Bu hafta açılışımızı formumuzun değerli ozanı Firble ile yaptık
Yazarlar ile Söyleşiler - Hakkında
Yazarlar ile Söyleşiler - Hakkında
Edebi Kürsü bölümümüz, bu günden itibaren yeni ve ilginç bir köşeye tanıklık ediyor. Forumumuzdan, başka forumlardan veya ünlü-ünsüz yazarlar ile yapılacak edebi söyleşiler, bundan sonra bu bölümde sizlere sunulacaktır. İstediğiniz yazarlar için istek yaparsanız, kendilerini mutlaka bulup bir söyleşi yaparım.
Last edited by Illyra on Tue Dec 07, 2010 6:10 am, edited 1 time in total.

Re: Yazarlar ile Söyleşiler - Hakkında
İlk söyleşimiz eklenmiştir efendim, yorumlarınızı buradan bekleriz 

: ) ) Ilkine gore biraz daha benim yasamimin ayrintilarini anlatan bir soylesi oldu. Ama benim acimdan guzeldi.
Ozellikle Ingilizce karakterleri duzenleme konusunda verdigi emek icin Illyraya tesekkur etmek istiyorum.
Ozellikle Ingilizce karakterleri duzenleme konusunda verdigi emek icin Illyraya tesekkur etmek istiyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Ağzınıza, kaleminize sağlık. Çok güzel olmuş. Keyifle okudum. Daha olsa, daha da okurdum
Güzel bir düşünce olmuş söyleşi yapmak. Türkiye de kitabı yayınlanmış olan fantastik yazarlarla söyleşi yapılabilse aslında ne güzel olur. (İsimlerini bilmiyorum ama fena mı işte öğrenmiş oluruz
) Tecrübelerini de paylaşmış olurlar hem. Sonrasında tabi değerli yazarlarımızın da söyleşilerini okumak isterim.(dwaxer, walter, catboy...)
Kaleminiz asla kırılmasın!
Güzel bir düşünce olmuş söyleşi yapmak. Türkiye de kitabı yayınlanmış olan fantastik yazarlarla söyleşi yapılabilse aslında ne güzel olur. (İsimlerini bilmiyorum ama fena mı işte öğrenmiş oluruz
Kaleminiz asla kırılmasın!
Been there. Seen that. Got the scars.
Buradaki yazarlar da aslında özellikle çok profesyonel değillerse söyleşilere açıklar... Yani en azından, okuduğum bir kitabın arkasında yazarın e-posta adresini görünce bir tavsiyemi atmıştım dayanamayıp, kadın yayın vermişti. Zaten kendi internet sitelerinde de insanlarla epey bir tartışmaya giriyorlar... Reportajı da hepsi olmasa da en azından bir bölümü kabul eder gibi geliyor bana.
HARBE GİDEN
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

catboyun yaptığı reportajlar daha böyle televizyon programı havasında gibi sanki. Illyranınkiler içinse söyleşi çok doğru bir tabir olmuş. Biraz daha kahveleri yudumlarken sohbet etme tarzı bir hava yakaladım. Güzel olmuş bence söyleşenin de söyleşenin de ağzına sağlık =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.