Kan Büyüsü - Yorumlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Illyra
Forum Yöneticisi

Kan Büyüsü - Yorumlar

Post by Illyra »

Ã?ncelikle, hisleri çok iyi yansıtmışsın, okurken tüylerim ürperdi. Ayrıca içinde bir sürü gizli şifreler var, ayrıca bir iki paskalya yumurtasına da rastladım. Böyle olunca okumak tabii ki daha zevkli oluyor. Büyülü sözlere bayıldım bu arada, çok karizmatik, ileride ben de çalabilirim bunları.

Kız konusun da ise bir sürü tahminim var, ama şimdilik bunları pek açıklamak istemiyorum. İçimden bir ses ileride yeniden kendisini göreceğimizi söylüyor.

Devam yazmayı düşünüyorsun değil mi? Gözüme biraz eksik geldi de, devamını okumak isterim :)
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bana aslinda oyku tamamlanmis gibi geldi... Ozellikle en sonunda Oluleri canlandirmaktan vazgecince...

Cok hizli baslayan ve hizla da biten bir oyku kesinlikle... Bir an kedinin kizin erkek arkadasi oldugundan suphelendim, ama aslinda kizin sinandigini aklima getirmemistim.

Insani sasirtan bir oyku aslinda, en basinda farkli bir oyku gibi hissediliyor, ortasinda kiz canlaninca, birden farkli bir oykuye donusuyor.

Ve en sonunda canlandirma buyusunun bozulmasi ise hic beklenmedik bir son kesinlikle.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply