Bu kadar heveslisi varsa benden de başka bir öneri. Haftada bir gün bir saat belirleyip oyunu internetten oynayalım. O gün oynamayan olursa farketmez npc olarak oynatabiliriz.dwaxer wrote:Artemis Entreri wrote:Bende yeniden yükledim oyunu. O kadar canımı çektirdiniz :D
Fighter/Cleric dwarf karakter açtım şimdi. İsmi de Kerpeten Ali :)
:D Aa süper ya, (alignment nedir?)
Bak Efla'nın bir fikri var, çok hoşuma gitti:
Bu artık oyun klasiği olmuş BG'de yaşadığımız maceraları karakterlerimizin gözünden konseptlerine kişiliklerine uygun olarak, sanki günlük yazıyormuş gibi öyküye döksek çok güzel olmaz mı? Sitemizin bütün BG oyuncularına çağrıdır. "Sevgili Günlük" tarzında olacağından öyle edebi kaygılara düşmeye filan gerek olmaz, herkes ayırabildiği vakit doğrusunda kısa veya uzun yazabilir. Her karakter için ayrı sayfa açalım. Ã?rnek, "Dwarf Fighter/Cleric Kerpeten Ali'nin Maceraları" şeklinde bir başlık açıyorsun ve başlıyorsun günlüğünü yazmaya. Yorumları yine buraya yazarız.
.
Baldur's Gate
-
lightflarer
- Kullanıcı

süper fikir ben varım yazın benidevrimk wrote:Bu kadar heveslisi varsa benden de başka bir öneri. Haftada bir gün bir saat belirleyip oyunu internetten oynayalım. O gün oynamayan olursa farketmez npc olarak oynatabiliriz.dwaxer wrote:Artemis Entreri wrote:Bende yeniden yükledim oyunu. O kadar canımı çektirdiniz
Fighter/Cleric dwarf karakter açtım şimdi. İsmi de Kerpeten Ali
Aa süper ya, (alignment nedir?)
Bak Efla'nın bir fikri var, çok hoşuma gitti:
Bu artık oyun klasiği olmuş BG'de yaşadığımız maceraları karakterlerimizin gözünden konseptlerine kişiliklerine uygun olarak, sanki günlük yazıyormuş gibi öyküye döksek çok güzel olmaz mı? Sitemizin bütün BG oyuncularına çağrıdır. "Sevgili Günlük" tarzında olacağından öyle edebi kaygılara düşmeye filan gerek olmaz, herkes ayırabildiği vakit doğrusunda kısa veya uzun yazabilir. Her karakter için ayrı sayfa açalım. Ã?rnek, "Dwarf Fighter/Cleric Kerpeten Ali'nin Maceraları" şeklinde bir başlık açıyorsun ve başlıyorsun günlüğünü yazmaya. Yorumları yine buraya yazarız.
.
Valla olabilir. şahsen on-line oyunlara söz veremiyorum belirli saatte girerim diye ama, dediğin gibi 6 kişilik grup olur, gelmeyen NPC olarak devam eder.devrimk wrote:Bu kadar heveslisi varsa benden de başka bir öneri. Haftada bir gün bir saat belirleyip oyunu internetten oynayalım. O gün oynamayan olursa farketmez npc olarak oynatabiliriz.
Ama kesin zevkli olur.
-
lightflarer
- Kullanıcı

oluyor diye hatırlıyorum ama eminde değilim bir süredir multiplayer olarak oynamadım. Hatta bir süredir single olarak bile oynamadımdwaxer wrote:Valla olabilir. şahsen on-line oyunlara söz veremiyorum belirli saatte girerim diye ama, dediğin gibi 6 kişilik grup olur, gelmeyen NPC olarak devam eder.devrimk wrote:Bu kadar heveslisi varsa benden de başka bir öneri. Haftada bir gün bir saat belirleyip oyunu internetten oynayalım. O gün oynamayan olursa farketmez npc olarak oynatabiliriz.oluyor mu öyle bir şey, hiç bilmiyorum bu multi-player uygulamalarını.
Ama kesin zevkli olur.
-
lightflarer
- Kullanıcı

tabii 2 olsun, 1 çok eski, var gerçi bende orjinali ama yinede sorun çıkar büyük ihtimalle onun multiplayer sisteminin serveri kullanımdışı falandırAlenthas wrote:Multiplayerı var ama nasıl oluyor bilmiyorum. Arkadaşla bir kere oynayalım demiştik ama beceremediydik. Bakmak lazım aslında olursa ben de gelirim. BG2 mi?
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Hamachi den bağlanıp normal LAN'dan oynuyormuş gibi oynayabiliriz multiplayer. Ben varım tabii ki (: Bir saat karşılaştıracaksak eğer, hafta için akşam 8'den sonra ve haftasonu herhangi bir zaman bana genelde uygun olacaktır. Herkes uygun olduğu aralıkları yazarsa bir saat kararlaştırabiliriz.
Been there. Seen that. Got the scars.
Hafta içi daha uygun olur bana, Ã?rneğin pazartesi saat 21:00-23:00 arası iki saat oynamaya ne deriniz?
Yapacağınız karakterler ne olacak? Ben boşluğu dolduracak bir karakter olabilirim benim için önemli değil.
Bu arada bulup yükleyeyim BG2'yi.
BG2 + Thorn of Baal değil mi ayrıca bir patch filan yüklediyseniz haber verin aynı versiyonlarda olması lazım sanırım oyunların.
Yapacağınız karakterler ne olacak? Ben boşluğu dolduracak bir karakter olabilirim benim için önemli değil.
BG2 + Thorn of Baal değil mi ayrıca bir patch filan yüklediyseniz haber verin aynı versiyonlarda olması lazım sanırım oyunların.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

.
Ben, Baldur's Gate 2 - SoA + ToB expansion diye hepsi bir arada yüklemiştim, aslında eskiden bunun sadece SoA bölümünü yükleyip oynamıştım, bu son yüklemede ToB'u da yükledim SoA'nın ardından, herhalde patch'lar filan ToB'un içindeydi ki, daha güzelleşti oyun. Yani ayrıca patch yüklemedim.
Benim için de hafta arası 21-23 araları uygun, ancak bu hafta giremeyebilirim, sonraki haftadan itibaren olabilir. (siz başlayın ben sonradan yetişirim)
Benim için her rol uygun olur, o yüzden rol seçiminde son karar verenlerden biri olayım.
.
Ben, Baldur's Gate 2 - SoA + ToB expansion diye hepsi bir arada yüklemiştim, aslında eskiden bunun sadece SoA bölümünü yükleyip oynamıştım, bu son yüklemede ToB'u da yükledim SoA'nın ardından, herhalde patch'lar filan ToB'un içindeydi ki, daha güzelleşti oyun. Yani ayrıca patch yüklemedim.
Benim için de hafta arası 21-23 araları uygun, ancak bu hafta giremeyebilirim, sonraki haftadan itibaren olabilir. (siz başlayın ben sonradan yetişirim)
Benim için her rol uygun olur, o yüzden rol seçiminde son karar verenlerden biri olayım.
.
Artemis, TOB yükleyince grafikler filan ve daha başka bug'lar düzeliyor, yükle bence, zaten SoA ile tamamen uyumlu. Ek haritalar filan da geliyor(muş)Artemis Entreri wrote:Ben şu anda expansion'ı yüklemedim ama onu da indirmişim eğer istiyorsanız yüklerim.
şahsi kanaatim SoA ile başlayalım, baktık çok sarmadı ToB'ı yükleriz.
Pazartesi 9-11 bana uyar.
Yani ToB yükleyip yine de SoA oynayabiliyorsun güzelleşmiş bir şekilde. (benim şu anda yaptığım gibi)
.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

son patchler yüklü olsun, çünkü sorun çıkabiliyor bazen, ek paketle birlikte tabii ki, pazartesi yerine salı yapalımda organizasyonda eksiklik olmasın birde kuran kişi herkese tam bilgi verirse sorunda yaşamayız süper olur.devrimk wrote:Hafta içi daha uygun olur bana, Ã?rneğin pazartesi saat 21:00-23:00 arası iki saat oynamaya ne deriniz?
-
lightflarer
- Kullanıcı

bioware'in sitesinde var zaten ama istersen yükle tabii.Artemis Entreri wrote:ToB yükledim şimdi o zaman, bir de patch var bu ToB'un yaklaşık 8 mblık bir dosya. (BGII-ThroneofBhaal_Patch_26498_ENGLISH)
Bunu da yükleyeyim mi dersiniz? Olmadı rapid'e atarım dosyayı herkes indirip yükler? Patchli patchli oynamış oluruz?