Efla'yı bekliyoruz Ankara halkı olaraz. Biz sizin gibi öyle milleti arkada bırakamıyoruz Ankara halkı olarak, n'apalım. Daha insancılsak bizim suçumuz ne!
Lydronk wrote:Alenthas hala Ankara'da olduğu ipucunu verdi... Hm... Yalnız şuan Ankara'da olup siteye giren insan yok pek Wizardofqu'yu da görmedim uzun süredir...
(Akbil'e gerek olmuyor Ankara'da ya ama, cidden )
Demedim mi la geleceğimi, aa. Hem yarın dönüyorum güzelim İstanbuluma
Akbil olmadan olur mu lan, metro, otobüs, vapur, uçak ( ) ne varsa her halta biniyosun. Var mı daha iyisi yav?
Ne demek toplanamayız. Damarıma bastınız bak şimdi
İstanbul'a da sene içerisinde bir gideyim buluşmaya katılayım diyodum ama vazgeçtim şimdi :p Ankarada dönünce buluşuruz sonra bidaha buluşuruz onun yerine Adam da devşirelim.
Mesela siteye üye olmayıp buluşmaya gelen daha sonra siteye takılmaya başlayanlar da olmuştu ilgilenen arkadaşlarınız varsa getirin buluşmalara da =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Hmm... Dur bir düşüneyim buluşmaya gelebilitesi olan arkadaşlarım var mı. FRP oynayan çok arkadaşım var ama; buluşmaya kim gelir bilemedim. Bir iki kişi ikna etmeyi denerim
Lydronk wrote:Hmm... Dur bir düşüneyim buluşmaya gelebilitesi olan arkadaşlarım var mı. FRP oynayan çok arkadaşım var ama; buluşmaya kim gelir bilemedim. Bir iki kişi ikna etmeyi denerim
Efla wrote:Ne demek toplanamayız. Damarıma bastınız bak şimdi
İstanbul'a da sene içerisinde bir gideyim buluşmaya katılayım diyodum ama vazgeçtim şimdi :p Ankarada dönünce buluşuruz sonra bidaha buluşuruz onun yerine Adam da devşirelim.
Mesela siteye üye olmayıp buluşmaya gelen daha sonra siteye takılmaya başlayanlar da olmuştu ilgilenen arkadaşlarınız varsa getirin buluşmalara da =)
Bak şimdi efla üzüldüm ben o lafı söylerken sizi gaza getirip buluşturmak için demiştim başarılıda olmuştum halbuki üzüntümü belli edicek hiçbir similey bulamıyorum şuanda
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Oğlum siz zaten arkadaş değil misiniz? Buluşmanız da öyle FRPWorld vari bir şey değil ki? FRPWorld'deki her arkadaş buluştuğunu yazsa buraya İstanbul tayfası coşar la