2d6 Basit Oyun Sistemi (Deneme Ölü Klübü YORUM)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Dwaxer sen diyince farkettim ben
--Hortlak"ın 1 turda en az 12 hasar verdiği kişi 1/3 ihtimalle 1d6 tur paralize olur!
Biz bunu hiç kullanmadık galiba, benim her tur hatırlatma gibi bir gerekliliğim de yok sanırım?
Ben ne deyince farkettin? :-P
şimdiye kadar kime 12 hasar verebildin ki bir turda? :-P
Vay demek böyle bir özelliğin de varmış? :-P
şaka şaka :mrgreen: Her turda belirtmene gerek yok tabii, ama hatırlattığın iyi oldu, unutmuştum ben :-P
şaka şaka... Siz namevtlerin ayrıca korku verme avantajınız, vs bunların hepsi sıcakkanlı yaratıklara karşı geçerli, yani sinir sistemi olan, "korkabilen" yaratıklara karşı geçerli. şimdiye kadar çoğunlukla irade zarı atmayan, asla korkmayan golem türü "konstrüksüyon" yaratıklarıyla karşılaşırken bu testleri yapmaya gerek duymadım ama örneğin şimdi karşılaştığınız köpeklerde bu testleri yapacağım tabii.
Hortlakların (ghoul) kurbanlarını paralize etmesini zaten D&D'den esinlendik bildiğin gibi.

Senin sıcakkanlı yaratıklara saldırma eğiliminde olduğun ve çok yakınına gidersen irade zarı atman gerektiğinii de unutmadım bu arada.
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Zaten sıcakkanlı yaratığa yaklaşırsam zar atmana gerek yok.

"Hortmal "et"!"

Dersen Hortmal zarı tuttursa da koşarak gider genelde.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Çok hoşuma giden bir hikayeydi. Bir yandan paylaşayım dedim, öte yandan da durum çok aynı geldi bana :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Çok hoşuma giden bir hikayeydi. Bir yandan paylaşayım dedim, öte yandan da durum çok aynı geldi bana :D

Evet hoş bir hikaye. :-P Valla durum benzer olabilir ama ben görevimi yapıp bilgiyi vereyim de siz belki benim aklıma gelmeyecek bir şekilde (pek çok kez yaptığınız gibi) meseleyi bu bilgilerin ışığı altında çözebilirsiniz; örneğin yanında su filan olsa ya da buz etkisi yaratan bir büyülü silah :mrgreen: hemen kullanabilirsin ateşe karşı. hehehehehehehehehee...

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Zombi olmasam tükürecektim belki 1 hasar verir, ya da ne bileyim herkes birlikte birisine tükürse zarlarına -2 alırdı (hani cimciklemek gibi, sersemletir falan) ama hortlağım işte :D

-Freddie Mercury
alpiasker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by alpiasker »

Cemaat, yer varsa ben de girebilir miyim oyuna..?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

alpiasker wrote:Cemaat, yer varsa ben de girebilir miyim oyuna..?
Maalesef senaryo yeni katılımlara uygun değil kusura bakma. Zaten kalanları da öldürmeye çalışıyorum çaktırmadan. :mrgreen:

.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

dwaxer wrote:
alpiasker wrote:Cemaat, yer varsa ben de girebilir miyim oyuna..?
Maalesef senaryo yeni katılımlara uygun değil kusura bakma. Zaten kalanları da öldürmeye çalışıyorum çaktırmadan. :mrgreen:

.
yaratıklar bitti birde dmin ateş toplarına karşı dayanıyoruz valla :D
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
alpiasker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by alpiasker »

Tamam, yine de teşekkürler =)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

fmc ne yaptın abi sen? Külleri bir kutuya doldurmak kaç tur alır acaba çok merak ettim şimdi :D Savaşın ortasında hem de :D Bir iksir içmek bile minor action değil, seninkisi 2 tur alır en az :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:fmc ne yaptın abi sen? Külleri bir kutuya doldurmak kaç tur alır acaba çok merak ettim şimdi :D Savaşın ortasında hem de :D Bir iksir içmek bile minor action değil, seninkisi 2 tur alır en az :D
:D Kutuya değil, torbaya dolduruyor arkadaş. :mrgreen: evet acelesi yoktu be fmc, birazdan doldururdun. Ama fikrini beğendim, hoş yani. :)

Neyse zaten gidişat belli oldu, kombatı bitireceğim, fazla uzatmaya gerekyok, hepsini öldürdünüz ya da kaçırttınız cehennem köpeklerinin.

.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

dwaxer wrote:
Edmond wrote:fmc ne yaptın abi sen? Külleri bir kutuya doldurmak kaç tur alır acaba çok merak ettim şimdi :D Savaşın ortasında hem de :D Bir iksir içmek bile minor action değil, seninkisi 2 tur alır en az :D
:D Kutuya değil, torbaya dolduruyor arkadaş. :mrgreen: evet acelesi yoktu be fmc, birazdan doldururdun. Ama fikrini beğendim, hoş yani. :)

Neyse zaten gidişat belli oldu, kombatı bitireceğim, fazla uzatmaya gerekyok, hepsini öldürdünüz ya da kaçırttınız cehennem köpeklerinin.

.
aşırı sıcaktan ne yapacağımı şaşırdım :P
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yalnız bir iksir yerine geçecek bir meşrubat ya da su içip bir dene bakalım, saat tutarak, kaç saniyede içebiliyorsun? :mrgreen: minor ekşın mı major akşın mı görürsünüz. :-P (dikkat, gazlı içeceklerle denemeyiniz!)

.............

Arkadaşlar adam başı 532/3 tecrübe kazandınız
Ã?nceden de 888/5 vardı
(çok ilginç bir tesadüf oldu, hayret ettim :| :roll: iki sayı da neredeyse birbirine eşit)
Neyse, toplamda 355 tecrübeniz var her birinizin. (3000 olduğunda 3.seviye olacaksınız :-P)

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ã?oğu gitmiş azı kalmış yani :P
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bir kombat sırasında eğer iksiri elinde tutmuyorsan (!) çantanı açıp, iksiri alıp, kapağını açıp içersin ve daha sonra eline tekrar kılıcı alırsın. Ã?antanda değil de belindeki kemerde olsun. Düşünsenize yandan size bir kılıç savrulurken kemerden şişeyi çıkarıp tıpayı çıkartıp içip tekrar kılıcı aldınız.

Bu eylem düşman için açık hedef olmasının yanısıra 5 saniyeden fazla sürer ki 5 saniye bir tura eşit diye biliyorum?

-Freddie Mercury
Post Reply