Onlar daha manga da yok ne yazık ki Son mangada olanlar ise gerçekten muhteşemdi,
Code: Select all
Sonunda aizenin de kanını görmüş oldukCode: Select all
Sonunda aizenin de kanını görmüş oldukYaklaşık bir ay önce attığım bu mesajıma karşılık vermek istedim. Başladım Bleach mangasına. Eşeklik bende ki animesine girişmişim. Mangasını okuyunca açlığımı gerçekten giderebileceğini düşündüm Bleach'in. Tahminim 1 aya kalmaz yetişirim sizlere. Sevemedim uzun zaman boyunca fakat mangasına girişince animesi de cazip gelmeye başladı (animesi konusunda hepsini izleyeceğimi simdilik sanmıyorum ama fikirler değişken olabiliyor bazenWeS_DeX wrote:Yaa ben nedense sevemedim nedense izleyemedim Bleach'i cevremdeki herkez Bleach takipcisi (uzun seriler olarak). Nedendir bilmem ama sarmadı sarmıcak bütün arkadaslarım bana tepkili bu yüzden bir anime-manga fanı nasıl olurda Bleach sevemezmişsevemedim iste ne yapıyım cok zorladım ugrastım izlemek icin ama 15. bölüme kadar gelip bir daha izlemeyecegime dair kendime söz verdim.
Daha gücünün dörtte birini bile açığa çıkarmadan. Ortalıkta kaptan Vaizard bırakmadı. Yamamoto, Hirako dahil, Code: Select all
Kestiği kişileri bir sayalım
Komamura, Rose (Vaizard,) Love (Viazard), Lisa (Vaizard), Kira, Iba, Soi Fong, Hitsuyaga, Hirako( Vaizard), Kyouroku, Yamamoto,Code: Select all
Kurosaki IsshınCode: Select all
Üstelik, Kyouroku, Hirako Hitsuyaga ve Soui fong'u aynı anda kesmesine ben kaç kere yuh hayvan demişim arkadaş sayamamış, kendinden geçmiştm o derece yani. Code: Select all
Sanırım artık ichigoyu savaşırken görmekten sıkıldım. Genelde aynı şeyleri yapıp duruyor arada bir yeni bir şeyler çıkıyor onlarla da zaten düşmanlarını altediyor. Birkaç bölüm daha bekleyeceğiz sanırım ichigodan adam gibi aksiyon görene kadar.
Ama bazı kişiler işin içine girince heyecanlanıyorum blye bir seviniyorum. İshida içeri girdi ya bölümün sonunda eyt be dedim. Biraz ukala adam ama tarzını seviyorum. Salak ama öküz gibi güçlü biriyle zeki çevik ve ahlaklı birinin mücadelesini izleyeceğiz.
Tahmin ediyorum ki Sado ve Renji de kendilerine başka rakipler bulacaklar.
Kenpachiyi daha fazla savaşırken görmek istiyorum. Boş boş durmasın yıksın biraz ortalğı. Kendime rakip bulamıyorum diye debeleniyodu.Code: Select all
4. espadamız. Ichigoya çok güzel bir hareket yaptı, bölüm boyunca tek şaşırdığım yer orasıydı zaten. Tekrar tekrar izledim. O sahneyi
Seriye bakarsak en güzel dövüşler ichigonun olduğunu söylemek yalnış olmaz, Evet sürekli getsuga sürekli getsuga yapıyor, ama rakiplari gayet karizmatik ve güçlü (Zaraki, Byakuya, Grimmijow) en şahene dövüşler bu veletten çıkıyor.
Bu son dövüşü gayet güzel mangada, animede nasıl yapacaklarını gayet merak ediyorum doğrusu sırf onun için izliyorum diyebilirim. Yoksa artık iyice mangaya alıştım. :)Code: Select all
Aizen'in de artık eskisi kadar rahat olmadığını görüyoruz. Tabi henüz hollow formunu falan hiç görmedik ama onu ichigoya saklayacak besbelli. Bizim yaşlı dedenin de boşuna kaptanların başında olmadğı belli oluyor. Hakatten tecrübe konuştu diğerleri çocuk gibi kaldılar yanında.
Bittiğine üzüldüm bölümün. Bidahai hafta olsa da izlesek yani...
İçhigonun babasının ortaya çıkmasını bekliyordum şansen. Ã?ükü daha öcneden onun da şinigami olduğunu göstermişlerdi. Oğlunu da öyle ortada bırakacak değildi. Ama uruharanın çok daha önce çıkmasını bekliyordum.
Aizen çok güçlü ve çok zeki biri. Güç olarak dengi belki bulunabilir fakat planlarını engellemek için aynı derecede belgi ve zeka gerekir. Özellikle o taş zımbırtısı onsayken. Tabi ki bununla ilgilenmek için de uruharadan başka birisini beklemiyorduk. Bir şeyler hazırlamıştır diye tahmin ediyorum. Bakalım neden geç kalmış...
Çok heyecanlı olacak gibi birdahaki bölüm. Aslında aksiyonun az olması da olas. Uruhara'nın anlatacağı birsürü şey olmalı =)Users browsing this forum: No registered users and 2 guests