İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Yüzsüzlük yaptım yazdım direk:D Ben anlamam kardeşim yakarım bu forumu :evil: :-P
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Dura'nın sorusu yanıtsız kalmış, yazsam mı yazmasam mı bilemedim, catboy onu bir yanıtlasan da hepimiz rahatlasak :D Ã?ünkü ben de merak ediyorum sorduğunu.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben de Ankaradayım geri döndüğümde daha rahat yazabilirim, bu aralar ne uzun yazıları okuyacak vaktim var ne de yazacak.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yazsanız artık diyorum arkadaşlar... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

ben grimbeornla konuştum ama bana cevap falan vermedi pek, o yüzden susuyorum
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Walter wrote:ben grimbeornla konuştum ama bana cevap falan vermedi pek, o yüzden susuyorum
ne alakası var, sizin dediklerinizden sonra Grimbeorn sonunda pes edip pakala pekala dedi ve anlattı Radagast ile bildiği şeyleri. İlla Tumar'a bakarak şöyle dedi, Eolin'e bakarak şöyle dedi diye her seferinde yazmam mı gerekiyor? Grimbeorn ortaya konuştu sonuçta... Her şeye de bozulma Walter lütfen... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

bir şeye bozulmadım yahu belirttim sadece orada haberci olarak konuşmuştum hepsi bu alınma falan yok yani....
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

soruma cavep verecek mi Grimbeorn yoksa diğerleri de yazsın diye mi bekliyorsun Catboy..? ona göre aksiyon alayım..

oymakbeyi falan dinlemem ağzına ağzına çakarım iki tane gerekiyorsa.. (şaka tabi)
Aurë entuluva...!!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ben önce Adurant'ı yazacak olan Illyra'nın da bir kaç şey yazmasını bekliyordum, yoksa anında Dura'ya yanıt vermeyi istemiştim. şaşırdım aslında, Alenthas daha geçen gün yakın zamanda giremeyeceğini belirtmişti ki ondan böyle bir şey beklemezdim açık konuşayım, en azından buradan belirttiği için ona saygı duydum. Ama Illyra'nın böylesine yok olması inanın, beklemiyordum haber bile vermeye gerek duymadan, zor durumda kaldım şu anda ortak öyküde ve kimsenin ortak öykü içi getirdiğimiz kuralları o kadar dikkate almadığını anlamış oldum.

Ne var yani, iki gün girmedik hemen benim karakter atılacak mı öyküden diye düşünülüyor sanırım. Ama öyle uzun zamandır ortak öyküye girmeyen arkadaşımız Wes_Dex'in karakterini geride bırakıyoruz mesela, çıkartmıyoruz onun karakterini beornların yanında kalacak biz ayrıldığımız zaman. Ben de Dura'ya yanıt vereyim öyküde...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

WeS_DeX kayıplarda şu an. En son geçen hafta İstanbul buluşmasına gelecekti, ona da gelmedi, haber alınmıyor kendisinden. Umarım en kısa zamanda döner de siteye, noldu anlatır.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Kuytu Orman değil arkadaşlar, birleşik halde Kuyutorman. Özel isim olmasa umursamam ama böyle, lütfen dikkat edin buna artık... :)
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Hoppp ben yazılanların arasına giriveriyim :-P hikayenizin sıkı bir takipçisiyim tam gaz devam diyorum :D Ortadünya'yı özlemiştim ya bu öykü hiç olmassa biraz olsun özlememimi gideriyo :wink:
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Lysana wrote:Hoppp ben yazılanların arasına giriveriyim :-P hikayenizin sıkı bir takipçisiyim tam gaz devam diyorum :D Ortadünya'yı özlemiştim ya bu öykü hiç olmassa biraz olsun özlememimi gideriyo :wink:
Viii takipçimizin olması güzel :D Teşekkür ederiz! Yau bir de Ortadünya oyunu mu çevirsek :-P
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

oyun değil de bir kısa film fena olmazdı..
hayalimdir vesselam..
Aurë entuluva...!!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Artık ben devam etmek isterim, Kuyutorman'a yola çıkmak ama kimse de eski ilgiyi göremiyorum. Walter, Dura, Possessed ve Wes_Dex'ten haber yok, ben de zorla devam etmek istemiyorum. Burada kalalım isterseniz, ortak öykü için herkese teşekkür ederim. İyi devam edildi, ama zorlamanın bir alemi yok... :)
Post Reply