Camlar atlayabileceğim kadar mı? Yoksa mecburen saldırıcam ve muhtemelen öleceğim
2d6 Basit Oyun Sistemi (Deneme Ölü Klübü YORUM)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bizim tanıdık okulun pansiyonundan kaçarken 3. kattan aşağı atlamıştı.
Bence atlamalısın
Bence atlamalısın
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Edmond wrote:Bizim tanıdık okulun pansiyonundan kaçarken 3. kattan aşağı atlamıştı.
Bence atlamalısın
Yurtta kalanlarda genel birşey. Biz hep ikinci kattan atlardık 10 metre kadardı o. Bir süre sonra kendini uçuyormuş gibi felan hissedip muhabbetini yapıyorsun. Hacı inerken ağır çekimde gibiydim farkettin mi felan gibi
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

.
Ya vampir adam bu muhabbetleri yapmaz bile be
Ben hırsız oynarken akrobasiyle ne yükseklerden atlardım. Bir de dwarf/fighter ile 120 ft'ten filan çok düşmüşlüğüm vardır, evellallah hiç de bir şeycik olmazdı.
Yani vampir oynasam, pencerelerden damlardan pelerinimi yarasa misali savurarak atlardım hep.
.
Ya vampir adam bu muhabbetleri yapmaz bile be
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Oooy oy
İyi yaktık başımızı.
Metagame olmasın diye öldük, iyi oyuncu, iyi bir ölüm. Die Hard?
Mezarlığa gelene kadar iyiydik
Metagame olmasın diye öldük, iyi oyuncu, iyi bir ölüm. Die Hard?
Mezarlığa gelene kadar iyiydik
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Evet Aegron, senin de devam etmende artık bir fayda görmüyorum; Rahibe Naome amacaınızı anladı. Ã?nce mezarlığa saldırı ve ardından Pelor tapınağında olay çıktığını duyar duymaz durumu çaktı. şimdi vampir Aegron belki kaçıp kendini kurtarabilir ama Arthur'un cesedini çalması artık imkansız oldu.
Hortmal ve Kemiketör... Merak ediyorum bir mezar taşına bakıp da kişinin annesini nasıl bulabiliyorsunuz?
Gidip handa filan milletin ağzını arasanız hadi neyse diyeceğim de, kapısına tebeşirle "Arthur'un annesi" yazılmış bir eve girmeniz... 
Neyse yine de bence güzel, eğlenceli bir oyun oldu. Biraz düşünerek hareket etseydiniz bu görevi başaracaktınız ama ne yapalım, her maceracı grubunun eninde sonunda başına gelir, kimse sonsuza kadar yaşayamaz.
Bütün oyuncu arkadaşlara katılımları için teşekkür ediyorum.
.
Evet Aegron, senin de devam etmende artık bir fayda görmüyorum; Rahibe Naome amacaınızı anladı. Ã?nce mezarlığa saldırı ve ardından Pelor tapınağında olay çıktığını duyar duymaz durumu çaktı. şimdi vampir Aegron belki kaçıp kendini kurtarabilir ama Arthur'un cesedini çalması artık imkansız oldu.
Hortmal ve Kemiketör... Merak ediyorum bir mezar taşına bakıp da kişinin annesini nasıl bulabiliyorsunuz?
Neyse yine de bence güzel, eğlenceli bir oyun oldu. Biraz düşünerek hareket etseydiniz bu görevi başaracaktınız ama ne yapalım, her maceracı grubunun eninde sonunda başına gelir, kimse sonsuza kadar yaşayamaz.
Bütün oyuncu arkadaşlara katılımları için teşekkür ediyorum.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı