Rol yapma oyunlarımız için GENEL yorumlar, fikirler
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Yok o öyle değildi; "Sen düşük atarsan.." şeklinde "Sen" kelimesi iyice vurgulanmalı! 
Grup elemanları bir zindanı basmıştır ve türlü yaratıkların saldırırlarına ek olarak, düşman büyücüsünün alan etkili bir büyü saldırısına karşı "save"lerin atılması gerekiyordur. Burda wizard düşük atarsa ölüyor, bard düşük atarsa ölüyor, cleric düşük atarsa ölüyor ama fighter düşük atarsa herkes ölüyor.
Evet çünkü "fighter ölürse bütün grup ölür!"
.
Grup elemanları bir zindanı basmıştır ve türlü yaratıkların saldırırlarına ek olarak, düşman büyücüsünün alan etkili bir büyü saldırısına karşı "save"lerin atılması gerekiyordur. Burda wizard düşük atarsa ölüyor, bard düşük atarsa ölüyor, cleric düşük atarsa ölüyor ama fighter düşük atarsa herkes ölüyor.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Çok güzel oyun düşüncelerim var ama zamanım yok pek. şu aralar oyun grubumla konuştum birde site üzerinden oynayalım diyorlar. Hafta içi herkes kendi evinden yazabileceği hoş bir kurgu peşinde. Ã?nümüzde ki bir hafta içerisinde açıp açmayacağım belli olur.catboy wrote:Ya bir zamanlar sitenin Ocakbaşı ile beraber en hareketli bölümü olan burasının pasifleşmiş olmasından dolayı ben pek dahil olmadığım halde üzülüyorum...
O zamana kadar esenle kalın..
Thanks Mario but The princess is in another castle!!