En sevdiğiniz ırk hangisi?
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

o buçuklukları boğazlayasım geliyor bide gnomları
ama half-elf en iyisi, elfler kadar souk ve kendini begenmiş olmayıp insanlarında pek çok iyi yanını alıyolar. Neden millet half-elf lere bu kadar gairp gözle bakar bilmyiorum, biz onları çok severiz oysa
Irk sayılabilir buda belki, sonradan kurtadama dönüşmek isterdm. hep hayalimdi bi yapmadım şunu oyunlarda ya. Koşup kurta dönüşücem havada sonra gidip bi buçukluk ısırıcaktım
Irk sayılabilir buda belki, sonradan kurtadama dönüşmek isterdm. hep hayalimdi bi yapmadım şunu oyunlarda ya. Koşup kurta dönüşücem havada sonra gidip bi buçukluk ısırıcaktım
-
DaurdinHammercraft
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

kesinlikle insan, çünkü her konuda o konunun en iyisinden daha iyi olabiliyor, ölümsüzlüğü bulma ve hayatta kalma için çok daha hırslılar ve drow şehirlerinde bile kabul görüyorlar (tabii diğer ırklara göre) bu yüzden hayatta kalmaları çok daha kolaylaşıyor. Bir de drowlar daha iyi diyen arkadaş sayısı fazla onlara da şu örnekleri vereyim ;
Entreri'nin Drizzt'e karşı olan mücadelesi,
Elminister ve Khelben gibi büyücülerin en azından Gromph Baenre kadar güçlü olması,
Cadderly gibi bir rahibin tanrısı Lolth'tan çok daha güçsüz olmasına rağmen en azından Quenthel yada Triel Baenre kadar güçlü olması daha var aklıma gelmiyor şu an.
Entreri'nin Drizzt'e karşı olan mücadelesi,
Elminister ve Khelben gibi büyücülerin en azından Gromph Baenre kadar güçlü olması,
Cadderly gibi bir rahibin tanrısı Lolth'tan çok daha güçsüz olmasına rağmen en azından Quenthel yada Triel Baenre kadar güçlü olması daha var aklıma gelmiyor şu an.
-
lightflarer
- Kullanıcı

Lightflarer tek başlıkta Darkflarer oldu
Halfling'e olan nefretini aşamadı
Özüne döndü
O değil de Psişik ırkları çok severim 3.5'te
4'te ise Genasi ırkı çok güzel 
O değil de Psişik ırkları çok severim 3.5'te
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
lightflarer
- Kullanıcı