Aslında kitaplarımın önemli bir kısmı evde bu yurt odam olduğu için birsürü kitap yok. Görebileceğiniz gibi Yüzüklerin efendisi bile yok. Ã?niversitede okuyup memlekete götürmediğim kitaplardan bunlar.
Orda bir Gördüğünüz Semerkant Tılsımı Aslında Firbe'ındı sanırım. Ben darkgnome dan almıştım. Firble ona vermiş sanırım. Serinin diğer kitaplarını da kendim aldım.
Okunamayanları da yazayım:
1-2. Bilgisayar kitabı. Ders kitaplarımın çoğu artık lazım olmadığı için gitti. Ama bunlar arada lazım olabiliyor diye bıraktım.
3. OtostopçununGalaksi Rehberi'nin tek ciltlik versiyonu
4.Yanlış Yönde Kuantum sıçramalar (Sözdebilimsel gerçeklere ışık tutan bir kitap tavsiye ederim)
5.Bilim İş Başında
6-7-8-. Bartimeaus üçlemesinin kitapları.
9. Olasılıksız - Duymuşsunuzdur muhakak zaten. Empatim de vardı ama o da memlekette
10-11. Zülfikar'ın Hükmü, Erbain Fırtınası okuduğum en iyi yerli fantastik kurgulardan biri tavsiye ederim bunu da
12. Yalnızca Eğlenmek İçin: Linux'u yazan adam linuz Torvalds'ın kitabı
13. Binbir Gece Masalları - Yapı Kresi yayınlarının versiyonu
14. Aynanın Diğer Tarafında - Bunu da kitapçıda görmüştüm biraz inceledim hoşuma gitti yerli fantastik kurguyu desteklemek için almıştım. Henüz okuma fırsatım olmadı.
15. Bütün Ã?yküler, Bütün Masallar - Oscar Wilde'ın eserlerini toplayan bir derleme
16. Dorian Gray'in Portresi, Oscar Wilde - Hayata bakış açınızı değiştirecek bir kitap
17.Bin Dokuz Yüz Seksen Dört, George Orwell
18. Kaos - Tübitak'ın popüler bilim kitaplığından. Kaos teorisini anlatan bir kitap. Oldukça ilginç.
19. Türkiye'nin Dış Politikası - İki amerikalı yazarın Türkiye'nin dış politikasını incelediği bir kitap. Aslında tarih dersinde bir kitabı okuyup yorumlamamız istenmişti ben de biraz değişik bir kitap seçeyim demiştim.
20. Kümesteki Kartal Neden Uçamaz - Başarılı ve başarısız yerli girişimcilik hikayelerini inceleyen bi kitap. Aslında bir arkadaşımın
//Düzenleme: 17. kitabı atlamışım onu da ekledim