Cilveli Keçi Hanı'nda çalışmak için iş ba

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Cilveli Keçi Hanı'nda çalışmak için iş ba

Post by catboy »

Kaçan keçileri bizzat kendim bulup yakaladıktan sonra ahırlara sokacağıma, bulaşıkları eşek anırtan çamaşır suyuyla kendi ellerimle parlatacağıma ardından da ay ışığı altında onları bir güzel kurutacağıma, müşterileri çekmek ve cilveli keçilerimle başlatacağımız geyik şovuna bilet satmak için hileli zarlarımı yanımda getireceğime söz veriyorum. Cilveli Keçi Hanı'nın geçici süreliğine müdürü olmak istiyorum, ama ben öyle yüksek hedefleri olan biri değilim bu yüzden sizin gibi yüksek bir konumda yer alan kişilerin arasında yer almaktan utanç duyarım. Bana verin hanı, adam edeyim sonra size teslim edeyim. Yanınıza almanıza gerek yok, sadece orası bana emanet edilsin.

şartlarım şunlardır:

- Müdürü olduğum Cilveli Keçi Hanı'nda kendi çalışma koşullarımla yer almak isterim, kendi kendimin efendisi olmak ve orayı kendi hünerlerim doğrultusunda ayakta tutmak isterim.

- Benimle ilgili bir sorununuz oldu mu Cilveli Keçi Hanı'nın şikayet kutusu olacak, oraya Allah ne verdiyse girişebilirsiniz tabi sözlü olarak.

- Sadece orta ölçekli biri olarak sitede yer almak istiyorum, yani ismim yeşil yazsın ama sarayın o ihtişamlı sokaklarına adım atmamı sağlayacak belgeye sahip olmayayım.

Bu koşullar sağlanırsa çalışırım mütamadiyen, sadece teklifte bulunuyorum kabul görmezse de geyiğe devam, ederseniz geyiğe devam... :)

Gereğini yapılmasını temenni eder, arz eder ardından da beklerim.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Cilveli keçi hanı için catboy'a editör yetkileri verilmiştir.

Etkisi büyük olabilecek kararlarda site yönetimine danışmak koşuluyla, bölümün sorumluluğu artık kendisine aittir.

Sitemiz için hayırlı uğurlu olsun.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply