Ocakbaşı Nostaljileri (Tanıtım - Yorumlar - Öne

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ã?özdüm, çok kolaydı ki 8) :D
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:Ã?özdüm, çok kolaydı ki 8) :D
İnanmıyorum sana. :-P

DAT=> A ise BEOGFUSLARAT => ?
Valla ben şimdilik bu harflerden BOGUS+EFLA+RAT çıkardım ama hala uğraşıyorum üzerinde. Birden fazla kişi değil değil mi Catboy? :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:mrgreen: :D Hahaha Catboy beni bu basit sorularla mı meşgul ediyorsun sevgili padavan! :-P

Catboy'dan başkası bakmasın lütfen spoilere :mrgreen:

Code: Select all

Aaa, ama bakmayın demiştim!

bEo+gFu+sLa+rAt
[/b]
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ã?özmeyen bakmasın:

Aaa, Bogus'u görmemiştim ben yav. Enteresan, bilerek koymuş, şaşırtmak için :D
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:Ã?özmeyen bakmasın:

Aaa, Bogus'u görmemiştim ben yav. Enteresan, bilerek koymuş, şaşırtmak için :D
Evet şaşırtmak için yapmış aklısıra kurnazz :-P
.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Illyra denince benim aklıma öyküler geliyor... Eeee RPye girmemeye yeminli olduğum günlerde tanıdığım için hiç RP yapma şansım olmadı. Ama özellikle öykülerinde öyle bir üslup kullanıyor ki, hiç okumam dediğim konulara sahip öyküleri bile okutacak bir güce sahip öyküleri. Karakterleri de öykünün ayrıntıları da çok güçlü oluyor.

Zamanında bir tür ortak öykü denemesi de yapmıştık. Yine bağlantısını veriyorum. Güzel bir öyküydü, ikinci Yunan karakterimdi benim bir ortak öyküde kullandığım. : ) )

http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... f82959f97d
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Firble wrote:Illyra denince benim aklıma öyküler geliyor... Eeee RPye girmemeye yeminli olduğum günlerde tanıdığım için hiç RP yapma şansım olmadı. Ama özellikle öykülerinde öyle bir üslup kullanıyor ki, hiç okumam dediğim konulara sahip öyküleri bile okutacak bir güce sahip öyküleri. Karakterleri de öykünün ayrıntıları da çok güçlü oluyor.

Zamanında bir tür ortak öykü denemesi de yapmıştık. Yine bağlantısını veriyorum. Güzel bir öyküydü, ikinci Yunan karakterimdi benim bir ortak öyküde kullandığım. : ) )

Sanırım pek öykü devam etmemiş he? :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:
Firble wrote:Illyra denince benim aklıma öyküler geliyor... Eeee RPye girmemeye yeminli olduğum günlerde tanıdığım için hiç RP yapma şansım olmadı. Ama özellikle öykülerinde öyle bir üslup kullanıyor ki, hiç okumam dediğim konulara sahip öyküleri bile okutacak bir güce sahip öyküleri. Karakterleri de öykünün ayrıntıları da çok güçlü oluyor.

Sanırım pek öykü devam etmemiş he? :D
Aslında Fantezi birliği olarak yapılacaktı Meşe Kovuğu, ortak hikaye olarak değil. Ve sanırım online dergide yayınlanacaktı, zaten kısa olacaktı yani. Ama olmadı.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Biliyorum Lugtarias'ın liderliğinde olan bir şeydi o, cahel değilim. Firble'ye takılıyordum sadece... :-P
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

teşekkürler Firble :)
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

What's on your mind?

Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Etmedi ama güzel bir denemeydi bence, açıkçası benim çok hoşuma gitmişti yazıldığı kadarı ile öykü...

Eeee zaten büyük sanatçıların da çoğu zaman bitmemiş öyküleri, eserleri vardır. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Vay be ne uzun bir bölümdü 4. bölüm, ama amma efsane oldu ve ilklerle dolu bir bölümdü. Artemis'e özellikle teşekkür ederim, harika bir öneriyle karşıma çıktı ve öneriyle de kalmadı, yorumu gerçekten de çok özel oldu.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Çok teşekkür ediyorum. Duygulandım ne yalan söyleyeyim.

Başlangıçta bütün bunları hazırladığı catboy'a,
Çok harika yorumları için Frble ve Artemis'e
ve ilgilenen bütün frpworld üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Açıkcası dünyada en çok merak ettiğim ama pek fazla da bilemediğim bir şey varsa insanların benim hakkında ne düşündkleri.

Röportaja yorum yaparken içinden gelenler kendi yorumlarını da yazarsa daha da çok mutlu olurum. Herkesin fikrini duymak isterim.

Reportajın sonunda da sçylemiştim ama tekrar edeyim. catboy gevezeliğimi ortaa çıkaracak soruları seçmeyi iyi bilmiş. Konuştukça konuşmuşum. Sabrınızdan dolayı da teşekkür edeyim :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Bu bölüm fazlasıyla keyifliydi ya! Hem sitenin tarihçesine, hem Efla'ya, hem edebiyata falan değinilmiş, hoş olmuş. Uzun ve okuması çok keyifli :)

şifreyi daha tamamen çözemedim. Gerçi aklıma bir iki şey gelmioyr değil ama... Hm...

Edit: Aha dur buldum! :D Eheh, bu da ne koaly şifreymiş ha :P
Image
Post Reply