Rol yapma oyunlarımız için GENEL yorumlar, fikirler
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Oynatmak problem değil ne de olsa senaryo hazır vs. de?? Sistemi daha tam olarak bilmeden oynatmak zor olur. En azından herkes pathfinder core rulebook'a biraz da olsa hakim olsun öyle başlayalım. Hem oyunda daha zevkli olur sistemi daha iyi bilince ha?
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Kesinlikle olmaz. Ben zaten msn'de, vs canlı oyuna pek iştirak edemiyorum; geçenlerde denedim multiplayer bile bana göre değil, masa başından kalkıp duruyorum vs. Başka sebepler de var ama dillendirmeye gerek yok. Yani sen öyle bir istekte bulunacaksan bile benim adımı sakın karıştırma, çünkü artık beraber oynamıyoruz kendisiyle.Aegron Linwelin wrote:Kadir abi bizim Selçuk abiden kısa bir msn, skype farketmez pathfinder oyun ricamız olsa kendileri neder acaba?
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aegron Linwelin wrote:Çok fena alındım yalnızdwaxer wrote:.
Edmond
tek sana özel bir oyun yapalım mı, pathfinder?
.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ya bende hergün giriyorum ama yazacak birşey yok ki! Adamın öldü ölecek her girdiğimde de Agghhh yardım edin hadi felan gibi şeyler yazmakta istemiyorum hanidwaxer wrote:Aegron Linwelin wrote:Çok fena alındım yalnızdwaxer wrote:.
Edmond
tek sana özel bir oyun yapalım mı, pathfinder?
.Yok, Edmond her gün giriyor ya o yüzden ona öyle bir kıyak düşündüm. Bir de sizin yüzünüzden öldü çocukcağız oyunlarda.
oyunsuz kalmasın müdavim arkadaşımız. Sen de katıl canım ne demek. Pathfinder bilenlere açık oyun, nasılsa Ölüler Kulübü bitti ve hatta Arena Adası da. (yazık) Beyaz sayfa açarız.
.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Bu cadı savaştan sonra üstüne bir tişört alacak ve şöyle yazdıracak:
"fmc'nin katkılarıyla."
Yahu saysak Ethbern'in attığı oklar bize düşmanlardan daha fazla hasar vermiştir ha.
Velhasılkelam ikisi de iyi oyundu
İyi öldük
Güzel güzel öldük
Bir oyunda öldük diğerinde az sonra şık bir ölüm bizi bekliyor olacak
"fmc'nin katkılarıyla."
Yahu saysak Ethbern'in attığı oklar bize düşmanlardan daha fazla hasar vermiştir ha.
Velhasılkelam ikisi de iyi oyundu
Güzel güzel öldük
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Ethbern'in hain olabileceği hiç aklınıza gelmedi mi?
şaka şaka
(ama 3. defa kendi arkadaşını vurursa şüphe çekecek)
Zar da kötüleşti mi kötüleşiyor. Bizim kahvede bir laf vardı: şansını küstürmeyeceksin diye
küstürdünüz sanırım.
Masa başında filan kısıtlı zamanda insan hata yapabiliyor gerçi, mesela ben bir keresinde gözleri dikilmiş psişik bir undead ile burun buruna geldiğimde heyecan yapıp kaçabilmek için görünmezlik büyüsü yapmıştım.
halbuki zaten gözler dikilmiş, gönül gözüyle görüyor.
Gerçi forum oyunlarında masabaşındaki gibi hemen oynama stresi yok, yapacağınız hamleyi ölçüp biçebilirsiniz filan ama bilemiyorum ne kadar zaman ayırabildiğinizi.
.
Ethbern'in hain olabileceği hiç aklınıza gelmedi mi?
Zar da kötüleşti mi kötüleşiyor. Bizim kahvede bir laf vardı: şansını küstürmeyeceksin diye
Masa başında filan kısıtlı zamanda insan hata yapabiliyor gerçi, mesela ben bir keresinde gözleri dikilmiş psişik bir undead ile burun buruna geldiğimde heyecan yapıp kaçabilmek için görünmezlik büyüsü yapmıştım.
Gerçi forum oyunlarında masabaşındaki gibi hemen oynama stresi yok, yapacağınız hamleyi ölçüp biçebilirsiniz filan ama bilemiyorum ne kadar zaman ayırabildiğinizi.
.
ya tık olayı kalkmasaydı ben nokta vuruşunu hesaplaya hesaplaya giderdim ama sistem elflere göre değil napalımEdmond wrote:Bu cadı savaştan sonra üstüne bir tişört alacak ve şöyle yazdıracak:
"fmc'nin katkılarıyla."
Velhasılkelam ikisi de iyi oyunduİyi öldük
![]()
Güzel güzel öldük![]()
hadi pathfinder oynayın öğreniyim bir sonraki oyuna katlederim
hem belki ben büyücülerin adamıyım adadan kaçmayın diye ordayım. nerden biliyonuz. belki dm bana özelden mesaj attı oyuna hain olarak koydu beni
edit:
tam bu mesajı atarken dwaxer ın mesajı geldi editlemek istiyonuz mu dedi forum bende evet dedim. bak herkesin aklına hain olduğum geldi demek
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..