Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
Yahu arkadaşlar yaşlanınca oluyor işte böyle... Ben de beş senelik üyeyim. Efla yeni üye olduğunda ( dörtsene önce ) derdim eskiden ne güzeldi diye... İki sene dedim sonra bıraktım.
Demek ki yaşlılığın ilacı daha da yaşlanmak
) )
Demek ki yaşlılığın ilacı daha da yaşlanmak
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Soyle diyelim o zaman, daha az goruyorsun, ama gordugunu daha iyi yorumlayabildigin icin gozlem yetenegin artiyor... Zaten yaslilik bu degil mi? Bedensel ozelliklerin eskisi kadar iyi degil ama elindekileri daha iyi kullanabiliyorsun. Aslinda bak bununla ilgili de guzel yazi olurdu. : ) ) ))
HARBE GİDEN