2010 Ankara Buluşması

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

ya evet; biraz öyle oldu. benim 7 gibi evde olmam gerekiyordu da. ama daha sonra bol bol ve rahat rahat buluşabileceğimizi düşündük hani, öyle dağıldık :D
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Vaay, helal :P Bu arada WizardofQuarks'ın fotoğrafını gördüydüm, amma değişmişsin yahu!
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yaa kim demiş ankara buluşamaz diye bir dahaki sefere sayıyı da katlıycaz inşallah :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

AlenthasLeasess wrote:Vaay, helal :P Bu arada WizardofQuarks'ın fotoğrafını gördüydüm, amma değişmişsin yahu!
Saçlar, gözlük, zayıflamış olmam ve üstüne yaşlanmış olmamı eklersek değişmem çok normal. :)
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Walter
Yönetici

Post by Walter »

orta dünyaya gitmişsiniz....:)

Ankara buluşması için güzel yer hayırlı olsun
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Lysana wrote:Çok şeker çıkmışınız hepiniz :) eee ama erken dönmüşünüz yaw :D insan daha gezer dolanır bişiler yapar hepmi buluşuyonuz sanki hazır birbirinizi bulmuşunuz bırakmayınız :-P
Lydronk wrote:ya evet; biraz öyle oldu. benim 7 gibi evde olmam gerekiyordu da. ama daha sonra bol bol ve rahat rahat buluşabileceğimizi düşündük hani, öyle dağıldık :D
Lydronk wrote:Hayır, hayır, 8 civarında yatmıyorum ki. Kurabiyeyi sütüme banıp içerken zaman geçiyor, 8.15 gibi yatağa giriyorum :P
Hımm :roll:
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Hahah :D Bunu daha önce yapmanı bekliyordum aslında Kirasözleşmeleri :P Bu kadar geç kalman şarşıtıcı :D
Last edited by Lydronk on Sat Feb 27, 2010 1:18 am, edited 1 time in total.
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Lydronk wrote:Hahah :D Bunu daha önce yapmanı bekliyordun aslında Kirasözleşmeleri :P Bu kadar geç kalman şarşıtıcı :D
Aklıma şimdi geldi :P

Edit: Bekliyordum? Yoksa sen bekliyor olmayasın? Ben bekleseydim beklemezdim, yazardım :P
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Pfft. Ukalalık yapma. Parmağım kaymış işte. Dur düzelteyim de mesajın havada kalmış olsun :P
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Lydronk wrote:Pfft. Ukalalık yapma. Parmağım kaymış işte. Dur düzelteyim de mesajın havada kalmış olsun :P
Onu düzeltebilirsin ama benim yaptığım quote'u asla!!! :D
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Admin'i tanıyorum ben tamam mı! :P Ã?ağırırım banlar seni :P Fotoğraflardan görebileceğin gibi son derece samimiyiz :P

O değil de, alıntının kalması daha kötü değil mi? Böylece sırf millete sataşmak için lafları alıntılatılayıp, kendisi bazı hatalar ekleyen bir tip gibi görünürsün :P
Image
Post Reply