Saf olan sakınır senden. Bilmez ki yüreğinde yer alan masumluğu. Söküp atarsan bil ki gölgeye düşersin, vicdanında tut onu ışığa dönesin. Ã?fkene yenilme yoksa ateşin arasında bulursun kendini. Söndürmek istersen onu bulur bir şekilde Su seni. Teslim et kendini doğaya, toprakta hisset gücünü. Tutamazsan içinde havaya saçıver, göklerde yankılansın.
BÃ?YÃ?CÃ?LER

"Bir şekilde biliyordum. Özel olan bendim. Onlar ise sıradandılar. Farklı olmak gülümsetiyordu beni, çünkü onlar gibi değildim.
Kurallar vardı uyulması gereken, onları kendime göre ayarladım ve düzeni en baştan oluşturdum.
Ailem vardı bağlı olmam gereken, onları yanımdan hiç ayırmadım ve mutlu olmaları için elimdeki tüm gücü kullanmaktan çekinmedim.
Sevdiğim bir kız vardı sadakatimi hak eden, ona her şeyimi verdim ama o yine bana dönüp bakmadı. Ben de onu serbest bıraktım, gitsin ama yeter ki mutlu olsun istedim. Yine olamadı çünkü bilmiyordu, aradığı mutluluğu ben bulamasın diye saklamıştım.
Tanrı vardı inanmam gereken ve eksiksiz söylemem gereken duaları, inanıyordum içten bir şekilde ve onu bulmak için aradım hiç yorulmadan. Sonunda sordum ona bilmek istediğim her şeyi, ama bir soruyu unuttum. O da neden ben bu bedende, bu dünyada, bu zamanda, bu ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğimdi. Özeldim ben, biliyordum yanıtı. Ã?ünkü ancak öyle olabilirdim, dünyayı değiştirebilecek bir lider..."
Büyücüler, günümüzde geçen fantastik bir öyküdür. Büyücü olduğunu keşfeden bir üniversite öğrencisi, kaderi, inancı, aileyi, sevgiyi, öfkeyi ve en önemlisi kendisinin "ne" olduğunu öğrenme sürecini anlatıyor bu öykü. Burada ana olay karakterin büyücü olması değildir, bir mutant da olabilirdi ya da bir uzaylı. Amaç sadece özel ve farklı olduğunu keşfetmesidir ve bu kurgu için büyücü seçilmiştir sadece.
Kendisi gibi olanların takıldığı bir "site" bulur ve onların dünyasına giriş yapar. Dersler, kız arkadaş, aile gibi meseleler de bir yan kurgu olarak yer almaktadır.
Çok yakında ilk bölümünü koyacağım bu öyküde bahsi geçen sitenin Frpworld ve kendisi gibi özel olarak keşfettiği insanların da sizler olduğunu ilave etmek isterim. Böylece kendi kişisel duygularımı, hem ailevi, hem hayatla ilgili hem de bu sitenin bana neler kattığını anlatmayı amaçlıyorum.
Ankette en baştaki yazıda da belirttiğim gibi altı farklı gruptan bahsediliyor (bilerek klişe olsun diye kastım.), burada amaç aslında o ankete yanıt vermenizden ziyade yorumlar kısmında ben bu gruptanız derseniz sizi öyküme konuk ettiğim zaman sizin istediğiniz gruptan olmanıza özen göstermiş olurum. Grupların isimlerinin yanında parantez içinde o grup için önemli olan duygunun ya da simgenin ne olduğu da belirtilmektedir.
Umarım sevilen bir öykü olur...