Ocakbaşı Nostaljileri (Tanıtım - Yorumlar - Öne
Catboy'dan başkası bakmasın lütfen spoilere
Code: Select all
Aaa, ama bakmayın demiştim!
bEo+gFu+sLa+rAt-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ã?özmeyen bakmasın:
Aaa, Bogus'u görmemiştim ben yav. Enteresan, bilerek koymuş, şaşırtmak için :DEvet şaşırtmak için yapmış aklısıra kurnazzAlenthasLeasess wrote:Ã?özmeyen bakmasın:
Aaa, Bogus'u görmemiştim ben yav. Enteresan, bilerek koymuş, şaşırtmak için :D
.
Illyra denince benim aklıma öyküler geliyor... Eeee RPye girmemeye yeminli olduğum günlerde tanıdığım için hiç RP yapma şansım olmadı. Ama özellikle öykülerinde öyle bir üslup kullanıyor ki, hiç okumam dediğim konulara sahip öyküleri bile okutacak bir güce sahip öyküleri. Karakterleri de öykünün ayrıntıları da çok güçlü oluyor.
Zamanında bir tür ortak öykü denemesi de yapmıştık. Yine bağlantısını veriyorum. Güzel bir öyküydü, ikinci Yunan karakterimdi benim bir ortak öyküde kullandığım. : ) )
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... f82959f97d
Zamanında bir tür ortak öykü denemesi de yapmıştık. Yine bağlantısını veriyorum. Güzel bir öyküydü, ikinci Yunan karakterimdi benim bir ortak öyküde kullandığım. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sanırım pek öykü devam etmemiş he?Firble wrote:Illyra denince benim aklıma öyküler geliyor... Eeee RPye girmemeye yeminli olduğum günlerde tanıdığım için hiç RP yapma şansım olmadı. Ama özellikle öykülerinde öyle bir üslup kullanıyor ki, hiç okumam dediğim konulara sahip öyküleri bile okutacak bir güce sahip öyküleri. Karakterleri de öykünün ayrıntıları da çok güçlü oluyor.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Aslında Fantezi birliği olarak yapılacaktı Meşe Kovuğu, ortak hikaye olarak değil. Ve sanırım online dergide yayınlanacaktı, zaten kısa olacaktı yani. Ama olmadı.catboy wrote:Sanırım pek öykü devam etmemiş he?Firble wrote:Illyra denince benim aklıma öyküler geliyor... Eeee RPye girmemeye yeminli olduğum günlerde tanıdığım için hiç RP yapma şansım olmadı. Ama özellikle öykülerinde öyle bir üslup kullanıyor ki, hiç okumam dediğim konulara sahip öyküleri bile okutacak bir güce sahip öyküleri. Karakterleri de öykünün ayrıntıları da çok güçlü oluyor.
Etmedi ama güzel bir denemeydi bence, açıkçası benim çok hoşuma gitmişti yazıldığı kadarı ile öykü...
Eeee zaten büyük sanatçıların da çoğu zaman bitmemiş öyküleri, eserleri vardır. : ) )
Eeee zaten büyük sanatçıların da çoğu zaman bitmemiş öyküleri, eserleri vardır. : ) )
HARBE GİDEN
Çok teşekkür ediyorum. Duygulandım ne yalan söyleyeyim.
Başlangıçta bütün bunları hazırladığı catboy'a,
Çok harika yorumları için Frble ve Artemis'e
ve ilgilenen bütün frpworld üyelerine çok teşekkür ediyorum.
Açıkcası dünyada en çok merak ettiğim ama pek fazla da bilemediğim bir şey varsa insanların benim hakkında ne düşündkleri.
Röportaja yorum yaparken içinden gelenler kendi yorumlarını da yazarsa daha da çok mutlu olurum. Herkesin fikrini duymak isterim.
Reportajın sonunda da sçylemiştim ama tekrar edeyim. catboy gevezeliğimi ortaa çıkaracak soruları seçmeyi iyi bilmiş. Konuştukça konuşmuşum. Sabrınızdan dolayı da teşekkür edeyim
Başlangıçta bütün bunları hazırladığı catboy'a,
Çok harika yorumları için Frble ve Artemis'e
ve ilgilenen bütün frpworld üyelerine çok teşekkür ediyorum.
Açıkcası dünyada en çok merak ettiğim ama pek fazla da bilemediğim bir şey varsa insanların benim hakkında ne düşündkleri.
Röportaja yorum yaparken içinden gelenler kendi yorumlarını da yazarsa daha da çok mutlu olurum. Herkesin fikrini duymak isterim.
Reportajın sonunda da sçylemiştim ama tekrar edeyim. catboy gevezeliğimi ortaa çıkaracak soruları seçmeyi iyi bilmiş. Konuştukça konuşmuşum. Sabrınızdan dolayı da teşekkür edeyim
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.