Ã?ğrenciliğin Kitabını Yazdık üstelik kopya da çekmedik!
Ben ve dokuz birbirinden değerli yazar arkadaşımın ortak çalışmasıyla.
Ã?ğrencilik hayatına dair hemen her şeyi eğlenceli bir üslupla irdeleyen bu kitap, öğrenciler için benzersiz bir kılavuz, eski öğrenciler içinse, okurken kendi öğrencilik hayatlarına dair anıları tazeleyerek, her sayfasında nostaljik tebessümler yaşayacakları hoş bir kaynak olma özelliğini taşıyor.
link verdim ama görsel tanıtım amaçlı, yoksa burdan satın alın filan değil yani. Ama kitapçılardan sorunuz sordurunuz ki ikinci baskıya yürüsün.
Bunun bir yerde reklamını felan yaptınız mı dwaxer?
Sanki daha önce bir derginin arkasında aynı isimli bir kitabın tanıtımını görmüştüm yada benzer bir isimde olabilir tam bilmiyorum..
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Yok reklam filan yapmadık, işte sitelerden filan feyzbuk olsun söylüyoruz; reklam bütçemizin detaylarını pek bilmiyorum, ilerde olur mu olmaz mı. Siz de çevrenizdekilere, eşe dosta tavsiye edin, hatta hediyelik de güzel olur, keyifli bir kitap olduğuna ben şahidim.
ısrarla talep ettim bi kitapçıdan. gelin alın dedi. kalmaz ayırın dedim. biterse tekrar getirir ayırırız dediler hadi iyisin peynir ekmek gibi mi satıyor ne
antalyaya gelirsen imza isterim kitaba
ve başrılarının devamını dilerim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Illyra wrote:Tebrikler Dwaxer, çok hoş bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. ben de merak ettim kitabı, en kısa zamanda alıp okuyacağım
Ama imzalı isterim ben, bana ne
Mouse tıklarken parmağım incindi alçıya aldılar Sen al okumaya bir başla da ben ilerde bir gün imzalarım inş. şaka şaka ama zaten tek başıma yazmadım, 10 kişilik bir yazar kadrosu, 310 sayfa ve kitabın boyutları da standart değil, daha büyük. Bu tip çok yazarlı kitapları sadece tek yazarın imzalaması ayıpmış yayıncılık camiasında. Arkadaşları da toplarım bir gün imzalarız hep birlikte.
Artemis Entreri wrote:
dwaxer wrote:.
Unutmayın öğrencilik ömür boyu!
.
Ã?ğrenci olmayanlara da satma stratejisi. Ã?akaaal
Len sen deme bari; bilmiyor musun kırkından sonra bile hala nasıl da harıl harıl kitap karıştırdığımı, ders çalıştığımı. Üstelik sözümün arkasındayım; "Hayat bir değişim sürecidir ve ona ayak uydurabilmenin yolu öğrenciliği hiç sona erdirmemektir!"