Dört Atlı Hakkında
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Zaten sürekli kadınlar-erkekler şeklinde giderse bi süre sonra fikir bitecek ve millet saçmalamaya başlayacak sonunda biri başarısız olduklarını ve kadınlarla erkeklerin barıştığını yazıp dört atlının başka bir yöntem aradığını yazabilir vs vs....
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Ã?ekebilirsin kardeş... : ) ) ) ) Bu bölümün mantığı bu sonuçta... Yazdığın önce yazıların devamı olduğu sürece hikaye bambaşka noktalara gidebilir. Benim aklımda son noktaya kadar giden bir senaryo var... Ama şimdilik bırakayım. İsteyen barıştırabilir kadınlarla erkekleri... : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Vallahi Savaş'ın Sağduyu ile baş etmesi zor olurdu ama şevkat le baş edebilir sanırım. Malum bir ayrışma yaşandığında şevkat bazen ayrışmayı güçlendirmek için de kullanılabilir. Eğer iki grup sadece kendi içindeki üyelere şevkat göstermeye teşvik edilirse... : ) ) Ki çarpışma, açlık hastalık şevkat duygusunun daha da fazla yaşanmasının önünü bile açabilir. : ) )
HARBE GİDEN
Eh arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum bu bolumle ilgili... Aslinda biraz daha devam edecektim ama size birakayim dedim. Antalya'da bir baris konferansi toplamayi planliyordum tum Dunya kadinlarini ve erkeklerini bir araya getirecek... : ) ) )
HARBE GİDEN
Bir yerlerden dahil olayım dedim.
Firble'ın barış konferansı planlarını duyunca hemen müdahele etmek istedim, savaş sürsün, sürünsün biraz insanlık diye, Değişim diye bir karakter katıp, Fransa'dan çifte-standartlı feminizmi Değişim'e ekleyip onu dünyaya saldım
Ama tabii, Değişim bu, sağı solu belli olmaz. Belki savaşı değiştirip barış yapar, kim bilir?
Firble'ın barış konferansı planlarını duyunca hemen müdahele etmek istedim, savaş sürsün, sürünsün biraz insanlık diye, Değişim diye bir karakter katıp, Fransa'dan çifte-standartlı feminizmi Değişim'e ekleyip onu dünyaya saldım
Ama tabii, Değişim bu, sağı solu belli olmaz. Belki savaşı değiştirip barış yapar, kim bilir?
siz yazadurun karışmamamın çok önemli bir sebebi vardı, o da değişimdi. yani ben yazınca kadın-erkek savaşını bitirecek şekilde yazmayı planlıyordum, ama öncelikle herkesin bu savaş ile ilgili aklında olan şeyleri yazmasını bekliyorum önce bu kadın-erkek savaşı muhabbetinden çıkalılabilecek her şey yazılsın çünkü ben yazacak bir şey bulamıyorum bu konuyla ilgili, sizi de zor durumda bırakmak dahası kadın-erkek savaşı muhabbetinizin içine etmek istemem 
Walter yav karakterin guzel de, olaylara su ana kadar hic karismamisti ki... Neyse simdi karismis oldu, iyi oldu...
Bu arada en azindan benim kafamdaki senaryoda, baris konferansinda baris saglanmayacakti... Ama baris yanlisi yazarlarimiz acisindan da sanirim guzel olur konferans bolumunu koymak, artik ne sekilde yonlenirse hikaye yonlenir.
Ama baska bir yone yonlendirmek isteyen arkadas varsa da yonlendirsin. Bence guzel gidiyor hikaye... : ) ) )
Bu arada en azindan benim kafamdaki senaryoda, baris konferansinda baris saglanmayacakti... Ama baris yanlisi yazarlarimiz acisindan da sanirim guzel olur konferans bolumunu koymak, artik ne sekilde yonlenirse hikaye yonlenir.
Ama baska bir yone yonlendirmek isteyen arkadas varsa da yonlendirsin. Bence guzel gidiyor hikaye... : ) ) )
HARBE GİDEN
Eh daha savas cikmadi ki degil mi? Sadece o yone dogru bir yonelim var... : ) ) )
Aklimda butun kozlarin ortaya dokulecegi bir sahne yaratmak var ama hadi bakalim.. : ) ) )
Aklimda butun kozlarin ortaya dokulecegi bir sahne yaratmak var ama hadi bakalim.. : ) ) )
HARBE GİDEN
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın bu sefer. Normalde kulaktan kulağa'ya o kadar uzun yazmamaya çalışıyorum. ama kafamdaki kurguyu tamamlayamasaydım içimde kalacaktı.
Yazış tarzı da biraz aceleye geldi iltiraf etmek gerekirse dialoglar çok daha doyurucu olabilirdi ama biraz kısa kesmek istedim hem uzamasın hem bir an önce bitsin diye...
Yazış tarzı da biraz aceleye geldi iltiraf etmek gerekirse dialoglar çok daha doyurucu olabilirdi ama biraz kısa kesmek istedim hem uzamasın hem bir an önce bitsin diye...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Efla bu defa geçem seferkinden birkaç kat fazla zorlamışsın beni.... : ) ) Özellikle şevkat'in taraf değiştirmesi çok kötü oldu... Ama artık onun yeniden Dört Atlının tarafına geçmesi zor gibi. şimdi Savaş'ın karşısında epey güçlü bir birlik kurulma ihtimali var. Merak, şevkat ve Barış... Neyse aklımda bir şeyler var.. Ama buranın sabahı, Türkiye'nin öğlenine kadar bekleyeyim. : ) ) )
HARBE GİDEN