Bir de burada bu kadar kaliteli tartıışmalar yapıp benim damarıma basmayın. Taşırım hepsini Büyü laboratuvarına, görürsünüz
Frpworld Büyüleri
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

2e dmg'de büyünün seviyesini belrilemek için gereken hesaplamalar var. Ayrıca Tome of Magic ve SpellsMagic'de de daha detaylı hesaplamalar var. Onları bir kurcalayın isterseniz.
Bir de burada bu kadar kaliteli tartıışmalar yapıp benim damarıma basmayın. Taşırım hepsini Büyü laboratuvarına, görürsünüz
.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Eğer büyü lvl 7 ise, hit dice casterdan düşük olanlara no save, instant death. Eşit veya azla olanlara save vs. spell veya death...
Eğer büyücü lvl 7 ise, bu büyü 4. lvl demektir... Burda da beim önerim (caster lvl+4)d8+caster lvl dır... Save vs spell for half. Tabi geri tepme olasılığı da %20-caster lvl olmalı bu durumda bence...
Eğer büyücü lvl 7 ise, bu büyü 4. lvl demektir... Burda da beim önerim (caster lvl+4)d8+caster lvl dır... Save vs spell for half. Tabi geri tepme olasılığı da %20-caster lvl olmalı bu durumda bence...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
abi bu büyüden güçlü derken şu benim dikkatimi çekti. acaa güçlü mü. büyüyü açıklayan arkadaşımın anlattığına göre adamın içine asit akıyomuş. bu benim kanımı dondurdu ya. bi insanın içine asit akarasa o adam yaşayamaz ki. bi şekilde o asitin insan vücudundan delerek çıkmadan önce büyü yoluyla çıkarılması lazım çünkü kendisi çıkarsa sen artık bi ölüsün. ama büyü yoluyla çıkarılınca ya kadar da her turn adama zarar verir ve tahminen 5-10 turn içinde bu adama asit o kadar zarar vermiş olur ki büyük ihtimalle artık hareket bile edemez.
şimdi daha önce söylemek gafletinde olduğum gibi 15. level adam demirin kestiklerine tınmıyo da biraz asite mi tınacak. evet vücut dışından, derinin üzerinden olursa tamam. ama bu asit adamın akciğerine girdiyse bu ölümü garanti yapar abicim ya.
bence finger of death tan daha güçlü bi büyü save i kesinlikle fort olamaz bence çünkü fort dayanıklılık için atılır ama kimse akciğerine asit saldırısına dayanamaz olsa olsa reflex olur o da büyünün hedefinden kaçabilme ya da wis, büyüyünün etkisini nasıl daha az hale getirebileceğini bilebilme ile olur gibi geliyo bana abi siz ne dersiniz?
şimdi daha önce söylemek gafletinde olduğum gibi 15. level adam demirin kestiklerine tınmıyo da biraz asite mi tınacak. evet vücut dışından, derinin üzerinden olursa tamam. ama bu asit adamın akciğerine girdiyse bu ölümü garanti yapar abicim ya.
bence finger of death tan daha güçlü bi büyü save i kesinlikle fort olamaz bence çünkü fort dayanıklılık için atılır ama kimse akciğerine asit saldırısına dayanamaz olsa olsa reflex olur o da büyünün hedefinden kaçabilme ya da wis, büyüyünün etkisini nasıl daha az hale getirebileceğini bilebilme ile olur gibi geliyo bana abi siz ne dersiniz?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Hayatta kalan büyücü save siz büyü kullananıdır derim ben her zaman bir büyüye hem save hem geri tepme koyarsan o büyüyü kullanım açısından bitirirsin çünkü büyü dediğin sayılı ve önceden hazırlanması gereken birşey kimse hem yüksek level hem save li hem geri tepen büyü kullanmaz. O yüzden belli bir levelın altı veya tolam bir hd altı tüm yaratıkları indirecek şekilde hazırlarsanız büyü kulanılabilir hale gelir bence. Geri tepme koymayın büyücülerin hp si az olur onuda kendi büyüsüne çok deymeyecekse harcamak istemez.
Benzer büyü death spell tepiyo mu tepmiyo ama hd sınırlaması var ben onu demek istemiştim. Ayrıca save zaten sınırlamak için var.Aslında ben genelde büyücü oynayan biri olarak birazda kendimi düşünüyorum galiba 
Ben bi büyü anlatayım
Adı: Dismiss (de get karseşim)
Büyü level 8 olcak save yok sadece bir kişiye atılıyo permenant attığın varlık bi daha senle muhattab olmuyo yanına gelmiyo filan ama bariyerle değil sana karşı ilgisini yitiriyor
level 9 30 ft rd etkili mass dismiss var bide aynısını alan etkilisi
biraz kuvvetli diye bilirsininiz sınırlama fikirlerinizi bekliyorum
Ben bi büyü anlatayım
Adı: Dismiss (de get karseşim)
Büyü level 8 olcak save yok sadece bir kişiye atılıyo permenant attığın varlık bi daha senle muhattab olmuyo yanına gelmiyo filan ama bariyerle değil sana karşı ilgisini yitiriyor
level 9 30 ft rd etkili mass dismiss var bide aynısını alan etkilisi
biraz kuvvetli diye bilirsininiz sınırlama fikirlerinizi bekliyorum