İstanbul'da olmayabilirim...
Çok kritik bir noktadayım, aslında işim perşembe bitiyor gözüküyor; ama %100 emin olamıyorum. Hala uçak biletini de alamadım bu belirsizlik yüzünden, fiyatlar tavan yaptı
Ama pazar günü kesin İstanbul'da olacağım, ondan pazar olsun dedim. İsterseniz cumartesi akşamı olsun? Cumartesi günü gelirim en geç, akşam da sizle buluşurum. Ancak perşembe günü kesinleşecek her şey. Perşembe işim biterse cuma sabahı İstanbul'da olacağım, cuma da görüşebiliriz. Sizi zorda bırakmak istemezdim, kusura bakmayın. Ama belirsizlik en çok beni sıkıyor, iki gün önünü görememek kadar sinir bir şey yok 
Ya yalnız benim işler uzadı, cuma günü İstanbul'da olmayabilirim...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..