Ocakbaşı Nostaljileri (Tanıtım - Yorumlar - Öne

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bakalım kimin hayranı daha fazla, anketimize bekliyoruz herkesi. Tabi görüşlerinizi de eksik etmeyin, dört üstadımıza yapılacak olan özel bölümlerimizinden hangisini sabırsızlıkla daha doğrusu ellerinizi hart hart kaşıyarak beklemektesiniz? Bu özel bölümler normal bölümlerden biraz daha uzun olacak yani "özel" bölüm olacak tamamen. İlk bölümümüzün de normalden daha uzun olacağını hatırlatmak isterim, 3 parçadan oluşacak ama bakalım ilk onur konuğumuz kim önce? :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ooo, Kardeşliğin Tohumundan alıntı almışsın, keşke bitirebilseydik şunu Firble ya?

Bu arada etkilendiğimi söylemek isterim. Uçurtma Avcısının filmini izlemiştim, beni bu kadar etkileyen bir film olmadı şu ana kadar. Eğer bir gün Afganistana gidecek olursan birlikte gideriz, hatta benim şu an İngilterede yaşayan bir Afgan arkadaşım var, o da etrafı gezdirir :P
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Ben çok beğendim, teprik ediyorum. (konu da şiirsel olunca :mrgreen: )

Ancak benim şahsi görüşüm başlangıçta Firble hakkında somut bilgiler de (kısacık) tanıtım kartı olsaydı: Gerçek adı, yaşı, resmi, medeni hali, şehir, meslek, vs isterdim. (sadece Firble için değil, bundan sonraki ropörtajlar için de)

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

dwaxer wrote:Ben çok beğendim, teprik ediyorum. (konu da şiirsel olunca :mrgreen: )

Ancak benim şahsi görüşüm başlangıçta Firble hakkında somut bilgiler de (kısacık) tanıtım kartı olsaydı: Gerçek adı, yaşı, resmi, medeni hali, şehir, meslek, vs isterdim. (sadece Firble için değil, bundan sonraki ropörtajlar için de)

.
Maalesef bu bölümün amacı site dışındaki bilgileri yerine sadece Firble karakteri üzerine durmak, ne gerçek isminden ne de gerçek hayattaki yaşantısından bahsetmek köşemizin bir parçası değil... :)

Ama çoğu kişi bu şekilde düşünürse değişiklik yapılabilir tabi, önerin için teşekkür ederiz Dwaxer... :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Açıkçası etkilendim. Bazı şiirlerimi açıkçası ben de unutmuşum. Görünce ben ne zaman yazmıştım diye sordum.

Bu arada, Ozan Akademisinde, o kadar da kolay geçirmiyordum insanları... Genelde her adımda beklediğim en azından bir şey vardır, geçmek için gereken... Zaten birçok kişi mezun olmadı... Bak eğer sayılırsa belki o da bir tür DMlik sayılabilir.

Dwaxer, adım, resmin yaşım falan onları özel mesajda söylerim istersen...

Ama diğer bazı şeyleri yazayım. şehir, eh günlüğünü yazdığım şehir, New York şimdilik... Dört ay sonra bilmiyorum neresi olur. Mesleğim... İktisat alanında akademisyen olmak isteyen, ama pek de başaramayacak gibi görünen bir makine mühendisi... Medeni Halim bekar, hatta bekarın da ötesinde ciddi bir ilişki hiç yaşamamış bir bekar. ( ciddi olmayan ilişki yaşadım mı dersen, sevdiğim kızlar olur ama tek taraflı sevgi bir ilişki midir bilmiyorum )

Bu aralar annem beni evlendirmek istiyor, ama zor.... Çok ufacık bir ümidim var, ama zor...

Böyle işte... : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yav önce bir Bursa'ya gelmek ve Uludağa çıkmak istiyorum Aegron... Umarım beraber çıkabiliriz. Bakalım, şimdilik her şey çok belirsiz...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Güzel düşüülmüş tebrik ederim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Tebrik ederim Catboy, bu işi çok iyi kotarmışsın. Profesyonel dergicilik kıvamında, bir solukta okudum. Verdiğin emeği farketmemek ve takdir etmemek mümkün değil.

Soruların da çok güzel. Bu kadar uzun olmasına rağmen insan daha da çok şey okumak, Firble'ı daha da yakından tanımak istiyor.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aynen catboy can-ı gönülden tebrik ediyorum seni. Zaten bu konuya ne kadar önem verdiğini biliyordum ama beklediğimde de hoş olmuş. Tebrikler..!!!
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Kimse gelecek bölümün onur konuğunu tahmin etmeyecek mi? :)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Catboy gerçekten tebrik ediyorum. Bogus'un dediklerine aynen katılmakla birlikte bence dergiden öte bir televizyon programı izlermişim gibi oldum.

Çok sevdiğin o görsel havayı gerçekten yakalayabilmişsin.

Firble da sitemizin temel taşlarından biri olduğu için ve uzun zamandan beri tanıdığım bir arkadaşım olduğu için, alıntı yaptığın bölümleri tekrar yaşadım.

Gerçekten çok güzel olmuş. İstersen bir sonraki bölümü tahmin edebilirim. şifre çözme konusunda fena değilimdir ;)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

16 Nisan Cuma günü Ocakbaşı Nostaljileri 2. bölümüyle FRPWORLD'de.

Senin Aklında Kim Var?

Bekleyin...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi şimdi Pan'ın flüdü hikayesine baktım da canım çok devam etmek istedi. Ama en azından bir beş madde daha ekleyeyim ansiklopediye...

Sonra so n 20 maddeden önce bir ara verip devam ederim olmazsa öyküye... : ) )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

AlenthasLeasess kitabı da bence mutlaka oku... Film kitabın epey bir kesilmiş hali. Hadi bir örnek vereyim. Filmde Hasan'ın doğumgününde ona uçurtma alıyorlardı. Aslında kitapta Hasan'ın doğumgünü hediyesi çok daha etkileyici bir şeydi.... Ama yazmayayım. : ) )) )

Vallahi inşallah gideriz Afganistan'a....

Hikayeye baktım, aslında epey de bir yazmışız. : ) ) Ankara Savaşının sonuna kadar gelmişiz. Benim bu kadar ilerlettiğim tek hikaye bu sanırım.
HARBE GİDEN
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bir kişi bile mi bulamadı şifreyi yahu? Oldukça da basitti aslında... :-P
Post Reply