2d6 Basit Oyun Sistemi (Deneme Ölü Klübü YORUM)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar öncelikle Buz Devinden savaşmadığınız halde 488/5 tecrübeyi hanenize yazdım. Toplam (adam başı) 3000 tecrübe biriktirirseniz 3.seviye olacaksınız. Devrimk senin de kurnaz taktiğini yazdım bir kenara; bunun gibi şahsi başarılara ekstra ödüller oluyor bildiğiniz gibi

.......

şimdi de bulmacalı bir durumla karşı karşıyasınız. Karakterlerin "Zeka" zarlarını henüz atmadım, önce size fırsat tanıyorum, kazanılan başarı tecrübesi 2 misli olur! Bir iki gün içinde çözüme ulaşamazsanız Zeka zarlarınızı atıp başarı derecesine göre ip ucu vereceğim, tabii sizi burda bırakmayacağız. :mrgreen:

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Başka harf-sayı kombinasyonu var mı? Elimizdekilerle ben pek bir şey çıkartamadım.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

devrimk wrote:Başka harf-sayı kombinasyonu var mı? Elimizdekilerle ben pek bir şey çıkartamadım.
Aynen.. Tamam o zaman yarın aksama kadar çıkaramazsak zarlar atılsın ???
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Kodlarda bir hata yapmışım :mrgreen: ufak bir hata ama şimdi düzeltip size bütün sembolleri vereceğim; o zaman çözüm daha kolay olacak. (pardon)

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:.
Kodlarda bir hata yapmışım :mrgreen: ufak bir hata ama şimdi düzeltip size bütün sembolleri vereceğim; o zaman çözüm daha kolay olacak. (pardon) .
Evet kadim insanların yaptığı boyut kapısının koordinat sistemi bir an beni bile şaşırttı. :mrgreen: Çok karmaşıkmış; 100 tecrübe verecektim ama 200'e çıkardım ödülü, çok karmaşık olduğundan. :)

Arkadaşlar bu semboller dış çemberin üzerinde de var, gördüğünüz gibi.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Buyurun size ipucu vereyim hadi :D

(buraya kadar çözdüm gerisi geldi demiycem, ııh! Zorlasam gelirdi ama hastayım be :D )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Buyurun size ipucu vereyim hadi :D

(buraya kadar çözdüm gerisi geldi demiycem, ııh! Zorlasam gelirdi ama hastayım be :D )
Geçmiş olsun Edmond, hasta halinle bile bulmuşsun. :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:
Edmond wrote:Buyurun size ipucu vereyim hadi :D

Geçmiş olsun Edmond, hasta halinle bile bulmuşsun. :mrgreen:

.
Edmond yazdım bunu bir kenara, bonusların birikip ekstra puan olur sonunda. 8)

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote: Batıya doğru ilerleyelim o zaman nasılsa açıkma susama derdimiz yok."
Valla koskoca çöl; 5 gün içinde (iskelet ve hayalet hariç) acıkıp susamanız dayanılmaz bir hal alabilir. Devrimk unuttun galiba beslenmen gerektiğini. :evil:

Not:
Boyut kapısından 100/5 tecrübe kazandınız
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

300/5 tecrübe daha kazandınız, Fmc sana da deftere yazdım bir artı (+) :) iyi çözdün ha bulmacayı bu sefer!

.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

eyv dm çözerim ben :D az mı senatoryumda kaldık zamanında :D az mı lost izledik :) ehehe. :clap: :clap: :clap:
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer sistemi biraz daha renklendirmek için sınıflara seviyelerle gelen özellikler vermek lazım diye düşünüyorum. İstimbol için kullandığım sistem de de vardı ama biraz daha genişletmeye çalışıyorum. Beraber düşünürsek güzel şeyler çıkar.

Barbar: Başıbozuk (önceden Delil'di)

Seviye 1. Cinnet: Yaralandığı zaman cinnet geçirir, seviyesi kadar fazladan hasar vermeye başlar.
Seviye 3. Dirayet: Başıbozuklar cinnet geçirdikleri zaman güçleri kadar dayanıklılık kazanırlar, bu dayanıklılık zırhla ya da ırksal özelliklerle toplanmaz.
Seviye 5. Süpürme Hareketi: Büyük ya da battal silahlarıyla önündeki düşmanlara saldırı yapabilir bu saldırıda hasar düşman sayısına bölünür.
Seviye 7. Metanet: Başıbozuklar cinnet geçirdikleri zaman seviyeleri kadar dayanıklılık kazanırlar, bu dayanıklılık zırhla toplanmaz.
Seviye 9. İrade: Cinnet geçirdiği zaman zihinsel savunmasına seviyesi kadar avantaj alır.
Seviye 11. Basiret: Cinnet geçirdikleri zaman canı sıfırın altına bile düşse savaşmaya devam edebilir, ancak savaş bittiğinde ölür.

vs. vs. gibi
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dwaxer sistemi biraz daha renklendirmek için sınıflara seviyelerle gelen özellikler vermek lazım diye düşünüyorum. İstimbol için kullandığım sistem de de vardı ama biraz daha genişletmeye çalışıyorum. Beraber düşünürsek güzel şeyler çıkar.

Barbar: Başıbozuk (önceden Delil'di)

Seviye 1. Cinnet: Yaralandığı zaman cinnet geçirir, seviyesi kadar fazladan hasar vermeye başlar.
Seviye 3. Dirayet: Başıbozuklar cinnet geçirdikleri zaman güçleri kadar dayanıklılık kazanırlar, bu dayanıklılık zırhla ya da ırksal özelliklerle toplanmaz.
Seviye 5. Süpürme Hareketi: Büyük ya da battal silahlarıyla önündeki düşmanlara saldırı yapabilir bu saldırıda hasar düşman sayısına bölünür.
Seviye 7. Metanet: Başıbozuklar cinnet geçirdikleri zaman seviyeleri kadar dayanıklılık kazanırlar, bu dayanıklılık zırhla toplanmaz.
Seviye 9. İrade: Cinnet geçirdiği zaman zihinsel savunmasına seviyesi kadar avantaj alır.
Seviye 11. Basiret: Cinnet geçirdikleri zaman canı sıfırın altına bile düşse savaşmaya devam edebilir, ancak savaş bittiğinde ölür.

vs. vs. gibi
Tabii ki. Zaten böyle bir şey düşünüyordum; her seviye atlamada her karakterin formatına uygun bir artı özellik kazanması güzel olacak.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Ya arkadaşlar şimdi aklınıza, "ulan namevtiz diye hep golem hep golem #@!!" gibi bir şey gelmez umarım. :mrgreen: Bunlar önceden hazırlanmış senaryolar, siz piramite geldiğiniz için formata uygun olarak bunlarla karşılaştınız. Halbuki dağlardan yolunuza devam edebilirdiniz (o zaman Behir ile karşılaşacaktınız mesela) senaryolarda daima seçme şansı vermeye çalışıyorum ve önceden de, "şu yöne giderlerse şu olacak, bunu yaparlarsa şununla karşılaşırlar..." gibisinden tezgahı kurmuş oluyorum. Ancak bir seçim yaptığınızda diğer seçimin sonucundan kurtulmuş oluyorsunuz genellikle. Her olayın ödülü de sonunda ulaşılan durum da farklı tabii.

Bu arada Hakmarun'daki tek piramit de bu değil, dikkat eden etmiştir. Çok değişik piramitler var.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar o resimde durduğunuz bölümde ateşin değmeyeceği yer yok. Kırmızıyla işaretledim nerelere kadar yayıldığını ateşin.

Image
Post Reply