Zamanın Öarkı 12. Kitap
Zamanın Öarkı 12. Kitap
Arkadaşlar ingilizcesi 10. ayın 27 sinde çıktı. Heyecanla Türkiyeye gelmesini bekliyordum ama bekleyemeyeceğime karar verdim. Amazondan alıp okuyacağım. Çok heyecanlıyım çok. Tüm seriyi kısa bir sürede yalamış yutmuş ve senelerdir bir sonraki bir kitabı bekleyen birisi olarak çok heyecanlıyım 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Ben daha 7. kitaptayım ya. Eskiden İthaki'nin ciltlilerini alıyordum, ama baktım 7. kitabı bulamadım İthaki'den, Remzi Kitabevi'nde İngilizcesi vardı, dedim zaten 12, 13, 14. kitapları çevirene kadar bizimkiler yıl olur, İngilizce okurum 7'den itibaren. Ama henüz ona da başlayamadım, bakalım.
Spoiler vermeyin ha
Spoiler vermeyin ha
Ya ben de önce türkçe okuyayım dedim ama baktım tükçesi 45 tl ingilizcesi 7$
1 den 11 e kadar ingilizcesini okudum
Çok da faydası oldu ingilizceme ha
9000 sayfa neredeyse şimdiye kadar okuduğum sırf bu seriden
İngilizce orta halli ve üzeri olanlara kesinlikle tavsiye ederim. O kadar para verip türkçesini almayın 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Peki Gargamel'in çığlıkları onları da duyabilir miyiz?Lydronk wrote:Bu arada, Toplalan Fırtına adıyla Türkçe'ye çevrilmiş bulunuyor kitap, 920 civarı sayfa. Ben D&R'da gördüm, siz de görebilirsiniz
Ya üşeniyorum o kadar kitap Zaman Ã?arkı'na başlarsam hayatım kaymaz değil mi ayağımın altından ve çevrilen çark beni zamanın ötesine oradan da ölüme götürmez değil mi? Yani oku oku bitmez sonra da bir bakmışsın yaş olmuş 108
Yok be, o kadar da uzun sürmüyor okumak kitapları. Bİr kere şöyle bir avantajı var, hani tatile gidersin, yapacak bir şey yoktur, kitap okursu,n yanına bir kitap almışsındır iki günde biter ya,Zaman Ã?arkı'nda öyle bir olay pek yok
Ã?evirisi çok kaliteli değil, bir de tuğla kadar şimdilik 12 kitap olunca tabii, bütçe dostu diyemeyiz pek. Yoksa onun dışında okunur.
Bir de herkes Yeni Bahar'dan başlamayın, Dünyanın Gözü'nden başlayın diyor yeni başlayanlara ama bence Yeni Bahar'ı okuyun ilk! Ben öyle yaptım, ilk kitapta iki sayfada bir sözlüğe gitmek zorunda kalmadım, son derece de keyifli oldu
Gargamel ve şirinler konusunda sessizliğimi korumak istiyorum
Bir de herkes Yeni Bahar'dan başlamayın, Dünyanın Gözü'nden başlayın diyor yeni başlayanlara ama bence Yeni Bahar'ı okuyun ilk! Ben öyle yaptım, ilk kitapta iki sayfada bir sözlüğe gitmek zorunda kalmadım, son derece de keyifli oldu
Gargamel ve şirinler konusunda sessizliğimi korumak istiyorum
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Hımmm... tatile gittiğimizde yüzmeyi, atlamayı, hoplamayı sevmediğimizi varsayalım, her tatilde bir kitap bitirsek 12 yılda biter. O kadar da uzun sürmüyormuş, Lydronk haklı!
şaka bir yana, bir tanesini zor bitirdim, başka okumayı da planlamıyorum. O ne yav ömür törpüsü
Klasik okuyacağım ben arkadaş!
şaka bir yana, bir tanesini zor bitirdim, başka okumayı da planlamıyorum. O ne yav ömür törpüsü